- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.321
hmm ama dedim ya sudan çıkmadık gibi bişeydi, ondan sanırım:)Ne bilim canim ben bunaldim disari cikilmiyor. Belki de cok sicak bir güne denk geldik
Hadi hayirlisi. Kâr yapabildin mi212.59900 dan bozdurdum :/ kk ödendi 2102,92 tl
yok canım nerde dedim ya bişiyler yapıyım derken .. neyse ya napalım canımız sağolsun..Hadi hayirlisi. Kâr yapabildin mi
Kemer zaten Antalya’dan daha serin annemler Göynük’te yaşıyorlar hep bakıyoruz Antalya ile birkaç derece fark varbak işte temmuzda kemerdeydik hiç de bunalmadık biliyor musun harikaydı? Ankaraya döndük burda yandık
Banka hesaplarında devlet güvencesi 100.000 dir. Hırsız riskinden daha güvenli olduğu kesin, bugun bir bankanın hele devlet bankasının batması kolay bir durum değil. Hadi battı diyelim 100.000e kadarını tmsf öder, ama hırsız girse geçmiş olsun psikolojik etkisi de cabası, kişisel görüşüm tabki:)Banka hesaplarındada aynı güvensizlik var ve 55000 liraya kadar olan kısım devlet güvencesinde.
Yani ne olursa olsun bana güven vermiyor ki
Bencede 5gunluk bi otel tatiline 6000 çok fazla yaa. Ben 6000 e neler neler planlarım:)ETS turda erken rezervasyon ıcın bazı oteller açılmışErken rezervasyondan tatil alıyormusunuz? Biz genelde Antalya’ya alıyoruz ama oteller geçen yıla göre baya pahalanmış Askeri kampa mı gitsek çocukla rahat edermıyız acaba iyi karar vermem lazım Eşim 6bine kadar bütçe ayıralım 5gece otel alalım dıyor ama çok ya geçen yıl 2200e almıştım çok lüks olmayan bor otelden gayet guzeldı 4gece almıştım Şimdi eşim doğuda mahrumıyet bolgesınde ya gözü para görmüyor sadece ıyi vakıt gecırıp konforlu bir tatıl yapmak ıstıyor oda haklı Parada kolay kazanılmıyor memleketinde be olacağı belirsız kenarda bıraz paranızın olması sart
Banada çok fazla geldı tatıl bitince çok para verınce pişman oluyorum niye çok pahalı aldım diyeBencede 5gunluk bi otel tatiline 6000 çok fazla yaa. Ben 6000 e neler neler planlarım:)
Banka hesaplarında devlet güvencesi 100.000 dir. Hırsız riskinden daha güvenli olduğu kesin, bugun bir bankanın hele devlet bankasının batması kolay bir durum değil. Hadi battı diyelim 100.000e kadarını tmsf öder, ama hırsız girse geçmiş olsun psikolojik etkisi de cabası, kişisel görüşüm tabki:)
@morportakal bekleniyosunuzburda bir arkadaş ayarlamıştı otelleri, erken rez. ile iyiydi fiyatları da kimdi hatırlayamadım maalesef..
Eskiden beri 100bin aslında. Kasa derken evde kasa tutmaktan mı bahsediyorsun, onuda cok kolay patlatıyorlar cunku. Bir arkadasımın dukkanındakini kasasından gitti birçok seyi üstelik ertesi gun odemesi vardı. Banka kasası bi ihtimal daha iyi ama ondada içerik belirtmediğin için güvence sorunu var. Risk hepsinde var ama onemli olan risk oranı? Bugun tasarrufun eve hırsız girerek kaybolma riski ile bankanın batması/devletin el koyması nedenleri ile uçup gitmesi riski arasında dağlar var. 2000 kriz döneminde battı bankalar ondada belli mevduat alındı işte ki imarbankın çokyuksek oranda faiz odediği donemlerden bahsediyoruz. Neyse tabi herkes istediği sekilde saklasın şupheleri hep konuşuyoruz ben sadece gerceklerden bahsetmek istedim. Yakın zamanda bizim ust kata girdiler kadın tatilde idi, alt komşumuz gidenleri duysan uykuların kaçar dedi mücevherler falan yazık ya ama yakın zamanda banka battıda paramı alamadım diyeni duymadım:) sonuç olarak bana gore banka kotunun iyisi, en iyisi 100e kadar bankada tutup sonrası için bir an once ev arsa gibi yatırıma donuşturmek gibi geliyorBen araştırdığımda bu şekilde söylenmişti, sonradan güncellendiyse bilemem. Ama benim işime oda yaramıyor ztn, en karlısı kasada tutmak, yeni evli bir çift için en doğrusununda kasa olduğunu düşünüyorum tek tercih sebebim güvenlik değil netlikti. Evlendiğim zaman kiraladım, tam tersi devlet bankalarının da dahi hesaplarda para tutmayı tercih etmiyorum aslında benim için hiç biri tam güvenli değil tüm secenekleri düşünüyorum sadece amacıma ulaşana kadar teslimiyet duygusu ile devam edicem her secenekte aynı risk içeriyor. İnsan öyle günler geçiriyorki para hiç işe yaramaz oluyor Allah iyi günler versin güzel günlerde kullandırsın
Ayrıca amin son cümle için, Allah kazandıklarımızı agız tadı ile harcatmayı nasip etsinBen araştırdığımda bu şekilde söylenmişti, sonradan güncellendiyse bilemem. Ama benim işime oda yaramıyor ztn, en karlısı kasada tutmak, yeni evli bir çift için en doğrusununda kasa olduğunu düşünüyorum tek tercih sebebim güvenlik değil netlikti. Evlendiğim zaman kiraladım, tam tersi devlet bankalarının da dahi hesaplarda para tutmayı tercih etmiyorum aslında benim için hiç biri tam güvenli değil tüm secenekleri düşünüyorum sadece amacıma ulaşana kadar teslimiyet duygusu ile devam edicem her secenekte aynı risk içeriyor. İnsan öyle günler geçiriyorki para hiç işe yaramaz oluyor Allah iyi günler versin güzel günlerde kullandırsın
Eskiden beri 100bin aslında. Kasa derken evde kasa tutmaktan mı bahsediyorsun, onuda cok kolay patlatıyorlar cunku. Bir arkadasımın dukkanındakini kasasından gitti birçok seyi üstelik ertesi gun odemesi vardı. Banka kasası bi ihtimal daha iyi ama ondada içerik belirtmediğin için güvence sorunu var. Risk hepsinde var ama onemli olan risk oranı? Bugun tasarrufun eve hırsız girerek kaybolma riski ile bankanın batması/devletin el koyması nedenleri ile uçup gitmesi riski arasında dağlar var. 2000 kriz döneminde battı bankalar ondada belli mevduat alındı işte ki imarbankın çokyuksek oranda faiz odediği donemlerden bahsediyoruz. Neyse tabi herkes istediği sekilde saklasın şupheleri hep konuşuyoruz ben sadece gerceklerden bahsetmek istedim. Yakın zamanda bizim ust kata girdiler kadın tatilde idi, alt komşumuz gidenleri duysan uykuların kaçar dedi mücevherler falan yazık ya ama yakın zamanda banka battıda paramı alamadım diyeni duymadım:) sonuç olarak bana gore banka kotunun iyisi, en iyisi 100e kadar bankada tutup sonrası için bir an once ev arsa gibi yatırıma donuşturmek gibi geliyor
Afiyet olsun canim. Bayilirim mantar corbasina.Merhaba kızlar, okul çıkışı markete gittim, 8 tl bi harcamam oldu. Akşama Lübnan usulü karnabahar kızartması ve sütlü mantar çorbası yaptım. Sohbetinizi takip ettim canım tatile gitmek istedi :)
Allah korusun inş, ben siyasete konu açılacak bi yorum yapmadım aslında siyasetler üstü bu durumdan bankacılık sistemi üzerine konuştum. Herneyse dediğiniz gibi hepimizin hayat sartları baska tecrubeleri baska. Bukonuda bende tecrubemi yazmak istedim okadar. Herkes huzurlu biriktirip huzurlu harcasın inşMesela yarın akşam yola çıkıcam, basıma trafik kazası gelse, çantamdakileri değil, çantamı bile bulamam gibi geliyor.
Yorum yorumu açıyor, iş fena siyasete kayar, başka yerlere kayar. Aslında herkes farklı hayatlar yaşıyor ve bildikleri, tecrübesi iş yaşamı, gerçekleri hepsi farklı dolayısıyla tercihleride farklı. O yüzden ama ama ama diye yazmak çok doğru değil önemli olan huzurla kullanabilmek
Lübnan usulu nasıl oluyorMerhaba kızlar, okul çıkışı markete gittim, 8 tl bi harcamam oldu. Akşama Lübnan usulü karnabahar kızartması ve sütlü mantar çorbası yaptım. Sohbetinizi takip ettim canım tatile gitmek istedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?