Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Karnabaharı hafif haşlıyorum önce. Sonra bi karışım hazırlıyorum. Yumurta, yağ, yoğurt, un ve galeta unu, karabiber, kırmızı tatlı biber, maydanoz. Oranları filan var internette. Bu karışıma bulayıp kızartıyorum. Dışı çıtır, içi yumuşacık oluyor. Deneyin tavsiye ederim :)

Tam bu saatlerde benim bebek ayardan çıkıyor ya, sürekli kucakta gezinmek istiyor. Kollarım orantısız uzayacak böyle giderse :) Cidden çok yorulduğumu hissediyorum bazen, sinirlerim yıpranıyor. Sonra saçmalama, kendine gel diye ültimatomlar çekiyorum kendime. Hem iş, hem ev hem bebeğe aynı anda hakkıyla yetmek gerçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun.

Kolaylıklar dilerim nekadarlık bebiş ?

amin canım da olur böyle şeylerr hiç kendini suçlama, hiç birimiz mükemmel değiliz her şeye yetişemeyiz.. tabi ki şikayet edebiliriz...
bizi mutsuz eden şey her şeye yetişmeye çalışmak, olmadığında da üzülmek....
sen evde misin? belki babası geleceği için heyecanlanıyordur saatini bilir onlar.. Ne kadarlık bebek ? Allah bağışlasın canım.

4 buçuk aylık şuan, çok meraklı bir bebek. Aynı ortamda uzun süre durmak istemiyor, kalkıp hareket edesi var ama fiziksel gücü de yetmiyor tabi. Sinirleniyor bu sefer, benden bekliyor ona sürekli farklı şeyler göstermemi:) Yarım gün çalışıyorum ben, öğleden sonra evdeyim ama tabi ev işi, yemek, uykusuzlukla mücadele filan, bazen bebeğimin istediği ilgiyi gösteremediğimi fark edip üzülüyorum.

maşallah... o şu anda bebek dediğin gibi canım.. karnını doyurman altını değiştirmen az biraz oyun sonra uyku... öğleden sonra da yanındasın daha ne istesin :))

Sana bu ay çok misafir geldi ya onun bereketi mi acaba:)

Herkese merhaba
Menüde karnabahar mücver ve ıspanaklı börek vardı.
Marketten peynir kaşar karbonat ve kabartma tozu aldım 38tl verdim yufka aldım 8,5tl verdim.
Kk borcumuz 4750tl . Bir daha ki ay 3600tl olacak tahminimce.
Gömlek aldım 90tl.
Su aldık 13,5tl sucuyu bekliyorum inş geç olsa da getirir aplikasyondan söylüyoruz erikli

Ordu evinde yemek yedik çok iyi geldi bana sıcak çorba filan 14 tl ödedik . Geri dönüşte Migros’a girdik kasımpatı gelecekti gelmişse bi kendime bi arkadaşıma alacaktım oda yoktu. Eşim acile götürmek istedi ben istemedim sevmiyorum buranın acillerini.yarın sabah aile hekimime giderim 20 metre ilerde zaten . Eşim geldi aşağı indim diyor ki aaa çok kötüsün de birde yüzüme fondoten sürmüş halimdi. Görümcem kürtaj olmuş onu aradım . Eşimin yengisinin annesi vefat etti onunla konuştuk. Babaannemize de yenge bakıyordu kv kendi evine getirmiş kadını felçli yatıyor zaten. Aradık kv si ile oturuyorlarmış

Ay yenı oturdum geldıgım gibi mutfağa girdım ıspanak temızledım pişirdim brokolı haşladım suyunu ayırdım haftasonu mercımek çorbasına katarım yarın yanına birde kuskus makarna yaparım yeter bizebugunde soktan köfte çıkardım patates kızarttım onları yedık Annem bır kılo kıymadan yoğurup atmış sagolsın bugün gördüm altın bulmuş gıbı sevındımen zor gelen bana işten gelip yemek yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…