- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.341
Kolaylıklar dilerim nekadarlık bebiş ?Tam bu saatlerde benim bebek ayardan çıkıyor ya, sürekli kucakta gezinmek istiyor. Kollarım orantısız uzayacak böyle giderse :) Cidden çok yorulduğumu hissediyorum bazen, sinirlerim yıpranıyor. Sonra saçmalama, kendine gel diye ültimatomlar çekiyorum kendime. Hem iş, hem ev hem bebeğe aynı anda hakkıyla yetmek gerçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun.
amin canım da olur böyle şeylerr hiç kendini suçlama, hiç birimiz mükemmel değiliz her şeye yetişemeyiz.. tabi ki şikayet edebiliriz...Tam bu saatlerde benim bebek ayardan çıkıyor ya, sürekli kucakta gezinmek istiyor. Kollarım orantısız uzayacak böyle giderse :) Cidden çok yorulduğumu hissediyorum bazen, sinirlerim yıpranıyor. Sonra saçmalama, kendine gel diye ültimatomlar çekiyorum kendime. Hem iş, hem ev hem bebeğe aynı anda hakkıyla yetmek gerçekten zormuş. Allah yardımcımız olsun.
4 buçuk aylık şuan, çok meraklı bir bebek. Aynı ortamda uzun süre durmak istemiyor, kalkıp hareket edesi var ama fiziksel gücü de yetmiyor tabi. Sinirleniyor bu sefer, benden bekliyor ona sürekli farklı şeyler göstermemi:) Yarım gün çalışıyorum ben, öğleden sonra evdeyim ama tabi ev işi, yemek, uykusuzlukla mücadele filan, bazen bebeğimin istediği ilgiyi gösteremediğimi fark edip üzülüyorum.amin canım da olur böyle şeylerr hiç kendini suçlama, hiç birimiz mükemmel değiliz her şeye yetişemeyiz.. tabi ki şikayet edebiliriz...
bizi mutsuz eden şey her şeye yetişmeye çalışmak, olmadığında da üzülmek....
sen evde misin? belki babası geleceği için heyecanlanıyordur saatini bilir onlar.. Ne kadarlık bebek ? Allah bağışlasın canım.
maşallah... o şu anda bebek dediğin gibi canım.. karnını doyurman altını değiştirmen az biraz oyun sonra uyku... öğleden sonra da yanındasın daha ne istesin :))4 buçuk aylık şuan, çok meraklı bir bebek. Aynı ortamda uzun süre durmak istemiyor, kalkıp hareket edesi var ama fiziksel gücü de yetmiyor tabi. Sinirleniyor bu sefer, benden bekliyor ona sürekli farklı şeyler göstermemi:) Yarım gün çalışıyorum ben, öğleden sonra evdeyim ama tabi ev işi, yemek, uykusuzlukla mücadele filan, bazen bebeğimin istediği ilgiyi gösteremediğimi fark edip üzülüyorum.
Sana bu ay çok misafir geldi ya onun bereketi mi acaba:)Hahhaa puree ya aynı bensin şuan bende öyle sayıyorum Şafak 6gece yatıyor ya hemen ay birde evlendiğimizden beri ilk defa maaşımıza kadar cebimizde böyle para kaldı şoktayım şimdi 20-30 tl kalması lazımdı ama 685 tl miz var inanmıyorum
Iyi de yoruldu ama hasta oldu kiz.Sana bu ay çok misafir geldi ya onun bereketi mi acaba:)
Afiyet olsun :)Çinekoplari kizarttin bir de salata ve kola. Oglana da yedirdim
Bende bekliyorum hasretle . Gecen ay cok fenaydiPatatesli ve ıspanaklı D börek ve salata va r dı menü de.
Hiç para harcamadım.
149tl elektrik faturası gelmiş geçen ay 189tl idi.
Hahaha valla hiç böyle düşünmemiştimSana bu ay çok misafir geldi ya onun bereketi mi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?