- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.361
Benim buzluk öyle dolu ve karisik ki birsey alasim gelmiyor içinden. Kiş hazirliklarimdan yemeye baslasam iyi olacakAy yenı oturdum geldıgım gibi mutfağa girdım ıspanak temızledım pişirdim brokolı haşladım suyunu ayırdım haftasonu mercımek çorbasına katarım yarın yanına birde kuskus makarna yaparım yeter bizebugunde soktan köfte çıkardım patates kızarttım onları yedık Annem bır kılo kıymadan yoğurup atmış sagolsın bugün gördüm altın bulmuş gıbı sevındım en zor gelen bana işten gelip yemek yapmak
Benimki de 128 yaPatatesli ve ıspanaklı D börek ve salata va r dı menü de.
Hiç para harcamadım.
149tl elektrik faturası gelmiş geçen ay 189tl idi.
O gunler uzak degil bu gidisle.Bugünü de bitirdik, şimdiden yarın ne pişirsem düşüncesi sardı. Of ya yemek yerine birer hapla doysaydık keşke, jetgiller vardı eskiden onlar öyle doyuyordu:)
Gecmis olsun canim.Yarın aile hekimime gideceğim eşlerimiz daha önce birlikte çalışıyorlardı. Aile hekimi Doğum iznine filan gitti görüşemedik . Hem gidip bi göreyim hemde muayene etsin beni. Yarın iyi olurum inş profiterol yapacağım kuru dolma ve çorba . Temizlik te yapmam lazım ay bi kötü oldum ya Gidip yatağa yatalım bari dedik bende bi ilaç içeyim inş ilaçlarım çok tutmaz
Ben hayatımda ilk defa yapacağım inşallah beceririm pureciğimGecmis olsun canim.
Neee kuru dolma mi
Afiyet olsun
Yinede bi yapiliş videosunu izle riske atmaBen hayatımda ilk defa yapacağım inşallah beceririm pureciğim
Bende düsünuyorum . Baligin birazini buzluğa attim. Şimdiden yapsam aslinda nohut yahniyiBugünü de bitirdik, şimdiden yarın ne pişirsem düşüncesi sardı. Of ya yemek yerine birer hapla doysaydık keşke, jetgiller vardı eskiden onlar öyle doyuyordu:)
Aynen hep nefis yemeklerden de bakıyorum izledim deYinede bi yapiliş videosunu izle riske atma
Canım hiç buzluktan bir şey çıkarıpta yapmak istemiyorBenim buzluk öyle dolu ve karisik ki birsey alasim gelmiyor içinden. Kiş hazirliklarimdan yemeye baslasam iyi olacak
Ben 8 Mart Kadınlar gününü bekliyorum makyaj malzemelerimi almak için.Fondoten
Far paleti
Ruj
559 TL
Kozmetik coşturuyor.
Bende 1 kücuk canta var malzeme. Sadece yazin isiltili allik almistim. Ama ruj alabilirim. Cok fazla ruj kullaniyorum olmazsa olmazimBen 8 Mart Kadınlar gününü bekliyorum makyaj malzemelerimi almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?