- 9 Nisan 2015
- 212
- 505
- 103
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.381
Bol sogan, sarimsak limon tuzu koyarim ben harcinaAynen hep nefis yemeklerden de bakıyorum izledim de
Ben ruju dudağımda çok tutamıyorum yiyorum resmen . Ama seviyorum tabikiBende 1 kücuk canta var malzeme. Sadece yazin isiltili allik almistim. Ama ruj alabilirim. Cok fazla ruj kullaniyorum olmazsa olmazim
Canim flormar gratis filan indirim yapiyor takip et. Kizlar sayfadan da duyuruyor zaten. Yari fiyatina bile alabilirsin indirimden. Kaliteli urunler pahali olilur cunkuBenim hic malzemem yok sayilir 1 ruj onunda tadini sevmedim ben de yedigimdenbir de kalem hic ise yaramiyor... martta indirim mi oluyor o dediginiz magazalarda...
HoşgeldinizzzzHoşbulduk. Evet çalışıyorum . Oğlumun eğitimi için birikim yapıyorum. Aslında sürekli takip ediyorum burayı ama ara ara yazabiliyorum. Burası inanılmaz gaza getiriyor insanı
Ne yapiyorsunuz hanimefendi neyaa :))Selams selams sabah 9 da doktora gidecektim az daha uyuyayım dedim güzel yattım bi rüya görüyordum o an telefon çaldı kalktım. Salağın teki arkaya meyhane müziği açmış sabah 09:30 da . Ne yapıyorsunuz hanımefendi dedi ben bi anlamadım filan . Birinden numara almışta konuşmak istiyormuşta yanlış mı aramışta . Bi bağırdım ama hahaha telefonu kapattımdoktora gittim geri dönüşte eczane ve markete girdim. Eczanede 8 tl verdim antibiyotik aldım ağrı kesici ve burun spreyi vardı ayrıca öksürük içinde ilacım evde var . Marketten naneli şeker , ekmek, kutu süt aldım profiterol yapacağım süt alıp kaynatmak ile uğraşacak durumda değilim orada da 5.5 tl ödedim
Manyak ya valla bi sinirlendim anlatamam . Teşekkür ediyorumNe yapiyorsunuz hanimefendi neyaa :))
Gecmis olsun buarada
geçmiş olsun neyin varmış ki antibiyet! verdi :)Selams selams sabah 9 da doktora gidecektim az daha uyuyayım dedim güzel yattım bi rüya görüyordum o an telefon çaldı kalktım. Salağın teki arkaya meyhane müziği açmış sabah 09:30 da . Ne yapıyorsunuz hanımefendi dedi ben bi anlamadım filan . Birinden numara almışta konuşmak istiyormuşta yanlış mı aramışta . Bi bağırdım ama hahaha telefonu kapattımdoktora gittim geri dönüşte eczane ve markete girdim. Eczanede 8 tl verdim antibiyotik aldım ağrı kesici ve burun spreyi vardı ayrıca öksürük içinde ilacım evde var . Marketten naneli şeker , ekmek, kutu süt aldım profiterol yapacağım süt alıp kaynatmak ile uğraşacak durumda değilim orada da 5.5 tl ödedim
Antibiyotik verdi faranjit olmuşumgeçmiş olsun neyin varmış ki antibiyet! verdi :)
ya o işler kaldı mı eskidenn ne sık olurdu arayıp küfür etmeler.. bilmem neler :)
kullan düzgünce de geçsin bari.Antibiyotik verdi faranjit olmuşum
Maaş günü yapariz birikimleri hep beraberHoşbulduk. Evet çalışıyorum . Oğlumun eğitimi için birikim yapıyorum. Aslında sürekli takip ediyorum burayı ama ara ara yazabiliyorum. Burası inanılmaz gaza getiriyor insanı
Aynen hemen geçsin şu halsizliğimkullan düzgünce de geçsin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?