Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dunun harcamasi
Su faturasi 78
Yemek 85
Yarim kilo tereyagi 20 tl

Dun a101 e madam.coco sivi sabunlarindan gelmis alip denemek istedim ama cikamadim
Bugun ogleden sonra hava acarsa cikar bakarim

Bende 1 kücuk canta var malzeme. Sadece yazin isiltili allik almistim. Ama ruj alabilirim. Cok fazla ruj kullaniyorum olmazsa olmazim
Ben ruju dudağımda çok tutamıyorum yiyorum resmen . Ama seviyorum tabiki maskara çok seviyorum sephora dan kirpik kıvırıcı alacağım . Listem var kafam da. Martta kk taksitim 240tl ye inmiş olacak ve taksit yapılmıyorya makyaj malzemelerimi o zaman alacağım. Ama zaten o zamana yetecek malzemem var şükür

Benim hic malzemem yok sayilir 1 ruj onunda tadini sevmedim ben de yedigimden bir de kalem hic ise yaramiyor...martta indirim mi oluyor o dediginiz magazalarda...
Canim flormar gratis filan indirim yapiyor takip et. Kizlar sayfadan da duyuruyor zaten. Yari fiyatina bile alabilirsin indirimden. Kaliteli urunler pahali olilur cunku

Selams selams sabah 9 da doktora gidecektim az daha uyuyayım dedim güzel yattım bi rüya görüyordum o an telefon çaldı kalktım. Salağın teki arkaya meyhane müziği açmış sabah 09:30 da . Ne yapıyorsunuz hanımefendi dedi ben bi anlamadım filan . Birinden numara almışta konuşmak istiyormuşta yanlış mı aramışta . Bi bağırdım ama hahaha telefonu kapattım doktora gittim geri dönüşte eczane ve markete girdim. Eczanede 8 tl verdim antibiyotik aldım ağrı kesici ve burun spreyi vardı ayrıca öksürük içinde ilacım evde var . Marketten naneli şeker , ekmek, kutu süt aldım profiterol yapacağım süt alıp kaynatmak ile uğraşacak durumda değilim orada da 5.5 tl ödedim

Ne yapiyorsunuz hanimefendi neyaa :))
Gecmis olsun buarada

geçmiş olsun neyin varmış ki antibiyet! verdi :)

ya o işler kaldı mı eskidenn ne sık olurdu arayıp küfür etmeler.. bilmem neler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…