- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.401
Ayy evet yaa. Beninde ararlardi oyle. Kafadan çevirirlermis numarayi güyageçmiş olsun neyin varmış ki antibiyet! verdi :)
ya o işler kaldı mı eskidenn ne sık olurdu arayıp küfür etmeler.. bilmem neler :)
Aynen canım yoğurt filan yiyorum kendi yaptığım ama ekstra probiyotiğim varTuce antibiyotik kullaanacaksin ya bu ara probiyotiklere agirlik ver bari.
Ne olacagi belli degilki bu oynak ekonomideBakar mısın dün ben bozdurdum ya bugün daha yükselmiş..
öyleydi tabi ya işte milyon da bir sana denk gelirdi biz de 4 kız oturup mahallemizden bir numara çevirmiştik :)) bi tane amca çıkmıştı o da hayattaki şansımızAyy evet yaa. Beninde ararlardi oyle. Kafadan çevirirlermis numarayi güya
Ay bizde komsuyu ariyoduk. Susuyorduk. Cocukluk isteöyleydi tabi ya işte milyon da bir sana denk gelirdi biz de 4 kız oturup mahallemizden bir numara çevirmiştik :)) bi tane amca çıkmıştı o da hayattaki şansımız
ahahah aynen çocuklukAy bizde komsuyu ariyoduk. Susuyorduk. Cocukluk iste
Heyecan heyecanahahah aynen çocuklukşimdi milyon verseler belki yaparım
Heyecan heyecan
Sen niye böyle oldun bugün enerjin kaybolmuşKüçuk bi tost yedim 3 lira.
Hava sıkıcı heryer sıkıcı bugun. Bitseydi okul
Sabahbiyi kalkmadim ama simdi iyiyim. Haftanin yorgunlugu diyelimSen niye böyle oldun bugün enerjin kaybolmuş
Neyse allahtan hafta sonu geldi dinlenirsin birazSabahbiyi kalkmadim ama simdi iyiyim. Haftanin yorgunlugu diyelim
Ben de iç harcına muhakkak reyhan ve bol sumak ekliyorum, acı biber salçasıyla. Öyle de enfes oluyor :)Bol sogan, sarimsak limon tuzu koyarim ben harcina
Salcayi sadece suyuna (tatli biber salcasi )
Birde sadece zeytinyagiyla yapilinca nefis oluyor
bebek kimle kalacak. hava iyi mi? çıkabilecek kıvamda mı?Eve geldim işten sonra, süpürdüm sildim her yeri, bebeği yıkayıp markete gideceğim eksikler var, bakalım ne kadar harcayacağım. Akşama da fırına kanatla patates atayım diye düşündüm baharatlayıp. Hafta sonu evde değiliz, işim gücüm kalmasın kafam rahat olsun istiyorum da bugün canım çıkıyor.
Babaannesi bizde, hava yağmurlu bugün çıkaramam zaten :) hele ki banyodan sonra.bebek kimle kalacak. hava iyi mi? çıkabilecek kıvamda mı?
aman iyi canım yıkayım çıkıcam deyince, dedim hava iyi heralde oralarda.. sen nerdesin bu arada?Babaannesi bizde, hava yağmurlu bugün çıkaramam zaten :) hele ki banyodan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?