Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nohutu koydum ocaga. Yanina da pirinc pilavi ve salata yapacagim. Bugun de boyle.
2.5 tl harcadim. Baska da birsey almam. Malum zaten hep eydeyim
Bizde de bamya ve Eksili sulu kofte var. bamya h sonundan kalma sulu kofteyi de annem verdi. Evden calisiyorum bugun salata bile yapamam yogurtla idare ederiz artik

Ay çok feci durumdayım kızlar midem filan berbat . Evde temizlik yaptım eşim geç gelecekmiş bende arkadaşıma gittim çay içtik başka arkadaşlarda geldi . Bi sıcak çay içerim açılırım diye gittim. 17:00 de geldim eve hemen mutfağa girdim profiterol , kuru dolma , çorba , salata, masa hazırlama gibi şeyler yaptım. Sabahki arayan gerizekalı yine aradı canımı sıktı. Ama konuşmasında şive var bu demek oluyor ki yaşadığımız şehirden birisi. Bi kadın numaranızı verdi diyip duruyor ya bağırdım yine. Bir daha ararsa çok kötü şeyler söyleyeceğim. Öksürüğüm başladı zaten cinlerim tepemde ateşim de var yatıyorum

Tuce ne kosuyorsun saga sola yat dinlen su hastaligi bir sav ustunden. Eve gelmissin bi de Tatli yemek vs erteleyiver keyfi bir durum degil mi ya bu gezmeler?
Gezme iyiydi ilk ya antibiyotik içtim ya iyi geldi sonra saatler ilerledikçe gücüm bitti. Tatlıyı bi arkadaşıma söz verdim geri dönemedim ondan yaptım hem akşam bizde yeriz dedim ama yiyecek gibi değilim yarın öyle yatıcam valla. Pilim bitti

Dinlen cunku ilactan daha Cok hastaligi yatip dinlenerek atlatabilirsin.

Arkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…