- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.421
Bizde de bamya ve Eksili sulu kofte var. bamya h sonundan kalma sulu kofteyi de annem verdi. Evden calisiyorum bugun salata bile yapamam yogurtla idare ederiz artikNohutu koydum ocaga. Yanina da pirinc pilavi ve salata yapacagim. Bugun de boyle.
2.5 tl harcadim. Baska da birsey almam. Malum zaten hep eydeyim
İstanbuldayım canım ben. Sen?aman iyi canım yıkayım çıkıcam deyince, dedim hava iyi heralde oralarda.. sen nerdesin bu arada?
ben Ankara'dayım canım.İstanbuldayım canım ben. Sen?
Reyhan hic denemedimBen de iç harcına muhakkak reyhan ve bol sumak ekliyorum, acı biber salçasıyla. Öyle de enfes oluyor :)
Reyhanla serbet de yapiyorlar rengi Cok guzel Oluyor. Biz de Hic almiyoruz tadini bile bilmem.Reyhan hic denemedim
Daha cok tazesini yiyoruz reyhanin
Baharat olarak kullanmadim
Sumagin verdigi ekşilik guzel oluyor gercekten
O serbetin tadi da cok guzelmis bana da biri tavsiye ettiReyhanla serbet de yapiyorlar rengi Cok guzel Oluyor. Biz de Hic almiyoruz tadini bile bilmem.
Gezme iyiydi ilk ya antibiyotik içtim ya iyi geldi sonra saatler ilerledikçe gücüm bitti. Tatlıyı bi arkadaşıma söz verdim geri dönemedim ondan yaptım hem akşam bizde yeriz dedim ama yiyecek gibi değilimTuce ne kosuyorsun saga sola yat dinlen su hastaligi bir sav ustunden. Eve gelmissin bi de Tatli yemek vs erteleyiver keyfi bir durum degil mi ya bu gezmeler?
Dinlen cunku ilactan daha Cok hastaligi yatip dinlenerek atlatabilirsin.Gezme iyiydi ilk ya antibiyotik içtim ya iyi geldi sonra saatler ilerledikçe gücüm bitti. Tatlıyı bi arkadaşıma söz verdim geri dönemedim ondan yaptım hem akşam bizde yeriz dedim ama yiyecek gibi değilimyarın öyle yatıcam valla. Pilim bitti
Galiba haklısınDinlen cunku ilactan daha Cok hastaligi yatip dinlenerek atlatabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?