Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın dün gece eşim 23:00 ye geldi . Yemek yiyip hemen uyuduk. Az önce de nöbete gitti yarın sabah gelecek bende yiyecek birşeyler hazırladım tatlı filan poaça kek profiterol kuru üzüm kayısı vs vs . Şehir dışında bir karakolda nöbetçi içime bi tedirginlik düştü . Öğleden sonra arkadaşım gelecek tatlı yiyeceğiz . Halim yok sesim kısıldı bugün durmadan yatmam lazım ki düzeleyim

gunaydıngecmıs olsn canım dınlen ınsAllah ıyılesırsın tez vakıtte

Günaydın kızlar 8bucuga doğru kalktık oğlana bıraz bırseuler yedirdım arkadaşa kahvaltıya gşdecegız bırazdan ordan pazara gideriz eve gelırım bugünlük yemek var temızlık yapacağım yarında yemek ütü

Arkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)
Ben kullanıyorum canım 5yıldır arcelık marka 8kg lık ben memnunum beyaz eşyalarım Bosch ama kurutma arcelık uygun dıye aldık

Ay kızlar elektrik faturasından deli gibi korkmaya başladım ki eşimde dün dedi ki bizim bi arkadaşa 200 tl fatura gelmiş. Bize gelsene ne kadar gelecek diye merak ediyoruz

Maasallah halin yok şeklin buysa:) pasta borek yapıyorsun durmadan:) bence dinlensen birkaç gun daha cabuk toparlarsın

Maasallah halin yok şeklin buysa:) pasta borek yapıyorsun durmadan:) bence dinlensen birkaç gun daha cabuk toparlarsın
Bugün sadece nevresim takımım yıkandı onu ütüleyip aldıcam ortadan sonra sadece yatıcam birde puzzle yapmak istiyorum

Ben kullanıyorum canım 5yıldır arcelık marka 8kg lık ben memnunum beyaz eşyalarım Bosch ama kurutma arcelık uygun dıye aldık
Cevabın için teşekkür ederim canım, vergi indirimleri varken bende edinmek istiyorum ozellikle kışın bi mesele camasır kurutmak. Aynı soruyu sanada sorayım ısı pompalı mı, onlar daha pahalı ama elektrik sarfiyatı daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…