- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.441
Bebek isleri bi olsa ben de Hemen alacaktim. Bosch un bir modelini Cok oneriyorlardi.Arkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)
Siemens canım memnunuz neyi kurutacağına göre değişiyor süresi 9 kiloluk bizimkiArkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)
gunaydıngecmıs olsn canım dınlen ınsAllah ıyılesırsın tez vakıtteGünaydın dün gece eşim 23:00 ye geldi . Yemek yiyip hemen uyuduk. Az önce de nöbete gitti yarın sabah gelecek bende yiyecek birşeyler hazırladım tatlı filan poaça kek profiterol kuru üzüm kayısı vs vs . Şehir dışında bir karakolda nöbetçi içime bi tedirginlik düştü . Öğleden sonra arkadaşım gelecek tatlı yiyeceğiz . Halim yok sesim kısıldıbugün durmadan yatmam lazım ki düzeleyim
Teşekkür ederim canım benimmmmgunaydıngecmıs olsn canım dınlen ınsAllah ıyılesırsın tez vakıtte
Geldım canım burdayımokyonus canım neredesin
Ben kullanıyorum canım 5yıldır arcelık marka 8kg lık ben memnunum beyaz eşyalarım Bosch ama kurutma arcelık uygun dıye aldıkArkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)
Seni merak ettim dün gece eşinin nerede olduğunu bilmediğim için hakkarideki olay aklıma geldi .Eşimin telefonunda görüntüleri filan izledim mesajları okudumGeldım canım burdayım
Gecmis olsun canim.Gunaydin kizlar..
Pure supersin ayni enerjiyi kendime diliyorum..
Hapsiriyorum cunku:)
Eşim ıyı çok şükür canım ama çok üzüldük haberlereSeni merak ettim dün gece eşinin nerede olduğunu bilmediğim için hakkarideki olay aklıma geldi .Eşimin telefonunda görüntüleri filan izledim mesajları okudum
Bizde sabaha kadar uyumadım telefona gelen görüntüler beni bitirdi çok kötüEşim ıyı çok şükür canım ama çok üzüldük haberlere
Isı pompalı mı yağunlaştırmalı mı canım? Çamaşır makinasının üzerine mi kurdurdun?Siemens canım memnunuz neyi kurutacağına göre değişiyor süresi 9 kiloluk bizimki
Maasallah halin yok şeklin buysa:) pasta borek yapıyorsun durmadan:) bence dinlensen birkaç gun daha cabuk toparlarsınGünaydın dün gece eşim 23:00 ye geldi . Yemek yiyip hemen uyuduk. Az önce de nöbete gitti yarın sabah gelecek bende yiyecek birşeyler hazırladım tatlı filan poaça kek profiterol kuru üzüm kayısı vs vs . Şehir dışında bir karakolda nöbetçi içime bi tedirginlik düştü . Öğleden sonra arkadaşım gelecek tatlı yiyeceğiz . Halim yok sesim kısıldıbugün durmadan yatmam lazım ki düzeleyim
Bugün sadece nevresim takımım yıkandı onu ütüleyip aldıcam ortadanMaasallah halin yok şeklin buysa:) pasta borek yapıyorsun durmadan:) bence dinlensen birkaç gun daha cabuk toparlarsın
Cevabın için teşekkür ederim canım, vergi indirimleri varken bende edinmek istiyorum ozellikle kışın bi mesele camasır kurutmak. Aynı soruyu sanada sorayım ısı pompalı mı, onlar daha pahalı ama elektrik sarfiyatı daha iyiymişBen kullanıyorum canım 5yıldır arcelık marka 8kg lık ben memnunum beyaz eşyalarım Bosch ama kurutma arcelık uygun dıye aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?