- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.461
Cevabın için teşekkür ederim canım, vergi indirimleri varken bende edinmek istiyorum ozellikle kışın bi mesele camasır kurutmak. Aynı soruyu sanada sorayım ısı pompalı mı, onlar daha pahalı ama elektrik sarfiyatı daha iyiymiş
Bugun geldi bana . 45 lira. Cok sükürAy kızlar elektrik faturasından deli gibi korkmaya başladım ki eşimde dün dedi ki bizim bi arkadaşa 200 tl fatura gelmiş. Bize gelsene ne kadar gelecek diye merak ediyoruz
Ay darısı bize ya 50 ye kabulumBugun geldi bana . 45 lira. Cok sükür
Ben 15 gun once hoover kurutmali camasir makinesi aldikArkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)
Evet cnm bir aparatı var . Kurutma makineleri çamaşır makinelerinden daha hafif.Isı pompalı mı yağunlaştırmalı mı canım? Çamaşır makinasının üzerine mi kurdurdun?
Gürültülü çalışıyor mu peki?Evet cnm bir aparatı var . Kurutma makineleri çamaşır makinelerinden daha hafif.
Çok anlamıyorum özelliklerinden
Modeli şu: siemens isensoric 9kg A++ selfCleaning consender İQ700
Hayır canım gürültüsü çamaşır makinesine göre çok azGürültülü çalışıyor mu peki?
Hiçbişey almadımBoyle bi baslikta ben açayim dedim. Aldiklarimizi diger topiklerde paylasmak ywrine burda paylasabiliriz
Bizim iyiymiş o halde. 98geldi ben fazla diyordum, küçükev aletleri, bulasık ve çamaşır makinası sık calışır ama tv calışmaz ondan olabilirAy kızlar elektrik faturasından deli gibi korkmaya başladım ki eşimde dün dedi ki bizim bi arkadaşa 200 tl fatura gelmiş. Bize gelsene ne kadar gelecek diye merak ediyoruz
Bu fiyatlar artık düşmeyeceğine gore indirim indirimdir mantığı cunku vergi indirimi kslkınca daha pahalı olacak artık o eski fiyatları bulmak çok zor. Makinaların çoğu a++ zaten dediğin gibi ısı pompalıları tercih etmek laZımmış ama onlarda tuzlu biraz:)Ben de yazın ofiste odam için tezgah altı buzdolabı bakıyordum o zamanki fiyatlardan biliyorum da şimdi öyle bir indirim filan olmamış hiç.
Kurutma makinesinde ısı pompalı iyi diyorlardı. Bi de elektrik sarfiyatı açısından a sınıfı tasarruflu olanları almak gerekiyormuş.
Iyiymiş bu ay sonuna kadar. Tesekkurler canim. Bilmiyodum ben yoksa daha once faydalanirdim kampanyadanGünaydin
A101 dondurma kampanyasi aysonuna kadar gecerli pure
Sabah sabah gittik tencere aldik
Bir karniyarik tenceresi bir kucuk tava 110 tl
Kahvalti bitti
Bulasik makinesi bosalltim doldurdum
Ev toplandi
Supuruldu
Banyo wc temizlendi silindi
Bugunluk bu kadar yeter
Camasir yikarim bir makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?