Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de yazın ofiste odam için tezgah altı buzdolabı bakıyordum o zamanki fiyatlardan biliyorum da şimdi öyle bir indirim filan olmamış hiç.
Kurutma makinesinde ısı pompalı iyi diyorlardı. Bi de elektrik sarfiyatı açısından a sınıfı tasarruflu olanları almak gerekiyormuş.

114 lira harcadim bugun.
A101de dondurmalar kampanyadaymis kizlar 1 alana 1 bedava hemde algida.
Maraş usulu olanlardan aldim.
Cumhuriyet sucuk aldim.
Kola cips cekirdek misir aldim. 65 lira tuttu .karttan.
Eczaneden oğlana istah acici surup aldim 40 lira.
Süt aldim 3 litre. Yogurt yapacagim birazini.
Bugun harcamali gecti yani.

Arkadaslar selamlar kurutma makinası kullananlar bilgi verebilir mi? Hangi marka model, memnunmusunuz? Nekadar zamanda kurutuyor? Düşünüyorum bu ara, şimdiden tesekkurler:)
Ben 15 gun once hoover kurutmali camasir makinesi aldik
Memnun kaldik
Kumasin turune gore kurutma suresi degisiyor
Henuz tum progralari kullanamadik
Normal pamuklularda bucuk saatte dolap kurulugu sagliyor

Harikasiniz masallah.. esimin migreni tuttu yatiyor
Kizim da kahvaltiya kadar sorularini cozdu simdi takiliyor ben de oyle uzaniyorum valla.. kahvaltiyi zor hazirladim aciktik bile.. aksama anneme davetliyiz de hani oglen icin biseyler hazirlamam lazim. Gecen haftanin utuleri duruyor bu haftanin camasirlari.. evin temizlenmesi lazim... 3.5ta folklor kursu var babasiyla giderler.. ha gayret deyip kalkamiyorum..
40tl tiyatroya 15 tl valeye park icin. Tiyatro sonrasi 100 civari pub icin harcandi..

Oğlumun dün elinde ağzında sulu kırmızı şeyler çıkmaya başladı gece ateşi vardı.sürekli acıyor diye ağlıyor eşim eczaneye sormuş bir tane krem vermiş acısını dindirsin diye.biz el ayak hastalığı diye düşündük ama inşallah çabucak atlatır

Oğlan sabah erken uyandığı için tekrar uyudu şimdi benimde kafam allak bullak kalkıp temizlik yapmam lazım ağır ağır
süpürüp silmeyi eşime yaptırtıyorum da buz dolabını mutfak dolaplarını bir elden geçireyim diyorum
Bir de yatak odasına gireyim çekmeceleri falan sileyim düzenleyeyim

Bende gecistirme makarna yaptim koyu renklileri attim.. bul.mak. yerlesecekleri yerlestirdim.. gene uzanmaca .. cay koydum. Onu iccez.. esim de bi bardak icip kuzuyu folklore goturcek.
Annem barbunya, nohut, y.mercimek, k.fasulye getirmis.. bulgur almistim onlari duzenlemem lazim. Ne is bitiyor ne yapilacaklar.. ama bende is var mi yok

Ay kızlar elektrik faturasından deli gibi korkmaya başladım ki eşimde dün dedi ki bizim bi arkadaşa 200 tl fatura gelmiş. Bize gelsene ne kadar gelecek diye merak ediyoruz
Bizim iyiymiş o halde. 98geldi ben fazla diyordum, küçükev aletleri, bulasık ve çamaşır makinası sık calışır ama tv calışmaz ondan olabilir

Bu fiyatlar artık düşmeyeceğine gore indirim indirimdir mantığı cunku vergi indirimi kslkınca daha pahalı olacak artık o eski fiyatları bulmak çok zor. Makinaların çoğu a++ zaten dediğin gibi ısı pompalıları tercih etmek laZımmış ama onlarda tuzlu biraz:)

Iyiymiş bu ay sonuna kadar. Tesekkurler canim. Bilmiyodum ben yoksa daha once faydalanirdim kampanyadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…