- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.481
Gecen yilda vardi ayni kampanyaIyiymiş bu ay sonuna kadar. Tesekkurler canim. Bilmiyodum ben yoksa daha once faydalanirdim kampanyadan
Kizlar yazmistim oglana şurup aldim. Ocean balik yagi. Hemsireler vardi grupta ya da deneyimli anneler. Balik yaği faydasini gordunuz mu. Istahli degil. Pek şurup kullanmaktan yana degilim ama114 lira harcadim bugun.
A101de dondurmalar kampanyadaymis kizlar 1 alana 1 bedava hemde algida.
Maraş usulu olanlardan aldim.
Cumhuriyet sucuk aldim.
Kola cips cekirdek misir aldim. 65 lira tuttu .karttan.
Eczaneden oğlana istah acici surup aldim 40 lira.
Süt aldim 3 litre. Yogurt yapacagim birazini.
Bugun harcamali gecti yani.
Canim sadeve pilav makarna sucuk yemek istiyor.Purecim hasta olabilir mi.. onceden mi istahi yoktu..
Ya da babisi ozledi iyice. Kuzum benim
Ben kullanmadim hic bebekken d vit kullandik o kadar istahta sikintimiz da olmadi hastayken istahi yoktu.. onda da sivi beslendi tarhana corbasi falan icti.. sor bi bakalim caninin istedigi bisey varmiymis..
Hosgeldin canimEvet tabi okuyarak geliyorum
Balık yağını içiyorsa ver tabi
Benim çocukların hiç içmediler.
C vitamini iştah için önemli.
3 tl harcadım sadece.
Evde kahve kalmadı eşim unutmuş almayı..
Sabah alış veriş yapmam gerekir..
Kendime hırka ve ayakkabı almak istiyorum kışlık,
Bakındım biraz almadım bir şey
Aaa. Istiyordun cantayiKızlar çanta gümrükte takılmış 450tl mi geri yatırdılar2 aydır oyalamışlardı çünkü
Ocean ı bizde kullanıyoruz genelde hasta oldukları donemlerde pek iştahları olmuyor. Bizde cok etkili oldu, normalde 10ml ölçek veriliyor ama biz 5ml şeklinde veriyoruz etkisini hemen gosteriyor 2-3gun kullanıp bırakıyoruz genel yeme alışkanlıkları iyi çünküKizlar yazmistim oglana şurup aldim. Ocean balik yagi. Hemsireler vardi grupta ya da deneyimli anneler. Balik yaği faydasini gordunuz mu. Istahli degil. Pek şurup kullanmaktan yana degilim ama
Kötü olmuş ben bu konular da hiç yüz göz olmayı sevmiyorum dayanamadın heraldeÜst komşu ile çok feci tartıştık kızlar gece 23:00 de çamaşır makinasının sesi . Bende mesaj attım dik cevap verdi bende direk saydım çok feci oldu
Evet çünkü ev yıkılıyor onların sesinden kaç kere güzelce uyardım güldüm geçtim . Eşim çok sakin bir insandır ama o bile artık delirmiştiKötü olmuş ben bu konular da hiç yüz göz olmayı sevmiyorum dayanamadın heralde
aman ıyı yapmıssın ya yeter cektıgımızÜst komşu ile çok feci tartıştık kızlar gece 23:00 de çamaşır makinasının sesi . Bende mesaj attım dik cevap verdi bende direk saydım çok feci oldu
Diyorum ki x makinayı sen mi çalıştırdın aynen böyle yazdım . Oda çamaşır makinasını mı evet doğal olarak dedi ben o an sinirlendim . 23:00 te makinası sesi dinlemek zorunda mıyız günler torbaya mı girdi dedim koptu konuşma zaten . Hafta sonuymuş ta çocuğu varmış ta çalıştırması gerekiyormuş ta . Bende sürekli sizin sesinizi dinliyoruz dinlemek zorunda değiliz şöyle böyle saydım. Çalıştıracağım istediğim saat dedi. Bende herkes kendine yakışanı yapar dedim. Bana diyor ki evet sende kendine yakışanı yapıyorsun. Çocukları varmışta robot değillermişte. Böyle uzayıp gitti konuşmaaman ıyı yapmıssın ya yeter cektıgımız
ben de bu sabah 7.5u gecıyodu gurultulerine uyandım evi yıktılar kavga kavga
sonrada artık ıse okula dagıldılar galıba ses kesıldı
tabi ben geri uyuyamadm
en guzeli mustakil ev ah ah hayalim ölmeden nasıp olur ınsAllah
esımın aılesının evi 3katlı ama ilçede kendılerine ait oh kafa rahat yabancı yok baskası yok keske merkezde olsaydı
ah ah canım gece 1de ütü masasını takır tukur cekıstırıyolardı bızımkılerde bu saatte napıyosunuz dedim istedgım saatte yaparım apartmana uygun degılsen köyüne git demıstıDiyorum ki x makinayı sen mi çalıştırdın aynen böyle yazdım . Oda çamaşır makinasını mı evet doğal olarak dedi ben o an sinirlendim . 23:00 te makinası sesi dinlemek zorunda mıyız günler torbaya mı girdi dedim koptu konuşma zaten . Hafta sonuymuş ta çocuğu varmış ta çalıştırması gerekiyormuş ta . Bende sürekli sizin sesinizi dinliyoruz dinlemek zorunda değiliz şöyle böyle saydım. Çalıştıracağım istediğim saat dedi. Bende herkes kendine yakışanı yapar dedim. Bana diyor ki evet sende kendine yakışanı yapıyorsun. Çocukları varmışta robot değillermişte. Böyle uzayıp gitti konuşma
Eşim nöbette bu akşam . Şimdi yarın sabah bu olayı anlatsam mı anlatmasam mı ? Bizimki de kadınla tartıştım diye bana kızacak eminimah ah canım gece 1de ütü masasını takır tukur cekıstırıyolardı bızımkılerde bu saatte napıyosunuz dedim istedgım saatte yaparım apartmana uygun degılsen köyüne git demıstıtam salaklar
3-4defa tartıstık ama bu tarz ınsanlar gerckten laftan anlamıyor esim gidip kocasıyla kavga etmesin diye bide onu zaptetmeye calısıyorum
o yuzden seni ck anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?