- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.501
esını sen daha ıyı bılırsın canım ben olsam soylerim ama ortam daha da gergınlesecekse soyleme ıstersenEşim nöbette bu akşam . Şimdi yarın sabah bu olayı anlatsam mı anlatmasam mı ? Bizimki de kadınla tartıştım diye bana kızacak eminim
Söyledim bile valla saklayamam dedim . Oda saydırdı kadına tabi kapını kitle boşver filan dediesını sen daha ıyı bılırsın canım ben olsam soylerim ama ortam daha da gergınlesecekse soyleme ıstersen
aynen canım sakin olmaya calıs elimizden gelen bıse yok malesefSöyledim bile valla saklayamam dedim . Oda saydırdı kadına tabi kapını kitle boşver filan dedi
Evet çok istiyordum ama biraz da buradan etkilendim herhalde ihtiyaç da olmayınca iade ettim zaten iki aydır bir gelemedi çanta.Aaa. Istiyordun cantayi
Altin düsmusken at birikime ceyrek al[/
Aralıkta 1000tl gün param gelecek onun ile alacağım üstüne ekleyip beğendiğim düz bileziği alacam 2160tl demişlerdi ama şimdi fiyatı düşmüştür onunda
Valla çamaşır makinası sıkıyor çalışıyor ve bizi uykumuzdan uyandırıyor sürekli. Bir kere makina için 2 kere de kendi sesleri için uyardım . Kimse kimsenin sesini bu şekilde dinlemek zorunda değil . Uykudan uyanmak hiç zorunda değiliz . Komşuluk hakkı insanlık saygı denen kavramlar var . Beni geç benim alt komşumda onlardan şikayetçi . İnsan olana birşey bir kere söylenir . Haksız duruma düştüğümü de düşünmüyorum canım neden haksız duruma düşeyim kiTuce geceleri bazen ben de duruma göre bulaşık makinesi çamaşır makinesi çalıştırıyorum şimdiye kadar kimseden şikayet almadım komşularım da çalıştırıyorlar biz de hiç rahatsız olmadık. Çünkü elektrik faturası indirimli olsun diye insanlar düşük çarpanlı saatleri tercih edebiliyorlar.
Ama sen biraz haklı iken haksız duruma düşmüş gibi olmuşsun. Hani diyorsun ya normalde çok gürültü yapıyorlar diye öyle bir şeyden değil de makine sesinden şikayet etmenle hani tuce sese hassas makine sesine de hassas ne yapsak tepki gösteriyor gibi olmuş.
Normal yasamdan kaynaklanan seslere tahammulum vardir her zamanValla çamaşır makinası sıkıyor çalışıyor ve bizi uykumuzdan uyandırıyor sürekli. Bir kere makina için 2 kere de kendi sesleri için uyardım . Kimse kimsenin sesini bu şekilde dinlemek zorunda değil . Uykudan uyanmak hiç zorunda değiliz . Komşuluk hakkı insanlık saygı denen kavramlar var . Beni geç benim alt komşumda onlardan şikayetçi . İnsan olana birşey bir kere söylenir . Haksız duruma düştüğümü de düşünmüyorum canım neden haksız duruma düşeyim kibende insanım taş değilim ya
Bence evdekiler dursun zarar etme fiziki fizikidir.Günaydin
Dunun harcamasi 120 tl
Market pazar kitap vs
Bugunde harcanir eksik bitmiyor cunku
Iskembe corbasi acma yapacagim
Oglanin yemegini yaptim
Bende evdeki altinlari bozdurup bankadaki gram altin hesabima mi ekletsem diyorum
Cok zararim olurmuki
Kendi takilarim haric
Yatirimlik olanlari evden cikarsammi
Ev guvenli , cok yuklu bi tutarda degil gerci
Fiziki altinin farkli bi hazzi var
Elin tutup gozun gorunce degisik geliyor :)
Evet biraz fazla harciyorsun dedim. Eşinin iş sıkıntısı var diye biliyorum. . Birikimden harciyoruz diyosun. Birikime ekle bence harcamaEvet çok istiyordum ama biraz da buradan etkilendim herhalde ihtiyaç da olmayınca iade ettim zaten iki aydır bir gelemedi çanta.
Çok geç :) bu arada işlerini toparlamışlar Şirketi kredi borcunu yapılandırmış sıkıntı yokmuş artık. Yeni işlerin de ödemelerinin bir kısmı gelmiş çok şükür stressizizEvet biraz fazla harciyorsun dedim. Eşinin iş sıkıntısı var diye biliyorum. . Birikimden harciyoruz diyosun. Birikime ekle bence harcama
Eve güveniuorsan bozdurma canim. Fiziki candirGünaydin
Dunun harcamasi 120 tl
Market pazar kitap vs
Bugunde harcanir eksik bitmiyor cunku
Iskembe corbasi acma yapacagim
Oglanin yemegini yaptim
Bende evdeki altinlari bozdurup bankadaki gram altin hesabima mi ekletsem diyorum
Cok zararim olurmuki
Kendi takilarim haric
Yatirimlik olanlari evden cikarsammi
Ev guvenli , cok yuklu bi tutarda degil gerci
Fiziki altinin farkli bi hazzi var
Elin tutup gozun gorunce degisik geliyor :)
Sen bilirsin. Benimki sadece kucuk bi uyariydi.Çok geç :) bu arada işlerini toparlamışlar Şirketi kredi borcunu yapılandırmış sıkıntı yokmuş artık. Yeni işlerin de ödemelerinin bir kısmı gelmiş çok şükür stressiziz
Burada birbirimize destek için varız. Anlıyorum ben seniSen bilirsin. Benimki sadece kucuk bi uyariydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?