Bugün ne aldin kaç tl harcadin

esını sen daha ıyı bılırsın canım ben olsam soylerim ama ortam daha da gergınlesecekse soyleme ıstersen
Söyledim bile valla saklayamam dedim . Oda saydırdı kadına tabi kapını kitle boşver filan dedi

Tuce geceleri bazen ben de duruma göre bulaşık makinesi çamaşır makinesi çalıştırıyorum şimdiye kadar kimseden şikayet almadım komşularım da çalıştırıyorlar biz de hiç rahatsız olmadık. Çünkü elektrik faturası indirimli olsun diye insanlar düşük çarpanlı saatleri tercih edebiliyorlar.
Ama sen biraz haklı iken haksız duruma düşmüş gibi olmuşsun. Hani diyorsun ya normalde çok gürültü yapıyorlar diye öyle bir şeyden değil de makine sesinden şikayet etmenle hani tuce sese hassas makine sesine de hassas ne yapsak tepki gösteriyor gibi olmuş.

Valla çamaşır makinası sıkıyor çalışıyor ve bizi uykumuzdan uyandırıyor sürekli. Bir kere makina için 2 kere de kendi sesleri için uyardım . Kimse kimsenin sesini bu şekilde dinlemek zorunda değil . Uykudan uyanmak hiç zorunda değiliz . Komşuluk hakkı insanlık saygı denen kavramlar var . Beni geç benim alt komşumda onlardan şikayetçi . İnsan olana birşey bir kere söylenir . Haksız duruma düştüğümü de düşünmüyorum canım neden haksız duruma düşeyim ki bende insanım taş değilim ya

Günaydin
Dunun harcamasi 120 tl
Market pazar kitap vs
Bugunde harcanir eksik bitmiyor cunku
Iskembe corbasi acma yapacagim
Oglanin yemegini yaptim
Bende evdeki altinlari bozdurup bankadaki gram altin hesabima mi ekletsem diyorum
Cok zararim olurmuki
Kendi takilarim haric
Yatirimlik olanlari evden cikarsammi
Ev guvenli , cok yuklu bi tutarda degil gerci
Fiziki altinin farkli bi hazzi var
Elin tutup gozun gorunce degisik geliyor :)

Normal yasamdan kaynaklanan seslere tahammulum vardir her zaman
Cocuk aglar, elinden bisey duser, acelen vardir telastan kosturursun, misafir gelir vs ama makine calistirmak , tamirat yapmak gibi insanin saatini secebilecegi sesler icin kimseden sabir gostermesini bekleyemeyiz
Haklisin bence
Pekala o makine sabah calistirilabilir

Bence evdekiler dursun zarar etme fiziki fizikidir.
Gunaydinlar kizlarr.. iyi bir gun olsun dilegiyle:))
Ucuk cikacak gibi dudagimin kenari aciyor dun aksam tahta bastim.. hem sikinti uzuntu hem yorgunluk biraz hasta gibiydim ya...vucut eror verdi sanirim...

Günaydin kizlar.
tuce_tuce daha o sehirde kalacaksiniz yani vakit cok . 1ay degil 1 yil degil. Bunlar çekilmez. Ciddi söyluyorum ufaktan ufaktan ev bakmaya başla. Cidfi psikolojik sorun yasayabilirsin ilerde sagligina yazik. Ve sürekli evdesin yani çekilmez gürültü. Yola da getiremezsin o terbiyesizleri

Evet biraz fazla harciyorsun dedim. Eşinin iş sıkıntısı var diye biliyorum. . Birikimden harciyoruz diyosun. Birikime ekle bence harcama
Çok geç :) bu arada işlerini toparlamışlar Şirketi kredi borcunu yapılandırmış sıkıntı yokmuş artık. Yeni işlerin de ödemelerinin bir kısmı gelmiş çok şükür stressiziz

Eve güveniuorsan bozdurma canim. Fiziki candir
Bende diyorum ki bazen yatirimi bilezige yapayim onu da takip cikayim evden. Arkadas da diyoki senin toptan kacirip götururler

Dün epey harcadim. Bugun evdeyim. Sadece ekmek icin 2 lira gider .
Faturamin 45 lira gelmesine sevindim.
Bugunlerde kendi kendime bebek planlari yapiyorum. Tatilleri filan hesapliyorum. Ucretsiz izini alternatiflerim arasina aliyorum. 2.750 liralik borcumuz bitecek hazirana.
Oğlanin okul isi kaygilandiriyor beni. Devlet okulundan yanayim fakat özel okullara yillik harcanan 40bin liralari da düşünuyorum olumsuz bir durumda napariz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…