- 11 Mart 2013
- 33.729
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.111
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.521
Günaydın canım benim bilmiyorum valla bu evden şuan taşındığımızı hayal bile edemiyorum . Bu şartlarda bi ev yok bu çevrede tugayın dibi eczane hastane marketlerde kilerimiz var ebeveyn banyomuz büyük bir balkonumuza var herşey burada . Ne olacak bilmem vallaGünaydin kizlar.
tuce_tuce daha o sehirde kalacaksiniz yani vakit cok . 1ay degil 1 yil degil. Bunlar çekilmez. Ciddi söyluyorum ufaktan ufaktan ev bakmaya başla. Cidfi psikolojik sorun yasayabilirsin ilerde sagligina yazik. Ve sürekli evdesin yani çekilmez gürültü. Yola da getiremezsin o terbiyesizleri
Ben senin rahatsızlığını anlıyorum . Bu şikayetlerin sürekli hal aldıkça belli süre sonra senin dediğini hiç dikkate almayabilirler; bu sefer daha çok gücüne gider diye dedim. Tabi ki taş değilsin sen bilirsin. Ama pure e katılıyorum sen ufaktan başka bir daire de aramaya başla.Valla çamaşır makinası sıkıyor çalışıyor ve bizi uykumuzdan uyandırıyor sürekli. Bir kere makina için 2 kere de kendi sesleri için uyardım . Kimse kimsenin sesini bu şekilde dinlemek zorunda değil . Uykudan uyanmak hiç zorunda değiliz . Komşuluk hakkı insanlık saygı denen kavramlar var . Beni geç benim alt komşumda onlardan şikayetçi . İnsan olana birşey bir kere söylenir . Haksız duruma düştüğümü de düşünmüyorum canım neden haksız duruma düşeyim kibende insanım taş değilim ya
Burada birbirimize destek için varız. Anlıyorum ben seni
Ev sahibine acsan konuyu dicem ama yaa boylesi insanlara ne yapsak bos. Yaptigi gurültüyü savunan kisi nasil bir kisilige sahip oldugunu kanitlamistir zaten.Günaydın canım benim bilmiyorum valla bu evden şuan taşındığımızı hayal bile edemiyorum . Bu şartlarda bi ev yok bu çevrede tugayın dibi eczane hastane marketlerde kilerimiz var ebeveyn banyomuz büyük bir balkonumuza var herşey burada . Ne olacak bilmem vallaeşim de sabah geldi benimle uğraşanla uğraşırım o ses yapıyorsa bende sürekli tavana vurur onu delirtiriö kimse birşey yapamaz korkma dedi ev sahibimizle aramız çok iyi kiramıza zam yapmadı
Buradan taşınamayız gidecek bir yer Yok çünkü. 1 sene çok sabrettik bir kere ağzımızı açıkta ya bakın ses oluyor şöyle böyle demedik. Çocuktur yapar anlayışlı olmak lazım filan dedik hep onun çocuklarının sesi için . Ama baktım ki bizi salak yerine koyuyorlar sabrettikçe tepemize çıktılar bende uyarmaya başladım . Bizden önceki kiracı da aynı şeyden şikayetçiymiş sürekli onunla da tartışıyorlarmış kendi ağzı ile anlatmıştı bana . Batı’da değiliz ki istediğimiz mahallede oturalım zaten değmeyecek bi eve 750 tl kira ödüyoruz 2300 tl ev kredimiz var falan daha başka bir yere gidecek durumda değiliz anlayacağın güvenlik açısından başka sosyal ekonomik acıdan başka çözüm şuan için mevcut değilBen senin rahatsızlığını anlıyorum . Bu şikayetlerin sürekli hal aldıkça belli süre sonra senin dediğini hiç dikkate almayabilirler; bu sefer daha çok gücüne gider diye dedim. Tabi ki taş değilsin sen bilirsin. Ama pure e katılıyorum sen ufaktan başka bir daire de aramaya başla.
Ayy bende ayıları çok seviyorum hele pandaları keşke bizim evde de olsa bir tane diyorum hepTrt belgeselde tehlikeli okul yollari izledim bende. Simdi de m8nik ayilarin masali var cokkk tatlilar. Bu arada bende kuafor islerimi hallettim. Zamanim ve param cebimde kaldi
Yok ya ev sahibini filan hiç katmam artık muhattap dahi olmam . Eşim onun eşini arasa gece makina çalışıyor rahatsız oluyoruz filan dese eşi olayı çözer . Ama gerek yok bir kere mutfağının yerini yıkadı bizim tavan aktı düşün yani dengesizliğiniEv sahibine acsan konuyu dicem ama yaa boylesi insanlara ne yapsak bos. Yaptigi gurültüyü savunan kisi nasil bir kisilige sahip oldugunu kanitlamistir zaten.
Ooo vukuatliymislar zaten.Buradan taşınamayız gidecek bir yer Yok çünkü. 1 sene çok sabrettik bir kere ağzımızı açıkta ya bakın ses oluyor şöyle böyle demedik. Çocuktur yapar anlayışlı olmak lazım filan dedik hep onun çocuklarının sesi için . Ama baktım ki bizi salak yerine koyuyorlar sabrettikçe tepemize çıktılar bende uyarmaya başladım . Bizden önceki kiracı da aynı şeyden şikayetçiymiş sürekli onunla da tartışıyorlarmış kendi ağzı ile anlatmıştı bana . Batı’da değiliz ki istediğimiz mahallede oturalım zaten değmeyecek bi eve 750 tl kira ödüyoruz 2300 tl ev kredimiz var falan daha başka bir yere gidecek durumda değiliz anlayacağın güvenlik açısından başka sosyal ekonomik acıdan başka çözüm şuan için mevcut değil
Cokkk seviyorum bende. Izledik oglisle beraberAyy bende ayıları çok seviyorum hele pandaları keşke bizim evde de olsa bir tane diyorum hep
Ya pure şöyle birşey var onlar salonda biz oturma odasında oturuyoruz zaten . Ama oradan oraya ses aynen geliyor birşey değişmiyor . Bende geçen eşim nöbetteyken ses kaydı yapıp atmıştım. O kayıtları mesajlardan bulup çıkarttım kadına yolladım biraz utansın diye . Ama bu konuda tabi birşey yazmadı banaOoo vukuatliymislar zaten.
Oýleyle şoyle yapabilirsin. Mesela onlar oturma odasinda tepiniyor sen geç mutfakta otur. Yada tam tersi.
Keşke pandam olda ya pofidik pofidik bebek gibi ayyyCokkk seviyorum bende. Izledik oglisle beraber
İhtiyaçsa al bence kaçırmaDün markette 8.5tl harcadım.Pazarda 30tl bugün harcama yol gıbı duruyor ama heryerde 11.11 gününe özel indirimler var beni gıdıklamıyor değiloğlana birkaç hafıf kalın üst almam lazım Lcw den 3tane alsam işimi görecek gibi bakalım
Çocuğa ihtiyaç ama bana bilmiyorum kendımı outdoor bot bakarken buldumİhtiyaçsa al bence kaçırma
Bende trendyoldan süpermarket kısmına baktım gliss şampuanlar filan gayet ucuz . Ama Ordu evinden alıcakları şampuanımız az kaldı saç kremi , birde çay almam lazımÇocuğa ihtiyaç ama bana bilmiyorum kendımı outdoor bot bakarken buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?