Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın canım benim bilmiyorum valla bu evden şuan taşındığımızı hayal bile edemiyorum . Bu şartlarda bi ev yok bu çevrede tugayın dibi eczane hastane marketlerde kilerimiz var ebeveyn banyomuz büyük bir balkonumuza var herşey burada . Ne olacak bilmem valla eşim de sabah geldi benimle uğraşanla uğraşırım o ses yapıyorsa bende sürekli tavana vurur onu delirtiriö kimse birşey yapamaz korkma dedi ev sahibimizle aramız çok iyi kiramıza zam yapmadı

Selam kızlar günaydın eşim gelirken ekmek biraz zeytin ve salam aldı bende patates kızartıp yumurta yaptım . Sesim tamamen gitti konuşmuyorum evde kahvaltı yapıp yeniden yatağa girdim eşim başladı seni doktora götürecem filan demeye

Ben senin rahatsızlığını anlıyorum . Bu şikayetlerin sürekli hal aldıkça belli süre sonra senin dediğini hiç dikkate almayabilirler; bu sefer daha çok gücüne gider diye dedim. Tabi ki taş değilsin sen bilirsin. Ama pure e katılıyorum sen ufaktan başka bir daire de aramaya başla.

Ev sahibine acsan konuyu dicem ama yaa boylesi insanlara ne yapsak bos. Yaptigi gurültüyü savunan kisi nasil bir kisilige sahip oldugunu kanitlamistir zaten.

Buradan taşınamayız gidecek bir yer Yok çünkü. 1 sene çok sabrettik bir kere ağzımızı açıkta ya bakın ses oluyor şöyle böyle demedik. Çocuktur yapar anlayışlı olmak lazım filan dedik hep onun çocuklarının sesi için . Ama baktım ki bizi salak yerine koyuyorlar sabrettikçe tepemize çıktılar bende uyarmaya başladım . Bizden önceki kiracı da aynı şeyden şikayetçiymiş sürekli onunla da tartışıyorlarmış kendi ağzı ile anlatmıştı bana . Batı’da değiliz ki istediğimiz mahallede oturalım zaten değmeyecek bi eve 750 tl kira ödüyoruz 2300 tl ev kredimiz var falan daha başka bir yere gidecek durumda değiliz anlayacağın güvenlik açısından başka sosyal ekonomik acıdan başka çözüm şuan için mevcut değil

Trt belgeselde tehlikeli okul yollari izledim bende. Simdi de m8nik ayilarin masali var cokkk tatlilar. Bu arada bende kuafor islerimi hallettim. Zamanim ve param cebimde kaldi
Ayy bende ayıları çok seviyorum hele pandaları keşke bizim evde de olsa bir tane diyorum hep

Ev sahibine acsan konuyu dicem ama yaa boylesi insanlara ne yapsak bos. Yaptigi gurültüyü savunan kisi nasil bir kisilige sahip oldugunu kanitlamistir zaten.
Yok ya ev sahibini filan hiç katmam artık muhattap dahi olmam . Eşim onun eşini arasa gece makina çalışıyor rahatsız oluyoruz filan dese eşi olayı çözer . Ama gerek yok bir kere mutfağının yerini yıkadı bizim tavan aktı düşün yani dengesizliğini

Ooo vukuatliymislar zaten.
Oýleyle şoyle yapabilirsin. Mesela onlar oturma odasinda tepiniyor sen geç mutfakta otur. Yada tam tersi.

Ooo vukuatliymislar zaten.
Oýleyle şoyle yapabilirsin. Mesela onlar oturma odasinda tepiniyor sen geç mutfakta otur. Yada tam tersi.
Ya pure şöyle birşey var onlar salonda biz oturma odasında oturuyoruz zaten . Ama oradan oraya ses aynen geliyor birşey değişmiyor . Bende geçen eşim nöbetteyken ses kaydı yapıp atmıştım. O kayıtları mesajlardan bulup çıkarttım kadına yolladım biraz utansın diye . Ama bu konuda tabi birşey yazmadı bana

İhtiyaçsa al bence kaçırma

Çocuğa ihtiyaç ama bana bilmiyorum kendımı outdoor bot bakarken buldum
Bende trendyoldan süpermarket kısmına baktım gliss şampuanlar filan gayet ucuz . Ama Ordu evinden alıcakları şampuanımız az kaldı saç kremi , birde çay almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…