Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evdeyim oturuyorum yapacak birseyim yok bugunlerde ozellikle.
Cok fazla düsünmeye firsatim oluyor.

Eskileri lise universite yilarimi dusünüyorum.
Yaa ben mutlu muyum. İstedigim evliligi mi yaptim. Şuan istedigim hayati mi yaşiyorum. Neyim , ne olacagim. Kafam bazen böyle bulaniyor.
Diyeceksiniz ki istedigin kisiyle evlenmedin mi bu senin tercihin degil miydi.
Tercih benimdi evet..
Bilmiyorum . Anlatamiyorum net. Kendimi de anlamiyorum

Uzak mesafe evliligi mi sizinki

Bana sanki pms tesin gibi geldi.

Şuan yanlız olduğun ve uzun zaman geçtiği için böyle hissediyorsun. Bende evde azıcık bi huzursuzluk olsa hemen içimden bir ses bak aileni herşey geride bıraktın bu köhne köy gibi yere geldin işini bıraktın diploman kaldı iyi mi oldu diyor . Ama sonra tabiki geçiyor bu his . Seninde öyle ayrı yaşamak sıkıntı çekmek sorumluluk almak çok zor şeyler yaşamayan bilemez . Biraz sabret geçecek

Sadece sorguladim.
Belki de sıkıldım bu ayriliktan o yüzdendir.
Lise ve universitede oyle serbest bir hayatim vardi ki. Şuan bu evdeyim. 1 cocugum var. Düşünün ki bi kuaföre gidemedim sabah. Adim atarken bile cocugu dusünmek zorundayim.
Arkadaslarim şuan geziyorlar gürcistandan foto atiyorlar. Her firsati degerlendiriyorlar hayatlarinda.bende evdeyim.
Erken evlendin daha hayatimizi yasiyacaktik filan diye konuşuyorlar.
Ben eşimle yasadim gezdim tozdum diyorum filan ama..

Ne patavatsız arkadaşlar özür dilerim ama . İnsan nasıl destek olacağına bu şekilde köstek oluyor anlamış değilim cidden . Bence senin hayatında bir sorun yok buradan bakınca tek sorun yurt dışı görevi gibi görünüyor . Ki onda da çoğu gitti azı kaldı birşey kalmadı ki . Eşinin oradaki Durumuda iyi bence . Ciddi para ile de dönecek

Bazen soyluyorum eşime. Cok mu acele ettik özellikle cocuk konusunda.
Zaten kendisi buyük benden.taniştigimizda yillardir bu meslekteydi. Biraz kati sinirli dedigim dedikti . Ağzi da iyi laf yapar. Etkiledi evlilik icin. Birakmadi biraz da meslegimi elime aldiktan sonra nasil bir yasam beni bekliyordu goreyim. Çevredeki büyükler de etkili oldu. Illa evlen diyenler oldu.
Ya yazip yazip siliyorum. Boşver diyorum. Anlatamiyorum yanlis bir sey soylemekten korkuyorum

Ben senin ne demek istediğini anladım . Eninde sonunda evlenecektin kaç yıllık evli iken çocuk sahibi oldunuz onu merak ettim ? Mesleği eline aldıktan sonra evlensen ne olacaktı pure yine aynı noktada olacaktın. Canını sıkma ya bi dışarı çıkın bence bugün bi hava al olmaz mı

Aslinda şuan istedigim o arkadaslarimla gezmek biraz hayati boşvermek. Anın tadını çikarmak.

Lojmandan tanidik tecrubeli meslaktaşim abla dedigim insanlar var.
Amannn boşver saķin kafana takma hicbirseyi diyorlar. Eşleri eski zamanlarda cokk glgöreve gitmisler. Aglayip uźülmek fayda degil. Ben arkadaslarla tatile bile gidiyordum uludağa haftasonu o kadar yani diyor. 1 cocuktan fazla yapma diyorlar benim gibi anaç bi kadina
Ya aslinda hersey hayata bakiş acisiyla alakali. Ben onlar gibi bakamiyorum galiba.

1 yılım dolmasina az vardi hamile kaldim farkinda olmadan. Ilk kez korunmamistim. 1 kere yaa

1 yılım dolmasina az vardi hamile kaldim farkinda olmadan. Ilk kez korunmamistim. 1 kere yaa
Hey allahım işte kader bu pure . Sen boşver ya az kaldı eşin gelecek bak herşey daha iyi olacak niye evde oturuyorsunuz dışarı çıksanıza

Hey allahım işte kader bu pure . Sen boşver ya az kaldı eşin gelecek bak herşey daha iyi olacak niye evde oturuyorsunuz dışarı çıksanıza
Evet canim. Ikinciye hamile kaldigimda sevinmistim ama bir kac kez yine boyle sacma sapan düsüncelerimin oldugu bi donemde 2. Bebegi de sorgulamistim. Rabbimin gücune mi gitti acaba beni cezalandirdi diyorum. Bunu da ilk kez burda dile getiriyorum kimselere söyleyemem bu dusuncemi.
Özellikle kayinvalide filan bilse vay halime
....
Iyidir hasdir ama tersi cok fenadir. Ailede herkes çekinir ondan.

Ya belkide bilemiyorum onu seni üzmek istemem. Görümcemin eşide ikizler için öyle birşey demişti ikiz olmadı hatta bebek hiç olmadı görümcem kürtaj oldu mesela . Enişteye o zaman içimden çok kızmıştım. Sıkma canını ya geçecek herşey İnan. İkinciyi istiyorsun aslında söylüyorsun burada da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…