- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.941
Swiht almak istiyorum birdeBenim elbise pahali geldi desene.
Gecen gun basic kazaklar aldim 13 liraya..
Seven hill marka. Daha once de kullanmistim.
Gecmis olsun canim.Merhaba hanımlar öğleden sonra doktora gıttık doktor acil amelıyata gıtmıştı bekledik çocuk durmadı çok yoruldumDıyu testı istedi bir film sinüsleri çok doluymuş 3tane iğne verdı şurup verdı göz doktoruda burun tıkanıklığından olur dedı.Krem damla verdı. Muayene 2doktora 120tl tuttu normalde daha çoktu ama Oyak ındırımı var yüzde 30 film ve duyu testide 50tl ılaclar 42tl. Cumartesı bırdaha kontrole gidecegız film parası veririz muayene parası vermeyız.ıns iğneler iyi gelir
Sağol canımGecmis olsun canim.
Geçmiş olsun canım benimSağol canım
Geçmiş olsun canım sen bitlisdeydin di miMerhaba hanımlar öğleden sonra doktora gıttık doktor acil amelıyata gıtmıştı bekledik çocuk durmadı çok yoruldumDıyu testı istedi bir film sinüsleri çok doluymuş 3tane iğne verdı şurup verdı göz doktoruda burun tıkanıklığından olur dedı.Krem damla verdı. Muayene 2doktora 120tl tuttu normalde daha çoktu ama Oyak ındırımı var yüzde 30 film ve duyu testide 50tl ılaclar 42tl. Cumartesı bırdaha kontrole gidecegız film parası veririz muayene parası vermeyız.ıns iğneler iyi gelir
Sağol canımGeçmiş olsun canım benim
yok canım Bitlis’te değilim ben eşim doğuda şark hızmetındeGeçmiş olsun canım sen bitlisdeydin di mi
Geçmiş olsun cnmMerhaba hanımlar öğleden sonra doktora gıttık doktor acil amelıyata gıtmıştı bekledik çocuk durmadı çok yoruldumDıyu testı istedi bir film sinüsleri çok doluymuş 3tane iğne verdı şurup verdı göz doktoruda burun tıkanıklığından olur dedı.Krem damla verdı. Muayene 2doktora 120tl tuttu normalde daha çoktu ama Oyak ındırımı var yüzde 30 film ve duyu testide 50tl ılaclar 42tl. Cumartesı bırdaha kontrole gidecegız film parası veririz muayene parası vermeyız.ıns iğneler iyi gelir
Canım gecen hafta baya konuşmuştuk 100000 garanti olayını sen oraları kacırdın heralde:) donuşumde kesinti olacagını sanmamAz once bankayi aradim. Gram altinlarimi fiziki olarak cekebiliyormuyum diye. Evet dedi.
Ve 100 bin tlye kadar banka guvence veriyor. Atiyorum banka batti. 100bine kadar para guvencedeymis.
Simdi aklima geldi. Kesinti yapiliyor mu ki grami fiziki cekerken
Annem de dediki kocan gelsin ondan sonra fiziki yapmak istiyorsan yap. Simdi tek yasiyorsun boşver dedi
Allah kabul etsin ne guxel dusunmussunBen bugun bsy yaptim
Market kapisinda 2 kadin 2 cocuk
1 tanesi agliyor bana yemeklik alin para vermeyin diyor
Once yok dedim sonra baska bir adam para cikardi almadi. Sebze abicim dedi. Ispanaga saldirdi. Kabak aldi.
Hemen 1 poset patates brz muz aldim. Iceri kostum hizlica kasar cokokrem ac bitir salam hazir corba aldim. Ucu ucuna yetistim. Eline verdim kactim.
Bana da iyi geldi.
Simdi korkuyorum yrn da gelir diye
Çok geçmiş olsun, biran önce iyi olur kuzu inşallah. Bu sekilde kreşe gonderebiliyor musun?Merhaba hanımlar öğleden sonra doktora gıttık doktor acil amelıyata gıtmıştı bekledik çocuk durmadı çok yoruldumDıyu testı istedi bir film sinüsleri çok doluymuş 3tane iğne verdı şurup verdı göz doktoruda burun tıkanıklığından olur dedı.Krem damla verdı. Muayene 2doktora 120tl tuttu normalde daha çoktu ama Oyak ındırımı var yüzde 30 film ve duyu testide 50tl ılaclar 42tl. Cumartesı bırdaha kontrole gidecegız film parası veririz muayene parası vermeyız.ıns iğneler iyi gelir
Hattınızı taşımak için bugün kesin gidin çünkü yasal süre zaten bir hafta . Belki geç taşınır bişey olur. Gerçi geç taşınsa bile kullandığınız kadar günün faturasını ödersinizGünaydın ben de avans çekicem, arabanın muayenesi vs için..
bir de hattımı taşıyacağım hangisini önerirsiniz..? nasıl halletmem gerekecek, 19'u fatura kesim tarihi yüklü tarifeden ödemek istemiyorum.. cihaz taksidi de bitmiş olacak kızlar fazla değil gerçi 67 lira ama olsun.. bu telefon daha götürür beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?