Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanımlar öğleden sonra doktora gıttık doktor acil amelıyata gıtmıştı bekledik çocuk durmadı çok yoruldumDıyu testı istedi bir film sinüsleri çok doluymuş 3tane iğne verdı şurup verdı göz doktoruda burun tıkanıklığından olur dedı.Krem damla verdı. Muayene 2doktora 120tl tuttu normalde daha çoktu ama Oyak ındırımı var yüzde 30film ve duyu testide 50tl ılaclar 42tl. Cumartesı bırdaha kontrole gidecegız film parası veririz muayene parası vermeyız.ıns iğneler iyi gelir

Gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun canım sen bitlisdeydin di mi

Geçmiş olsun cnm

Canım gecen hafta baya konuşmuştuk 100000 garanti olayını sen oraları kacırdın heralde:) donuşumde kesinti olacagını sanmam

Allah kabul etsin ne guxel dusunmussun

Çok geçmiş olsun, biran önce iyi olur kuzu inşallah. Bu sekilde kreşe gonderebiliyor musun?

Günaydın mutlu sabahlar maaşlarımız bereketli olsun .
Kredi 2300
Kira 750
Telefon faturam 36
Elektrik 53
Doğalgaz 30
İnternet 57
Tivibu 15
Şubeye çay kahve parası 100
Bu ödemeleri yaptım kızlar az önce

Günaydın ben de avans çekicem, arabanın muayenesi vs için..
bir de hattımı taşıyacağım hangisini önerirsiniz..? nasıl halletmem gerekecek, 19'u fatura kesim tarihi yüklü tarifeden ödemek istemiyorum.. cihaz taksidi de bitmiş olacak kızlar fazla değil gerçi 67 lira ama olsun.. bu telefon daha götürür beni.

Son düzenleme:
Hattınızı taşımak için bugün kesin gidin çünkü yasal süre zaten bir hafta . Belki geç taşınır bişey olur. Gerçi geç taşınsa bile kullandığınız kadar günün faturasını ödersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…