Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim bi git konus . Tarifeleri anlattir ya da internetten bak oyle yap.
Benim vodafone .

Günaydın hanımlar bogazlarım agrıyor keyfım yok.Ama mecbur geldim mesaiyeEşim mesaj atmış net yokmuş çok yağmurluymuş hava elektrık kesıkmıs ödemelerı yapınca kalan parayı bana aktaracak bklm.
1500 kredi
1100 kira
150 aidat
75 internet
55tel faturam
83 elektrik
3000 kredi kartı
Benim odemelerde bunlar.
1200cocugın okul
700 okula kirtasıye
500 arabaya muayene için çekecegım

Kalan ödemelerimizi kontrol ettik kızlar
50 tl aidat
60 tl telefon faturası
40 tl ilaç
150 tl sigara
30 tl su ( fatura gelmedi sanırım da gelmez ama ben yine bütçe ayırdım. Olmazsa bu parayı hafta sonunu geçirmek için kullanacağım)
100 tl traş makinası
100 tl kıyafet
İşte böyle 600 tl lastikten aldığımız para duruyor . Bi lastik bulduk eşim konuştu adamla şuan görevdeyim hafta sonu göstereyim demiş 1100 tl fiyatı ama çok temiz lastik arabayı satana kadar götürür bizi lassa marka. Sıfırlarına baktık 2500 civarı oluyor bu 1 sezon kullanılmış. Eşimle anlaştık 900 tl ye pazarlık edecekler bakalım. Cuma yada Cumartesi için arkadaş yine başlamış görüşelim diye . Biz geçen hafta Ordu evine davet etmiştik sonra iptal oldu o iş . Bende ya eve akşam çaya buyursunlar yada Ordu evine çaya dedim. Hangisini kabul ederlerse artık gerçi onların bizi çağırması lazım ya neyse bir önceki hafta bizim evde çay içmiştik bakalım

Ay geçmiş olsun ya ben daha iyi oldum ama geçmedi öksürük. Sizin ödemeleriniz de baya yüklüymüş

Ay geçmiş olsun ya ben daha iyi oldum ama geçmedi öksürük. Sizin ödemeleriniz de baya yüklüymüş
Kredi kartı 5000 fln geliyor ama artık kıstım büfe eşim doğuda ya harcaması olmuyor ayrı yaşarken 3ogun dışarda yemek yıyıyordu kalma parası ordu evıne yanımıza geliyordu 2haftada bır yol parası 2bın gidiyordu sımdj o bıze kalıyor

Bende lastik olayini arastiracagim canim. Iyi fikir. Adam 1 sezon kullaniyor arabayi degistiriyor lastik kaliyor oylece. Hem satici hem alici kârli aslinda

O iş çok zor bizde afrindeyken yaşamıştık 15 günde bir 1000 tl harcıyorduk . Ben gidiyordum oda banyo için İskenderuna geliyordu otelde kalıyorduk

Bende lastik olayini arastiracagim canim. Iyi fikir. Adam 1 sezon kullaniyor arabayi degistiriyor lastik kaliyor oylece. Hem satici hem alici kârli aslinda
Aynen aynen bizim leonun lastikleri sıfır ayarındaydı adamlar geldiler anında götürdüler görmen lazımdı Pure

Bİzimki bu aydı emisyon ölçümü ile birlikte hepsi 300 lira tuttu.
Hattı taşırken iki gün internet bankacılığı kullanamıyorsun o aklında olsun.
Eşim Turkcell idi faturalar şişince Vodafone a taşıdı bir sene ama hiç çekmedi Ankara nın göbeğinde bir de. Normalde iki dakikada yapacağımız konuşmayı sesin gelmiyor tekrar et efendim ne dedin duyamadım demekten 5 dk da yapar olmuştuk. Yasal bir seneyi geçirdi sonra tekrar Turkcell’e geri dönüş yaptı. Turkcell dışardan geldiği için de indirimli tarife uyguladı.

Çok geçmiş olsun sakıncası yoksa oyak indirimini hangi hastahanede yapılıyor merak ettim biz hiç karşılaşmadık

226 tl muayene yazdı randevu alırken, emisyon ne kadar 60 70 galiba aşağı yukarı...
hee evet int.şubesine giremicemm, ee 65ten devam ediyim desem 1 gb da alıyor ekleyeceğine pislerrrr.. çok canım sıkıldı.. bi sürü iş.. trafik sigortası ve kaskosu da geliyor mtv duruyordu temmuz onu da ödettiler.. borç varsa bakmıyorlarmışş..
her şey üstümde hissediyorum bunaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…