- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.981
Ooo maşallah allah bereket versin ne güzel olduKizlarrr kasım birikimim 20 gr altin
Sizler ne yaptiniz
Eşim odemelerı yapsın ben ona göre bakacağım. 211 denmi aldın gramı bende çıkmadan alsam ıyı olacakKizlarrr kasım birikimim 20 gr altin
Sizler ne yaptiniz
1100 biraktim .korktum parasiz kalmiyim k.kartna yuklenmiyimOoo maşallah allah bereket versin ne güzel oldubiz bir tam altın alacağız 500 tl de eksi hesabımızı kapatacağız . 400 tl de tazminattan kesinti oldu oda olsa bir altın daha alırdım ya. Kaç tl para bıraktın harçlık purem
211 küsür canimEşim odemelerı yapsın ben ona göre bakacağım. 211 denmi aldın gramı bende çıkmadan alsam ıyı olacak
Ben düşündüm de 3 çeyrek altın alacağım bir tam altın almaya gerek Yok . Çünkü zaten lastik için para lazım olacak boşuna bozdurmanın anlamı Yok . Lastik için bütçem 9001100 biraktim .korktum parasiz kalmiyim k.kartna yuklenmiyim
Pazar ve süt parasini ayri yaptim. Onlarla beraber 1350 gibi bir butce ayirmis oldum.Ben düşündüm de 3 çeyrek altın alacağım bir tam altın almaya gerek Yok . Çünkü zaten lastik için para lazım olacak boşuna bozdurmanın anlamı Yok . Lastik için bütçem 900
Bende 1000 tl ayırmış oldum . Ama o paradan ev için kıyafet alacağım kendime birkaç parça . Bakalım yetecek mi haftalık 200 tl diyetine girdikPazar ve süt parasini ayri yaptim. Onlarla beraber 1350 gibi bir butce ayirmis oldum.
Faturalar ödemelr filan hepsini yaptim
Bereketli olsun canimKumbaramı boşalttım bir çeyrek parası çıktı. Ödemelerimi yaptım kalan paramla 20 gram altın aldım. Dolap uygulamasıdan bugün hesabıma para geçicek onunla da az da olsa sterlin alacağım. Önümüzdeki ay birikim yok.
Üfffff o birde kayıtlı oran birde kayıtsız işsizlik var . Maaşa zam oranları ne zaman belli olacakBugun aciklanan verilere göre işsizlik orani artarak %11,1 olmus
Onu bilmiuormÜfffff o birde kayıtlı oran birde kayıtsız işsizlik var . Maaşa zam oranları ne zaman belli olacak
Pek umutlu değilim ama hayırlısıOnu bilmiuorm
Ben altın hesabından alıyorummerhaba gram birikimlerinizi fiziki mi banka hesabında mı yapıyorsunuz bende iki aydır 1 gram alıyorumda fiziki almak mı iyi olur banka hesabından mı diye size sormak istedim
Biz ödüyoruz ama tam bilmiyorum miktarı ayrıca konut ve oyakta var bizdeKızlar BES ödeyen varmı nekadar ödüyorsunuz?
Onlar bizdede var ben devletın yaptığından çıktım eşimde çıktı ondan benim bes var 6yıllık 245 ödüyorum eşim 500yapalımmı dedı acaba 500mü yapmak mantıklı yoksa bir tane daha açmakmıBiz ödüyoruz ama tam bilmiyorum miktarı ayrıca konut ve oyakta var bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?