Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlarrr kasım birikimim 20 gr altin

Sizler ne yaptiniz
Ooo maşallah allah bereket versin ne güzel oldu biz bir tam altın alacağız 500 tl de eksi hesabımızı kapatacağız . 400 tl de tazminattan kesinti oldu oda olsa bir altın daha alırdım ya. Kaç tl para bıraktın harçlık purem

1100 biraktim .korktum parasiz kalmiyim k.kartna yuklenmiyim

1100 biraktim .korktum parasiz kalmiyim k.kartna yuklenmiyim
Ben düşündüm de 3 çeyrek altın alacağım bir tam altın almaya gerek Yok . Çünkü zaten lastik için para lazım olacak boşuna bozdurmanın anlamı Yok . Lastik için bütçem 900

Ben düşündüm de 3 çeyrek altın alacağım bir tam altın almaya gerek Yok . Çünkü zaten lastik için para lazım olacak boşuna bozdurmanın anlamı Yok . Lastik için bütçem 900
Pazar ve süt parasini ayri yaptim. Onlarla beraber 1350 gibi bir butce ayirmis oldum.
Faturalar ödemelr filan hepsini yaptim

Pazar ve süt parasini ayri yaptim. Onlarla beraber 1350 gibi bir butce ayirmis oldum.
Faturalar ödemelr filan hepsini yaptim
Bende 1000 tl ayırmış oldum . Ama o paradan ev için kıyafet alacağım kendime birkaç parça . Bakalım yetecek mi haftalık 200 tl diyetine girdik

merhaba gram birikimlerinizi fiziki mi banka hesabında mı yapıyorsunuz bende iki aydır 1 gram alıyorumda fiziki almak mı iyi olur banka hesabından mı diye size sormak istedim

Biz ödüyoruz ama tam bilmiyorum miktarı ayrıca konut ve oyakta var bizde
Onlar bizdede var ben devletın yaptığından çıktım eşimde çıktı ondan benim bes var 6yıllık 245 ödüyorum eşim 500yapalımmı dedı acaba 500mü yapmak mantıklı yoksa bir tane daha açmakmı

Selam
Kasim ayi tirt bizde
Aralik bir yada iki ceyrek gibi gorunuyor
Aralikta kizimin yatagini degistirecegim
Karta tek taksit yatak olsun yeni yilda
Ocakta daha da toparlanir butce diyordum ama kucuk bir tatil istiyor ev halki

Visne erik kus uzumu karisik komposto yaptim
Corba pirasa var
Az kavurma ve pilav yapsam iki gun gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…