Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben 18 gr aldım 209 küsurdan
Geçen aydan harçlığı az ayırdım çünkü ne kadar ayırırsam ayırayım ek derse kadar bitiyor
Ama çok dikkat edicem bu ay inşallah
Eşim 480 tl ye araba bakım parası çekti önümüzdeki ay kk yüksek gelecek

Uygun fiyattan almışsın ne güzel.
Bereketli olsun canım

kızlaar maaşım korktuğum kadar düşük yatmamış şükür ,
2000tl eşime havale ,250 benim kartım .

300tl işyerindeki gün ,(aralıkta bende sıra)
200 tl kızıma harçlık olarak ayırdim
96 tl haftalık kumbara parasını peşinen ayırdim.
Haftalık 150 tl den 600 tl de bana kalmış oldu.
Az bir miktar da kaldı bankada umarım ihtiyacım olmaz.
30 sterlin aldım 210tl Kumbaradaki biriken ile

merhaba gram birikimlerinizi fiziki mi banka hesabında mı yapıyorsunuz bende iki aydır 1 gram alıyorumda fiziki almak mı iyi olur banka hesabından mı diye size sormak istedim
Ben fiziki cok heveslendim ama suan evde tekim. Korkuyorum. Tum birikimlerim banka hesabinda. Evde sadece 1 çeyerek altinim var bir de günlük takilarim

Kizlar son 2 saatim bostu ögrencilerin bi gezisi varmis. Mudur beye rica ettim izin verdi.
Pazara gittim
Domates salatalik marul mor lahana beyaz lahana pirasa havuc dereotu mandalin turp aldim.
Balik niyetim yoktu fakat hamsi vardi boyle iri iri parlak. Aldim 1 kg 10 lira cok ucuz.
Pazarda 40 lira harcadim.
Eve geldim . Hemen malzemeleri dolaba attim. Oglana gezelim mi dedim cok sevindi. Bende aldim burdaki avmye göturdum.
Biraz oyuncaklara bindi 22 lira bilet. Bir iki parca kiyafet aldim 182 lira.(sezon sonunu bekliyim dedim ama ihtiyaci vardi yavrucumun) Ekmek arasi köfte yedik 30 lira. Avm harcamalari biraz fazla kacti sanki. Kenardaki para yeter umarim.

Bu arada kredi kartimdan bu ay taksit kesilmicek. Insallah kullanmak zorunda kalmazsam gelecek ay biraz daha rahatlamis olurum.

Pek aç degiliz ama dün geceden tavuk kanat cikarmistim çözünmüs. Belki acikiriz ilerleyen saatlerde ve en olmadi yarin yemegim hazir olmus olur.
Birkac patates ve soganla kanatlari borcama dizdim. Biraz zeytinyagi salca tuz kekik ve diger baharatlarla harmanladim verdim firina.
Tuce senin tarifi yapmadim uzun sürer pek halim yok.
Baliklari buzlga atacagim.
Kizlar pirasa aldim. Yarin ilk kez zeytinyagli havuclu pirasa yapacagim tariflerden bakaraak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…