- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.001
evet ödüyorum otomatik olan değil kendim yaptırmıştım büyük kızım için 4 yıl bitti sanırım 199 kesiliyor kartımdanKızlar BES ödeyen varmı nekadar ödüyorsunuz?
bitane daha yap benceOnlar bizdede var ben devletın yaptığından çıktım eşimde çıktı ondan benim bes var 6yıllık 245 ödüyorum eşim 500yapalımmı dedı acaba 500mü yapmak mantıklı yoksa bir tane daha açmakmı
Bereketli olsun canım çok güzel bende bu ay 20 gr hedefledim ama olmadıKizlarrr kasım birikimim 20 gr altin
Sizler ne yaptiniz
Maaşallah güzel birikim.Kizlarrr kasım birikimim 20 gr altin
Sizler ne yaptiniz
Bereketli olsun canımKumbaramı boşalttım bir çeyrek parası çıktı. Ödemelerimi yaptım kalan paramla 20 gram altın aldım. Dolap uygulamasıdan bugün hesabıma para geçicek onunla da az da olsa sterlin alacağım. Önümüzdeki ay birikim yok.
Uygun fiyattan almışsın ne güzel.Ben 18 gr aldım 209 küsurdan
Geçen aydan harçlığı az ayırdım çünkü ne kadar ayırırsam ayırayım ek derse kadar bitiyor
Ama çok dikkat edicem bu ay inşallah
Eşim 480 tl ye araba bakım parası çekti önümüzdeki ay kk yüksek gelecek
Ben fiziki cok heveslendim ama suan evde tekim. Korkuyorum. Tum birikimlerim banka hesabinda. Evde sadece 1 çeyerek altinim var bir de günlük takilarimmerhaba gram birikimlerinizi fiziki mi banka hesabında mı yapıyorsunuz bende iki aydır 1 gram alıyorumda fiziki almak mı iyi olur banka hesabından mı diye size sormak istedim
Bereketli olsun canim. Daha da çogalsinKızlar bize de annem borcunu ödemeye başladı biraz biriktirmişti 8bin geçtiğimiz iki ayda vermişti bu ay da 2 bin verdi her ay en az 2 bin verecek. Ben de vadeliye attım. 20bin borcu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?