- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.021
Piyasaya pirinç de koyarız azPek aç degiliz ama dün geceden tavuk kanat cikarmistim çözünmüs. Belki acikiriz ilerleyen saatlerde ve en olmadi yarin yemegim hazir olmus olur.
Birkac patates ve soganla kanatlari borcama dizdim. Biraz zeytinyagi salca tuz kekik ve diger baharatlarla harmanladim verdim firina.
Tuce senin tarifi yapmadim uzun sürer pek halim yok.
Baliklari buzlga atacagim.
Kizlar pirasa aldim. Yarin ilk kez zeytinyagli havuclu pirasa yapacagim tariflerden bakaraak.
Evet 2 kasik da piric yaziyor tarifte.Piyasaya pirinç de koyarız az
Afiyet olsun şimdiden
Bu yıl ben de pişirmedim henüz, benden başka kimse yemez
Ben de black friday da düşerse oysho da beğendim pijama takımıKizlar cok güzel bi gecelik gordüm.
Almadim .
Ama yarin okul cikisi gidip alacagim hemen. Swen den 99 liraya dusmüş.
Canim bende mini firin var. Tasinnabiliyor. Firin yemeklerimi balkonda yapiyorum. Ev hic kokmuyor.Yarın annem dışarıda yemek ısmarlayacakvalla mutfak görmek istemiyorum salata bile yapmaya üşeniyorum cumartesi temizlikçi gelecek bir yenilenir ev toparlanır temiz temiz motive olup güzel yemek listesi yapıp az para harcamak istiyorum . Bir hamsi kuşu yaptık ev hamsi kokuyor gibi geliyor mutfağı iyice domestoslar da kurulurum
Davul şeklinde olan mı modern bir şey mi? Aslında balkona elektrik çektirsek mantıklı senin gibi yapmak. Eşim de tadı damağımda kaldı diyor az yağda bol mısırunlu kılçığı tamamen çıkarılmış iki hamsiyi birbirine yapıştırıp unlayıp çiçek gibi dizip kızarttım üç sefer de hemen pişti ama 30dk da ev nasıl koktu anlatamamCanim bende mini firin var. Tasinnabiliyor. Firin yemeklerimi balkonda yapiyorum. Ev hic kokmuyor.
Yok normal kare şeklinde. Pek pahali da degil. Üçlü priz atiyorum balkonaDavul şeklinde olan mı modern bir şey mi? Aslında balkona elektrik çektirsek mantıklı senin gibi yapmak. Eşim de tadı damağımda kaldı diyor az yağda bol mısırunlu kılçığı tamamen çıkarılmış iki hamsiyi birbirine yapıştırıp unlayıp çiçek gibi dizip kızarttım üç sefer de hemen pişti ama 30dk da ev nasıl koktu anlatamam
Montu kaca aldin canim. Fiyatlar markalarda ne kadarİş çıkışı avm ye gittim oğluma mont aldım kendime de uzun süredir beğendim bir çanta vardı onu aldım . Gitti 1500 tl
Kızlar BES ödeyen varmı nekadar ödüyorsunuz?
Ben ödüyorum canım kurum katkılı bi sözleşme 72 oduyorum 18devlet veriyorum sanırım 80-90da kurum veriyor.Kızlar BES ödeyen varmı nekadar ödüyorsunuz?
Canım bende bidaha acma 500 yap ikisinde de yuzde25 katkı alırsın zaten. İlerde bozmak istersen tek ceza kesintisi olurOnlar bizdede var ben devletın yaptığından çıktım eşimde çıktı ondan benim bes var 6yıllık 245 ödüyorum eşim 500yapalımmı dedı acaba 500mü yapmak mantıklı yoksa bir tane daha açmakmı
Aynen oyle. Bu da zaranin. Arkadasim yani tertemiz insanlar. 50 lira. Sifiri 280 tlmis bu yil.Zara’dan 329 a aldım . Hiç kaçırma bence çocuk ürünleri eskimiyor .
Hemen buyuyorlar aldiklarimizi en fazla 2 sezon giyebiliyorlar. Benimkinin montu da zaradan . Bu kiş da giyecek gelecek kiş olmaz .yepyeni. annemin komsusuna verecegim bende topluca.Zara’dan 329 a aldım . Hiç kaçırma bence çocuk ürünleri eskimiyor .
Severim pırasayı çok az pirinç at içine limonlu güzel olurPek aç degiliz ama dün geceden tavuk kanat cikarmistim çözünmüs. Belki acikiriz ilerleyen saatlerde ve en olmadi yarin yemegim hazir olmus olur.
Birkac patates ve soganla kanatlari borcama dizdim. Biraz zeytinyagi salca tuz kekik ve diger baharatlarla harmanladim verdim firina.
Tuce senin tarifi yapmadim uzun sürer pek halim yok.
Baliklari buzlga atacagim.
Kizlar pirasa aldim. Yarin ilk kez zeytinyagli havuclu pirasa yapacagim tariflerden bakaraak.
Çok iyi yapmışsın temizse 50 iyi 70e kadar baya satılıyor, bende satıyorum da ordan biliyorum.:)Kizlar bugun teneffuste arkadaslarla konusuyoduk. Dediki benim oğlanin kabani yepyeni zaradan aldik. 10 kez giymemistir bu sene olmadi . Letgo ya yuklicem.
Diger arkadas da aa sen alsana filan dedi. Yok begenirsen veririm ask olsun filan dedi. Baktim benim bildigim model tertemiz.
50 liraya verecek.
Parasiz almam dedim oyle anlaştik.
Bu sene buyük gelir de gelecek yil olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?