Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Piyasaya pirinç de koyarız az
Afiyet olsun şimdiden
Bu yıl ben de pişirmedim henüz, benden başka kimse yemez

Yarın annem dışarıda yemek ısmarlayacak valla mutfak görmek istemiyorum salata bile yapmaya üşeniyorum cumartesi temizlikçi gelecek bir yenilenir ev toparlanır temiz temiz motive olup güzel yemek listesi yapıp az para harcamak istiyorum . Bir hamsi kuşu yaptık ev hamsi kokuyor gibi geliyor mutfağı iyice domestoslar da kurulurum

Canim bende mini firin var. Tasinnabiliyor. Firin yemeklerimi balkonda yapiyorum. Ev hic kokmuyor.

Canim bende mini firin var. Tasinnabiliyor. Firin yemeklerimi balkonda yapiyorum. Ev hic kokmuyor.
Davul şeklinde olan mı modern bir şey mi? Aslında balkona elektrik çektirsek mantıklı senin gibi yapmak. Eşim de tadı damağımda kaldı diyor az yağda bol mısırunlu kılçığı tamamen çıkarılmış iki hamsiyi birbirine yapıştırıp unlayıp çiçek gibi dizip kızarttım üç sefer de hemen pişti ama 30dk da ev nasıl koktu anlatamam

Yok normal kare şeklinde. Pek pahali da degil. Üçlü priz atiyorum balkona

Canım bende bidaha acma 500 yap ikisinde de yuzde25 katkı alırsın zaten. İlerde bozmak istersen tek ceza kesintisi olur

Kizlar bugun teneffuste arkadaslarla konusuyoduk. Dediki benim oğlanin kabani yepyeni zaradan aldik. 10 kez giymemistir bu sene olmadi . Letgo ya yuklicem.
Diger arkadas da aa sen alsana filan dedi. Yok begenirsen veririm ask olsun filan dedi. Baktim benim bildigim model tertemiz.
50 liraya verecek.
Parasiz almam dedim oyle anlaştik.
Bu sene buyük gelir de gelecek yil olur.

Severim pırasayı çok az pirinç at içine limonlu güzel olur

Mercimekli bulgur pilavi, cacık yaptım,
Dolapta olanları da çıkardım,
Bir de turşu
Yarına yemek yapmam lazım
Ne pisirecem bilmiyorum.
Marketten 1kg kuru fasulye, bulgur kahve aldım 20 tl.
Manavdan patates marul salatalık domates tere muz 22tl harcadım

Çok iyi yapmışsın temizse 50 iyi 70e kadar baya satılıyor, bende satıyorum da ordan biliyorum.:)

Şimdilik 2000kalacak gibi birikim daha ne harcayacagımızı bilmediğim için altın falan almadım. 2300 kreş 1200kira 500yardım 3000e yakın kkartları faturalar ve el harçlıklarınada 1000diyelim. Gıda ve diğer herseyi karttan devam ederiz. Onunuzdeki ay kreş enaz3000 olacak dogalgazda artar bundan sonra bakalım neler olacak. Neyse ki işime donuyorum yakında yüklü bi alışveriş yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…