- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.041
Şöyle yapabilirsiniz ilk ay ve son ayda cayna bedeli yok ilk ay içindeyken anlaşılır çekim gücü geçebilirsiniz ama eski hattınıza geçmek içinde 3 ay geçmesi gerekiyorBİzimki bu aydı emisyon ölçümü ile birlikte hepsi 300 lira tuttu.
Hattı taşırken iki gün internet bankacılığı kullanamıyorsun o aklında olsun.
Eşim Turkcell idi faturalar şişince Vodafone a taşıdı bir sene ama hiç çekmedi Ankara nın göbeğinde bir de. Normalde iki dakikada yapacağımız konuşmayı sesin gelmiyor tekrar et efendim ne dedin duyamadım demekten 5 dk da yapar olmuştuk. Yasal bir seneyi geçirdi sonra tekrar Turkcell’e geri dönüş yaptı. Turkcell dışardan geldiği için de indirimli tarife uyguladı.
Ben pirinç yerine arpa şehriye atıyorum ya ds bulgur veya hiç atmıyorum öyle sebze olarak yiyoruz. Bazen de portakal suyu ekliyorumEvet 2 kasik da piric yaziyor tarifte.
Ne babam ne esim yer pirasa.
Eşim yokken yapayim dedim
Oglan yese bari
Vodafone dantekrsr Turkcell’e geçince sanki ilk kez dışardan geliyormuş gibi tarife uyguladılar baya uyguna geldi. 4 gb net 1000 sms 750 dk ya 27 lira ödüyor.Şöyle yapabilirsiniz ilk ay ve son ayda cayna bedeli yok ilk ay içindeyken anlaşılır çekim gücü geçebilirsiniz ama eski hattınıza geçmek içinde 3 ay geçmesi gerekiyor
Uzun vadede ise sabırlı olmak gerekiyor ons bazında altın şu an 1200 dolarlarda 2010-2012 yılları arasındaki gibi 1600-1700 dolarlarda olsa şu an altın çok çok fırlamıştı.Bu altın canımı çok sıkıyor kızlar ben alınca düşüyor hemen uzun vadede ama ne zamandır hep zarar ediyorum insan kar görmek istiyor
Ekrana bakma bence. Al ve unut zamani gelene kadarBu altın canımı çok sıkıyor kızlar ben alınca düşüyor hemen uzun vadede ama ne zamandır hep zarar ediyorum insan kar görmek istiyor
Bu apartmandan taşınmayacağımız kesin ama başka ne yapabiliriz bilmiyorum. Gece öksürüyorum diye huzursuz olup kendimi sıkıyordum dün karşı ve alt komşum ile görüştüm. Çok hastasın üzüldük gece duyuyoruz öksürmeni dediler utandım özür diledim . Evde hani şu plastik terlikler varya onlardan giyiniyorum ki evde ses olmasın aşağı komşu rahatsız olmasın diyeDün bi avmye gittiknoglan bugun biraz kirgin gibi. Hasta olmasaydi
Valla tuce ben alt komsular rahatsiz olur diye cizgi filmi kısiķ sesle izletiyorum. Cok koşmamasina dikkat ediyorum
Gunaydın, iyi bAska birsey yapmayacakmışsınGünaydınay Kızlar dün hemen yatağa yattık 21:00 de üst kat yine sesten koşturmadan yıkıldığı için kulaklık taktık birşeyler izleyip uyuma derdine düştük . Bugün için arkadaşımıza haber vermiştim ya Cuma yada Cumartesi akşam çaya buyurun diye . Çünkü geçen hafta Pazar Ordu evine davet ettikte sonra iptal oldu . Ben ister Ordu evi isterseniz eve de dedim eşime ama kesin Ordu evini söylememiştir. Neyse bakalım birazdan haber gelecek bugün mü yarın mı gelecekleri . Buzlukta 2 Çeşit kurabiye var ayrıca kek poaça da var . Ama sadece kurabiye kek çıkartacağım. Birde patates salatası yaparım. Kahve ardına çay ve 3 çeşit pasta , çekirdek, ardına da meyve olarak elma portakal mandalina . Cidden başka birşey yapamayacağım.
Günaydınlar ay bende hiç salata tarzı yapmazdım akşam için . Tatlı tuzlu yaş pasta filan yapardım baktım millet salata yapıyor bende yapıyorum şimdi . Geçen bu arkadaşlar geldiler 4 çeşit yapmıştım makarna salatası , kurabiye, irmik tatlısı, poaça . Tabaklarda hiç birşey kalmadı salata neyse de ben poaça nasıl yenildi o an çok şaşırdım yemekten kalkılıp geliniyor . Sonra gece eşim dedi ki nasıl yediler ya çok şaşırdım acaba yemek yemeden mi gelmişlerdi diye düşündüm dedi hatta . Ayrıca çay da çok içiliyor 2 demlik çay demliyorum arkadaş iş yerinde de çok içiyormuş zaten eşim uyarmıştı beni aman çaya dikkat 2 demlik demleyelim diye . Geçen bir kafeye davet ettiler gittik ben bi kahve içtim eşim 2 bardak çay. Onlar 10 ar bardak çay içtiler neredeyse . Eşim kafeye davet etmek istiyordu ben istemedim ben o paraya evde daha iyi ağırlarım dedim ya .Gunaydın, iyi bAska birsey yapmayacakmışsındaha ne yapacaksın ki. Yaa aksam oturmasına bu bile fazla patates salatası falan yenir mi yemek üstüne, ha yemeğe geliyorlarsa onu bilemem ama. Çok ayda yılda gelen bi misafir olmadıktan sonra ben boyle aksam oturmalarının gün gibi hazırlık yapılmasına karsıyım ya dediğin gibi bi kek bi kurabiye yetmeli.
vay pislere bakk bana uyguladığı prosedüre bak..Vodafone dantekrsr Turkcell’e geçince sanki ilk kez dışardan geliyormuş gibi tarife uyguladılar baya uyguna geldi. 4 gb net 1000 sms 750 dk ya 27 lira ödüyor.
Yiyen misafir ev sahibini de mutlu eder . En azından ben mutlu oluyorum yapılanların sevildiğini gösteriyorYa bende yenilsin isterim. O kadar yorulup hazirlik yapiyorum. Özeniyorum. Eşimin arkadasi gelmisti hanimi filan . Adam masallah yedi 2. Tabagi da istedi
Sonra baska arkadasi gelmisti mıy miy azcik yedi filan sinir oldumbidaha gelmesin bu dedim. Ikramlari istahla yiyen insanlari seviyorum ben
Çay konusuna gelince evet erkekler çok çay içiyor. Bende çayciyi cikaririm..2. Kez demledigim olur
Cnm ya benim yeğenim Bursa’da yaşıyorlar ve avm ye her gittiğinde ateşleniyormuş Suriyeli lerden olabilir diye düşündük biz ve artık avm ye götürmüyorlar hiçDün bi avmye gittiknoglan bugun biraz kirgin gibi. Hasta olmasaydi
Valla tuce ben alt komsular rahatsiz olur diye cizgi filmi kısiķ sesle izletiyorum. Cok koşmamasina dikkat ediyorum
O zaman bizi sevmezsin ben yerim ama eşim formuna dikkat ederYa bende yenilsin isterim. O kadar yorulup hazirlik yapiyorum. Özeniyorum. Eşimin arkadasi gelmisti hanimi filan . Adam masallah yedi 2. Tabagi da istedi
Sonra baska arkadasi gelmisti mıy miy azcik yedi filan sinir oldumbidaha gelmesin bu dedim. Ikramlari istahla yiyen insanlari seviyorum ben
Çay konusuna gelince evet erkekler çok çay içiyor. Bende çayciyi cikaririm..2. Kez demledigim olur
Bizde de tam tersi. Cok severim ama dikkat ediyorum sekere hamur isine. Ancak esim hep yer Hatta benim tabagimi da yer. Ben de aksam oturmalarinda salataya agirlik veriyorum.O zaman bizi sevmezsin ben yerim ama eşim formuna dikkat ederaçıkçası daha bilinçli yemek yiyoruz sizler de dahilsiniz. Şimdi daha az şekerli ve daha az yağlı yapıyoruz her şeyi annelerimize göre tariflerimiz bile daha sağlıklı diye düşünüyorum bazen bol yağlı salçalı şeylerde yapıyoruz ama artık daha dikkat ediyoruz diye düşünüyorum ben ya da o an misafirde kıramayıp yedikten sonraki gün az yiyerek dengeliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?