- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.061
Yani evet. Oyun parkinda herseyi elledi. Elini yikadim ama banyo yaptirmaliydim. OffCnm ya benim yeğenim Bursa’da yaşıyorlar ve avm ye her gittiğinde ateşleniyormuş Suriyeli lerden olabilir diye düşündük biz ve artık avm ye götürmüyorlar hiç
Hayırlı olsun güle güle kullansın inş.Kizlar kabani getirdi arkadas .gercekten cok guzel ve tertemiz. 200 lira cebime kaldi
Sağol canim. Iyi oldu böyleHayırlı olsun güle güle kullansın inş.
Günaydın kızlar
Şiddetli yağmur yağıyor
Kahve içmek istiyorum yağmuru izleyerek
hangi bankadan alıyorsunuz ben maaş aldığım işbankasından aldım gramı aradaki makas 3 liraya yakınBen fiziki cok heveslendim ama suan evde tekim. Korkuyorum. Tum birikimlerim banka hesabinda. Evde sadece 1 çeyerek altinim var bir de günlük takilarim
Benim hesabim is bankasinda. Kuveyt ve finansbak makas az diyorlarhangi bankadan alıyorsunuz ben maaş aldığım işbankasından aldım gramı aradaki makas 3 liraya yakın
aynı bende öyleyim neye elimi atsam zarar ediyorumBu altın canımı çok sıkıyor kızlar ben alınca düşüyor hemen uzun vadede ama ne zamandır hep zarar ediyorum insan kar görmek istiyor
Öyle düsunme lutfen. Hemen lazimsa sıkıntı olabilir ama 1 yil gibi sure varsa müthis oluraynı bende öyleyim neye elimi atsam zarar ediyorumçok mu şanssızım anlamadım
uzun vadede getirisi olur heralde ama insanın canı sıkılıyor ne alsam hemen düşüyor 9 ay beklediğimde oldu aldığım fiyata zor bozdurmuştumÖyle düsunme lutfen. Hemen lazimsa sıkıntı olabilir ama 1 yil gibi sure varsa müthis olur
Bende ne zaman denk gelirse aliyorum inan beklemiyorum. Artik kismet. Bozdururken kâr yapariz insallahuzun vadede getirisi olur heralde ama insanın canı sıkılıyor ne alsam hemen düşüyor 9 ay beklediğimde oldu aldığım fiyata zor bozdurmuştum
iyimiş uyumlu 3 dikkatimi çekmişti benim de yeni gelenlere özel diye. 3 gb 750 dk 250 sms 29 tl şu durumda seninki daha iyi ne kadardır vodafonlusun? acaba sana özel mi?:)can09e canim sen mi soruyodun hatirlayamadim ama
Benim tarifem şu sekildeymis
Vodafone devreden uyumlu5 paket.
1000 sms/mms her yone
1000 dk yurtici heryone
5gb internet
29.40
Benimki baska paketti. 3 ayligim. Bu teklif gecen ay geldi bende kabul etmistim. Az once paketiniz degisti diye mesaj geldiiyimiş uyumlu 3 dikkatimi çekmişti benim de yeni gelenlere özel diye. 3 gb 750 dk 250 sms 29 tl şu durumda seninki daha iyi ne kadardır vodafonlusun? aca sana özel mi?:)
inşallah eşim askeri personel bende memurum tayin ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah gittiğimiz yer küçük biyer olur bahçeli bir evim olsun bahçesini ekip çiçekler dikmek istiyorum yazlık gibi onun için birikim yapıyorumBende ne zaman denk gelirse aliyorum inan beklemiyorum. Artik kismet. Bozdururken kâr yapariz insallah
Ben 254 ten bile aldım ya Benimde çok zararım var üzülüyorum ama inş kazanırız hepımız yeni yılda yine yükseliş olacak gıbı geliyor banauzun vadede getirisi olur heralde ama insanın canı sıkılıyor ne alsam hemen düşüyor 9 ay beklediğimde oldu aldığım fiyata zor bozdurmuştum
Benim eşimde askeri personel hatta Doğudainşallah eşim askeri personel bende memurum tayin ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah gittiğimiz yer küçük biyer olur bahçeli bir evim olsun bahçesini ekip çiçekler dikmek istiyorum yazlık gibi onun için birikim yapıyorum
amin inşallah bende gitmemiştim şarka yeni doğum yapmıştım ara tayinde çıktı 2 yıl annemle kaldım eşim geldi çok şükür kazasız belasız 3 yıldırda ankaradayızBenim eşimde askeri personel hatta DoğudaBende artık birlikte yasayabılecegımiz vur şehirde ev alırız diye biriktiriyorum Allah hepımıze nasıp eder ıns
Benim eşim 2.kez gitti ve ben 2.kez kaldımamin inşallah bende gitmemiştim şarka yeni doğum yapmıştım ara tayinde çıktı 2 yıl annemle kaldım eşim geldi çok şükür kazasız belasız 3 yıldırda ankaradayız
inşallah gönlüne göre güzel yere çıkar evlenmeden 1.şarkını yapmış kıbrıstan geldi ankaraya 2 yıl kaldı 2. şarka gitti 3.de yolda dedi bakalım kısmette neresi var umarım iyi biyer gelir uzun süre gelmese iyi olur küçük kızım 2 yaşında 5 yaşına gelseydi en azından anasınıfına başlatırım gittiğim yerdeBenim eşim 2.kez gitti ve ben 2.kez kaldımilk şarktan döndü 10ay Ankara’da birlikte yaşadık sonra birliği taşındı o başka sehırde ben başka sehirde 2yılda öyle geçti sonra pat 2.şark Allahım inş birlikte giderız 4.bolge fln olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?