Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben fiziki cok heveslendim ama suan evde tekim. Korkuyorum. Tum birikimlerim banka hesabinda. Evde sadece 1 çeyerek altinim var bir de günlük takilarim
hangi bankadan alıyorsunuz ben maaş aldığım işbankasından aldım gramı aradaki makas 3 liraya yakın

can09e canim sen mi soruyodun hatirlayamadim ama
Benim tarifem şu sekildeymis
Vodafone devreden uyumlu5 paket.
1000 sms/mms her yone
1000 dk yurtici heryone
5gb internet
29.40
iyimiş uyumlu 3 dikkatimi çekmişti benim de yeni gelenlere özel diye. 3 gb 750 dk 250 sms 29 tl şu durumda seninki daha iyi ne kadardır vodafonlusun? acaba sana özel mi?:)

Bende ne zaman denk gelirse aliyorum inan beklemiyorum. Artik kismet. Bozdururken kâr yapariz insallah
inşallah eşim askeri personel bende memurum tayin ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah gittiğimiz yer küçük biyer olur bahçeli bir evim olsun bahçesini ekip çiçekler dikmek istiyorum yazlık gibi onun için birikim yapıyorum

uzun vadede getirisi olur heralde ama insanın canı sıkılıyor ne alsam hemen düşüyor 9 ay beklediğimde oldu aldığım fiyata zor bozdurmuştum
Ben 254 ten bile aldım ya Benimde çok zararım var üzülüyorum ama inş kazanırız hepımız yeni yılda yine yükseliş olacak gıbı geliyor bana

Benim eşimde askeri personel hatta DoğudaBende artık birlikte yasayabılecegımiz vur şehirde ev alırız diye biriktiriyorum Allah hepımıze nasıp eder ıns

Benim eşimde askeri personel hatta DoğudaBende artık birlikte yasayabılecegımiz vur şehirde ev alırız diye biriktiriyorum Allah hepımıze nasıp eder ıns
amin inşallah bende gitmemiştim şarka yeni doğum yapmıştım ara tayinde çıktı 2 yıl annemle kaldım eşim geldi çok şükür kazasız belasız 3 yıldırda ankaradayız

amin inşallah bende gitmemiştim şarka yeni doğum yapmıştım ara tayinde çıktı 2 yıl annemle kaldım eşim geldi çok şükür kazasız belasız 3 yıldırda ankaradayız
Benim eşim 2.kez gitti ve ben 2.kez kaldımilk şarktan döndü 10ay Ankara’da birlikte yaşadık sonra birliği taşındı o başka sehırde ben başka sehirde 2yılda öyle geçti sonra pat 2.şark Allahım inş birlikte giderız 4.bolge fln olur

inşallah gönlüne göre güzel yere çıkar evlenmeden 1.şarkını yapmış kıbrıstan geldi ankaraya 2 yıl kaldı 2. şarka gitti 3.de yolda dedi bakalım kısmette neresi var umarım iyi biyer gelir uzun süre gelmese iyi olur küçük kızım 2 yaşında 5 yaşına gelseydi en azından anasınıfına başlatırım gittiğim yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…