Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Deli olmamak elde değil cidden ya eşime sabah dedim ki misafir yarın mı geliyor yoksa bugün mü sen hemen görüş beni haberdar et bende ona göre davranayım dedim. Şu saat oldu hala haber Yok bende sordum diyor ki sordum daha cevap vermedi verecek bekliyorum acele etme demiş ne demekse acele etme pasta börek şu bu ayarlanacak kaloriferi açacağım dedim . Yine marketten chesscake yerler yapacak birşey yok dedim . Haber vermek için ne bekleniyor ayıp cidden ya

Ay bosver ya. Onlar niye cagirmiyor

Valla sen yazarken ben yildim. Biraz kafani dinle artik
Bugün teşrif etmeye karar vermişler . Bende eşime yazdım ki bugün benim temizlik günüm temizlik mı yapayım pasta börek mi yapayım akşama yemek mi yapayım alışveriş mi yapayım . Sen en iyisi gelirken A101 den chesscake al konu kapansın yazdım yeterli dedim oda bence de yeter boşver yazdı . Tabiki blöf yaptım hahaha buzluk dolu oradan kurabiye filan indireceğim

Aç gelmiş olabilirler eline saglık şimdiden

Aç gelmiş olabilirler eline saglık şimdiden
Bilmem belki de zaten çok hızlı gelmişlerdi biz yemekten yeni kalkmıştık geldiler . Ben seviyorum böyle yaptıklarımın yenilmesini filan düzgün ağırlamak istiyorum tek problemim bu

kuzum bence artık sen de bebek yap onla ilgilenirsin ancak misafirlere çalışıyorsun gibi geliyor bana..
hiç denediniz mi?

Bizde hep fazla fazla hazırlarız bende annemden öyle alıştım
Kendi evime misafir çağırdım 10 kişinin üzerindeydi. Bir şekilde akşam yemeği düşünülmüş, ben yemek demedim, ama tabi insan ne kdr emin olabilir. Hiç oralı olmadım. İçlerinden biri mi öyle anladı hepsi mi öyle geldi bilmiyorum. Birinin şaşkınlığından anlamıştım. Hiç bişey demediler, Ztn hazırlıklıydım, onlarada değişiklik olmus oldu Tabaklar fazla doluydu hatta 2. servisleri açtım ortaya koydum yendi bitti. Çayı hep 2 demlik demler içilmeyeceğini bilsemde 3. demliği demler hazır tutarım 2 3 bardak içilir ama çay bitti demek bana da tuhaf gelir. Eşimin ailesi çok önemsemez ama ben çay servisinede çok dikkatliyim, annem küçükken nasıl ögrettiyse Yani kısaca çay önemli
Gelenlerin hepsine fazla fazla gittim, ve çok hazırlıkta yaptılar, yumurta kırıp yedik te. Önemli olan iyi niyet ve samimiyet gerisi boş.

Bilmem belki de zaten çok hızlı gelmişlerdi biz yemekten yeni kalkmıştık geldiler . Ben seviyorum böyle yaptıklarımın yenilmesini filan düzgün ağırlamak istiyorum tek problemim bu

Biliyomusun ben cok sakin kalıyorum, öncede geldiklerinde de hiç telaş yapmam. Mutfagına girmelerine izin veriyormusun? Ben duruma göre yardıma izin veririm.

Ya yapıldıktan sonra yenilsin o ayrı ama yemekten sonra caya diye gidilen yerde gün gibi çeşit çeşit ikram beklemek ve/veya yapmak sacma geliyor. Yani biri yapınca diğeride yapmak zorunda kalıyor sonra bir misafirliğe gitmeyelim/cagırmayalım diyoruz neden çünkü artık ev sahibi için yorucu oluyor yazık cay tasımaktan butun gun hazırlık yapmaktan sogumadan bi cayını içip muhabbet edemiyor. Bence ev sahibinin de sohbeti yaparken keyif almaya ihtiyacı var. Onun yerine cayın yanına bi kekle yetinilse kuruyemiş cips falan da olur asıl olan muhabbet one cıkmış olur. Şimdi durust olalım aksam misafirimiz geleceği zaman ohh 2sohbet ederiz rahatlarızdan once ne yapsam dersine düşüyoruz, gidince de geldiler iyi oldu kafam dagıldı ama cok yorulmdum diyoruz. Bende ani gelen misafir için buzluga atıyorum birşeyler elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıp çesit artırıyorum ama sahsi fikrim keşke kimse yapmasa da bende yapmasam asıl olan sohbet olmalı

bence de çay çok önemli 2 demlik demlenir.. gerekirse 3.demlik arkasına...

çok haklısın valla ne yapacaz derdine gelsinler bile istemiyorum çoğu zaman.. hazır bir şeyler oluyor ister istemez ama istiyorum ellerimle bir şeyler yapıyım ikram edeyim, ona da ne gücüm yetiyor ne zamanım ..
aynen çay önemli yanına da bir kek yetmelii

İşte ben içilsede içilmesede misafirler kalkana kadar ocakta tutar 3. yü demlerim. Hepte dökülür
ona da yazık ama.. zaten içilip içilmeyeceği anlaşılıyor ona göre iki dakikada sı ısıtıcısında kaynatıp hemen demlenir.. bence öyle yap bundan sonra yazık..

Ben bimden çikolatalı pasta, makarna salatası ve super fresh mini peynirli borek ile de misafir ağırladım. Ama ne yapayım yarım saat kala haber verdiler, her an bişey tutamam, buzluktaki börek 1 saate zor pişiyor.
En güzeli çok rahat olmak ama illa hazırlanıyoruz

ona da yazık ama.. zaten içilip içilmeyeceği anlaşılıyor ona göre iki dakikada sı ısıtıcısında kaynatıp hemen demlenir.. bence öyle yap bundan sonra yazık..

Yoook, çay demleme tekniklerim var asla ısıtıcıda kaynatmam
Amaan ne yapayım, bari küçük demlikle demlerim, yetmezse 4. yüde evlerinde içsinler kahve açmadık dimi

Seninle ben birbirimize çok benziyoruz baby sende bunu biliyorsun sende kendimi görüyorum

Biliyomusun ben cok sakin kalıyorum, öncede geldiklerinde de hiç telaş yapmam. Mutfagına girmelerine izin veriyormusun? Ben duruma göre yardıma izin veririm.
Mutfağa girmelerine izin veriyorum ama yardım istemiyorum pek. Birisi bana böyle yardım ediyorum diye kahve fincanlarını topladı antreden mutfağa gidene kadar haliya damlata damlata gitmiş ve evimin tüm halıları beyaz . Onlar gidince tekrar halı silmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…