Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yoook, çay demleme tekniklerim var asla ısıtıcıda kaynatmam
Amaan ne yapayım, bari küçük demlikle demlerim, yetmezse 4. yüde evlerinde içsinler kahve açmadık dimi
bak benim de çayım çok beğenilir, ama orda kaynatırım
o arada demliğin altındakine de su koyarım, ısısıyla çay da ısınır buhar çıkar üstünden, ısıtıcıdaki suyla da demlerim.. herkes sorar sen nasıl yapıyorsun çayı senin çayın güzel oluyor diye..

Ay oda komikmiş, ben akısına göre hareket ediyorum, ama asla tamamen toplamam, bozulacakları kuruyacakları toparlar, vereceklerimi ayarlar mutfaktan herkesi kovalarım. Onlar gittikten sonra toparlamak daha iyi geliyor, hem biraz oturabiliorum

kuzum bence artık sen de bebek yap onla ilgilenirsin ancak misafirlere çalışıyorsun gibi geliyor bana..
hiç denediniz mi?
Ben hiç birşeyle ilgilenmek istemiyorum aslında evde yapmak istediğim dolu şey var ama zamanım olmuyor bunları yapmaya sinir oluyorum . Onun dışında bebek şuan istemiyoruz maddi manevi yetemem bebeğe diye düşünüyorum. Hiç denemedik

Mesela bu anlattıgın durum beni gerebilir yemekli diye geldilerse ben yemek hazırlıgı yapmadıysam nekadar doyurucu olsa da menü yemek cıkarmamış oldugum için üzülürüm. Dediğin gibi önemli olan samimiyet, ben mesela gunler oncesinden haber vermeyi sevmiyorum ben geliyorum yap yapabildiğin kadar der gibi gittiğin yerede mutlaka bi kek tatlı yapıp gotururum ev sahibinin yuku hafiflesin diye

Ben bebek istesem denesek kesin buraya da yazarım biz bebek istiyoruz diye . Ayağım taşa takılsa görmemiş gibi buraya yazıyorum günlük sanki burası tövbe tövbe
ne kızıyon kız kendinee yoksa bana mı kızdıın..:))
yaa baktım hep misafir hep poça böörek, aklıma geldi sordum canım
yazmak güzel, okunuyor da yazdıkların, senin oralarda her şeyi paylaştığın birileri de yoktur.. burda kafadan birileriyle konuşmak paylaşımlarda bulunmak fikir almak çok güzel eğlenceli..

Ben bi çay koy müsaitseniz geliyoruz diyebildiğim ve bana da geldiğinde ne yapmış derdine düşmeyecek ev oturmaların daha keyif oluyorum, şimdi arkadaslar haklı olarak yenildin misafir severiz yaparım diyecek tabiki yaparız misafirde severiz bu bizim kültürünüzde olan birsey ona bisey demiyoruz ama cogu kişi itiraf etmese de bi ikram işi toplumsal baskıdan abartılıyor biraz. Aslında cogu kadında çok yoruluyor şikayetleniyor, hele 5-6 mesaisine kadar calışan insanlar, ben işimizi kolaylaştıralım asıl olan sohbetimiz olsun ev sahipleri de rahat etsin derdindeyim bunlar tabi aksam oturmaları için gün olur toplantı olur düğün bayram dogum günü ozel gün vb. Ozanan yagdır gitsin

o an yapabilecek bişey yokki, anın tadını çıkarmak gerekiyor. Hem öncesinde defalarca ağırladım birlikte yedik içtik, bundan sonrada ağırlayacağım. Tabağımda da salata sarma börek kek ve birkaç çeşit daha vardı. En azından gönül rahatlığı ile yediler, açta kalmadılar, hoş ben olsam aç kalsamda Tamamen samimiyetle alakalı, tepki göstermem tepki görmeyeceğimi biliyordum benim için trajikomik bir anı oldu. Bişey yapmaya vaktim olmasada, tatlı kuruyemiş almaya çalısırım, herkes düşünüp yapamaz götüremez oda karsılıklı ilişkiye bağlı ve bence güzel fikir.

aynen çok doğru
ama öyle çay koy geliyoruz diyebileceğimiz de kısıtlı tanıdıklar, öyle arkadaş kalmadı pek bizde, eşim zaten sevmez eşli görüşmeleri..hafta içi hiç biyere çıkaramazsın.. haftasonu da biliyorsun temizlik vs.geçiyorr ki insan nereye yetişeceğini ne yapacağını şaşırıyor, ekstra bir şey çıktı mı, prg dağılıyor.. ama ben istiyorum seviyorum şöyle kafadar kişilerle o dediğin samimiyette görüşelim, ama anca ailene yetiyorsun işte.

Kendime kızdım canım ya kendi kendime . Bana ne oluyorsa az önce eşimi aradım açmadı açınca özür dileceyeceğim ona da söylendim adamın suçu yok halbuki

Dün yemeği misafirim vardı; tarhana çorbası,fırında patatesli mantarlı tekirdag köfte,nohutlu pilav,salata,semizotu cacığı ve mozaik pasta yapmıştım. Dunden pilav ve corba arttı yanına havuçlu zeytinyağıylu barbunya yapacagım. Buzluktsn cıkardım barbunyayı sanıyorum bugun sadece ekmek alınır.

pırasayı eşimle kızım da istiyor bir defa yaptım ben sevmediğim için.. kızıma hamileyken aşermiştim portakallı olana, ananemin üst komşusundan yemiştim. sen hangi tarifi yaptın bu hafta sonu alayım da ben de yapayım.

bende çok severim eşimde sever kızlarım yemiyor ellerinize sağlık afiyetle yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…