- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.121
oh canım miss ben cok severim hele de soguk soguk ama yanında çaylaKizlar merhaba.
Bugun zeytinyagli yiyelim dedik.
Pirasayi havuclu zeytinyagli yaptim.
Harikaaa oldu.
Artik kiş bitene kadar haftada 1 gün yapacagim pirasa. Limon da sıktım. Dün aksamdan kalma patatesli tavuk da vardi. Aksama da kaldi her ikisinden.
Tesekkurler kizlar.pırasayı eşimle kızım da istiyor bir defa yaptım ben sevmediğim için.. kızıma hamileyken aşermiştim portakallı olana, ananemin üst komşusundan yemiştim. sen hangi tarifi yaptın bu hafta sonu alayım da ben de yapayım.
Cay mi biraz ilginc olmusoh canım miss ben cok severim hele de soguk soguk ama yanında çayla
Benim oglan yedi. Öyle sasirdim ki. Aksama da yiyeceksin bak dedim sözunu aldim.bende çok severim eşimde sever kızlarım yemiyorellerinize sağlık afiyetle yiyin
canım biz karadenızlıyız sabah kahvaltıda her türlü sebzeyi kavurarak yeriz fasulye, lahana,ıspanak, pırasaCay mi biraz ilginc olmus
Ben yanina turp dilimledim. Birazda kayisi hosafi vardi.
Ooo tabiki çaycisiniz sizcanım biz karadenızlıyız sabah kahvaltıda her türlü sebzeyi kavurarak yeriz fasulye, lahana,ıspanak, pırasae yanına da çay işte dısardan bakınca komik gelıyo ama alısmıs damagımız
işte bi tek o uymuyo çayı sadece kahvaltıda ıcıyorum nerdeyse dusun o da 2bardak aksam belki 1bardakOoo tabiki çaycisiniz siz
eline sağlık canımTesekkurler kizlar.
can09e canim
Önce zeytinyag ve salçayi tencereye aldim. Sonra halka halka dogradiğim 2 orta boy havucu attim kavurdum biraz. Sonra 3 dal pirasayi biraz genis halkalar şeklinde doğradim(yesil yaprak kisimlarini dogramadim) ve onuda attim tencereye. 1 orta boy kup dogranmis domatesi de attim. Biraz tuz ve pul biber ekledim. 2 yemek kasigi yikanmis piric ekledim. 2 su bardagi su.
Klasik dudüklü tencerede 8 dk pisirdim. Servis ederkende limon sıktım
Sagol canimeline sağlık canım
teşekkür ederim... soğan koyulmuyor mu zeytinyağlıya..
bu arada oğlişin sevmesine sevindim ..yesin kuzu şifa olsun..
Hayırlı olsun güle güle kullan canımBenimde dizim var çay keyfi yapıyorum dun int aldığım çanta kıyafet falan vardı onalr geldi beğendim uzun zamandır guzel denecek alışveriş yaptım kıyafet adına ama eksik bitmiyor tabi o ayrı panço pantolan birtane tunik pantolan takım aldım bir çanta 140 falan tuttu sanırım ama kışlık guzel montum yok çok pahalı yeni sezon sanırım kış sonu alırım gibi onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?