Bugün ne aldin kaç tl harcadin

oh canım miss ben cok severim hele de soguk soguk ama yanında çayla

Tesekkurler kizlar.
can09e canim
Önce zeytinyag ve salçayi tencereye aldim. Sonra halka halka dogradiğim 2 orta boy havucu attim kavurdum biraz. Sonra 3 dal pirasayi biraz genis halkalar şeklinde doğradim(yesil yaprak kisimlarini dogramadim) ve onuda attim tencereye. 1 orta boy kup dogranmis domatesi de attim. Biraz tuz ve pul biber ekledim. 2 yemek kasigi yikanmis piric ekledim. 2 su bardagi su.
Klasik dudüklü tencerede 8 dk pisirdim. Servis ederkende limon sıktım

Cay mi biraz ilginc olmus
Ben yanina turp dilimledim. Birazda kayisi hosafi vardi.
canım biz karadenızlıyız sabah kahvaltıda her türlü sebzeyi kavurarak yeriz fasulye, lahana,ıspanak, pırasa e yanına da çay işte dısardan bakınca komik gelıyo ama alısmıs damagımız

Ooo tabiki çaycisiniz siz
işte bi tek o uymuyo çayı sadece kahvaltıda ıcıyorum nerdeyse dusun o da 2bardak aksam belki 1bardak ben sıvı içeceklere tepki olarak gelmısım bu dunyaya çay içmem kahve hiç sevmem su zorla içiyorumama geri kalan tüm özelliklerle karadenizliyiz cok sukur

eline sağlık canım
teşekkür ederim... soğan koyulmuyor mu zeytinyağlıya..
bu arada oğlişin sevmesine sevindim ..yesin kuzu şifa olsun..

Selam kızlar evi temizledim sildim süpürdüm rutin halı silme etkinliğimi yaptım toz aldım banyoları temizledim. Bulaşık makinasını boşaltım markete gittim. Yerel marketten ekmek , patates, elma,mandalina, maydonoz aldım 8 tl ödedim. A101 den 5 lt su 1 kg tuzlu çekirdek aldım 14 tl ödedim. Eve geldim patates haşladım şehriye çorbası salata zeytinyağlı yeşil fasulye cacık yaptım. Kombiyi açtım 2 makina çamaşır yıkadım astım . Konsoldan tabakları çıkarttım balkon yıkadım .Giyindim makyaj yaptım eşim hala gelmedi ya ger misafir zamanı böyle geç geliyor of yemek masasındayken misafir eve geliyor resmen

Slm bende okudum ancak sona geldim bayağı yazışmışsnız patates kızarttık sebze birde kv dem birkaç şey yolamış çayla yedik iyi oldu yorgunum yarında iş var kpss ye hala başlamadım canım sıkkın vakalım nasıl olacak böyle.. bu hafta hızlı geçti vana göre nedense

Benimde dizim var çay keyfi yapıyorum dun int aldığım çanta kıyafet falan vardı onalr geldi beğendim uzun zamandır guzel denecek alışveriş yaptım kıyafet adına ama eksik bitmiyor tabi o ayrı panço pantolan birtane tunik pantolan takım aldım bir çanta 140 falan tuttu sanırım ama kışlık guzel montum yok çok pahalı yeni sezon sanırım kış sonu alırım gibi onu da

Kızlar iş çıkışı eşim kızı almaya gidecekti avm ye (ders çıkışı şiir dinletisi provası vardı sonra arkadaslari ile gidecekti),
Yemeği evde yedik,
Apartopar çıktık evden vakit kalsın gezmeye diye
Ayakkabı ve hırka baktım
108tl ye siyah çok güzel bir spor ayakkabı aldım
Döndük az önce
Beyaz çamaşır yıkanıyor
Çay içip
Nadide hayat ı
izliyoruz.
Sinemada izlemiştik beğenmiştik .
Annemlere uğradık
Bir tencere sarma dolma
Bal
Mandalina aldık.
Hep varolsunlar sağlıklı olsunlar huzurlu olsunlar inş

Hayırlı olsun güle güle kullan canım

Selam kızlar eve geldim 2tepsı pogaca yaptım birde mozaık pasta yaptımYarın oğlanın doktor kontrolü var son ıgneyı yaptırdık bugün şifa olur ıns ilaçları sonra arabayı muayeneye yetiştircem inş. Hastane işimiz uzamaz yetısırımBirikim için 431 dolar aldım hesap -1 tl ye düştü faiz fln olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…