Bugün ne aldin kaç tl harcadin

beteketli olsun canım birikimin

Ben de onu izliyorum. Daha kis tam gelmedi ama Deniz’i yazi Özlemisiz

Mutfaği toparladim. Oglanin pijamalarini giydirdim attim yataga uyusa biran once.
Yarin sütçum gelir.
Aksama yemegin yanina cacik yaptim . Yogurdum kaldi biraz daha . Bu hafta daha az mayalayacağim. Kis geldiginden midir nedir pek yenmiyor yoğurt. Ama hergün bol marullu yesil salata yiyoruz.
Turp da cikti. Kiş sebze meyvelerinden faydalanmaya calisiyorum

Ya
Ya şaka gibi mesajınızı okurken koştum süt ısıtıyordum unuttum yoğrt mayalacagım koştum hemen

Günaydın kızlar dün misafirlerimizle güzel zaman geçirdik yorulmadım da gayet güzeldi . Elbise giymiştim triko dizimde yolcu ederken aşağı indik eşim çıkarken kızdı o elbise ile aşağı inilir mi bura parismi filan elbisede de birşey yok aslında. Öyle tartıştık konuşmuyorum bir süre de konuşmayı düşünmüyorum. Lastik bulmuştuk dün gelen arkadaşla ona bakmaya gidecekler mangal yakalım balık yapalım demişlerdi hiç yapamam valla kendi bi bahane bulsun. Kuyumcuya gidip altın alacağız 3 tane çeyrek alacağım bu ay . Çünkü lastiği de alacağız mecbur birde arabanın benzini bitmiş göstergelerinden anlayamıyor beyfendi benzin alacak . Benim kıyafet alışverişi yapmam lazım ona bakarız belki . Evde yiyeceğiz et ve köz patlıcan kavurması yapacağım

Herkese iyi haftasonları . Oğlum spora gitti. Bende temizlik işlerimi sabahtan hallettim. Artık sadece cam silmek için kadın alıyorum. Üzülüyorum çünkü verdiğim paraya. Ve düzgün yapanı da bulamadım. Az az kendim hakediyorum. Uzun zamandır bir suni kürk de gözüm vardı. Bugün annem hediye alacaktı fakat kalmamış online da . Zara şehir dışı gönderimi yapıyor mu biliyor musunuz?

Bugün oğluşla geç kalktık benim çamaşır atıp makinayı boşaltıp bulaşıkları yerleştirmem lazım
Hemen ardından alışveriş listesi yapıp alışverişe çıkmam lazım
Eşim 2 günde 250 tl harcamış ne yapacağımı şaşırdım
Ek derse kadar bu kalan harçlıkla idare etmem lazım

Merhaba kizlar . Daha yeni musait olabildim.
Sabah kahvaltidan sonra oglani bakicisina biraktim avmye gittim. Begendigim geceligi aldim
Sütüm gelmis. Yogurt mayaladim.
1 makina renkli camasair attim ve astim. Yarinda beyazlari atarim.
Bulasik mak calistirdim bosalttim
Yoruldum . Domatesli makarna cacik ve salata yedik simdi.

Kizlar a101de etimatik uygun fiyata ama daha hic acilmamis 8kg persil var. 3 kisiyiz napicaz o kadar deterjani tarihi filan gecer diyorum. Benim dusuncem bu. Napsam siz ne diyosunuz alalim mi. Eti matige de iyi diyorlar

Kizlar a101de etimatik uygun fiyata ama daha hic acilmamis 8kg persil var. 3 kisiyiz napicaz o kadar deterjani tarihi filan gecer diyorum. Benim dusuncem bu. Napsam siz ne diyosunuz alalim mi. Eti matige de iyi diyorlar
Eğer nakit sıkıntın olmayacaksa al bence pure belki bende kk ile alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…