Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar a101de etimatik uygun fiyata ama daha hic acilmamis 8kg persil var. 3 kisiyiz napicaz o kadar deterjani tarihi filan gecer diyorum. Benim dusuncem bu. Napsam siz ne diyosunuz alalim mi. Eti matige de iyi diyorlar
Ben Hic etimatik kullanmadim ariel ciyim. Ama uygun geldiyse al dursun kenarda akmaz Kokmaz camasir Bu. Her hafta yikaniyor e cocuk da var kucuk de daha Cok yikanir sende.

Gittim aldim valla.
Deterjan son kalmisti ben aldim.
Cheesecake
Kola aldim.(aksama hamsi yapacagim o yuzden)
10tl ve izerine elseve 5.95ti. 2 tane de sampuan aldim.
Toplamda 44.5 harcadim markette.
Deterjan tablet diş macunu şampuan krem dıger temizlik urunleri .. hic ihtiyacim yok.

Ben de bir saatligine ciktim avm yaptim geldim evde giymek icin rahat ama saglam bir seylere ihtiyacim vardi gecen bir aldim Cok hosuma gitmisti surekli yikayip yikayip onu giyiyordum yine o tarz iki tane daha aldim 150 lira tuttu. Bir de kahve aldim 14 lira da o.

Güle güle giy canım Hangi marka aldın

Stok yapmayı ben çok severımiyi yapmışsın ucuz buldunmu kacırmak olmaz

Elseve bende alacagımda cıkamadım kalırsa artık. Cheesecake güzel mi hiç almadım, nekadar fiyatı?

Ne dedi doktor umarım iyileşiyordur
Kulakları açılmış baya iyi gelmıs iğneler balgam söktürücü şuruba devam ağızdan antıbiyotık verdı düşük dozlu. Burun spreyı sabah akşamdı sadece akşam sıkacağız Cuma tekrar görecek.Gece tıslayarak uyuması gectı çok şükür çocuk rahat rahat nefes alıyor.

Eti matikten aldım elseve konusunda kararsız kaldım çünkü bayağı stoğum vardı ama sonradan pişman oldum yarı fiyatına 2 tane alsam olurdu
2,5 litrelik ayrandan ve 1 kg kaşardan aldım

Ay kızlar bugün dolu para harcadık hep planlı şeylerdi zaten. Eşim gündüz bulduğumuz lastiğe bakmaya gitti 100 tl benzin aldı lastiği 850 tl ye anlaştılar ama şahane birşey ya 2017 tarihli bir bayanın arabasınındı aldık hemen 250 tl vermiş olduk eski lastiğimizin üzerine . Eve geldi bende giyindim dışarı çıktık. Altın aldık 3 çeyrek 350 tl den. Ben kendime kıyafet aldım evde giymek için 100 tl oraya verdik 2 tayt 1 swit 1 hırka . Eşime bu ayki tüm sigarasını aldık 150 tl . Oradan dürümcümüzde dürüm yedik 16 tl sabah ekmek ve domates almıştık kahvaltılık 5 tl . Halka tatlısı aldık çok güzel 6 tl eve döndük kahve saati başlasın. Önümüzdekiler hafta için 150 tl hakkımız var diğer haftalara 200 . Aidat ödeyeceğim birazdan onun parasını ve eşimin telefon faturasını ilaç paramı ayırdım bu hesabın içinde değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…