- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.161
Bi bakayimEğer nakit sıkıntın olmayacaksa al bence pure belki bende kk ile alırım
Ben Hic etimatik kullanmadim ariel ciyim. Ama uygun geldiyse al dursun kenarda akmaz Kokmaz camasir Bu. Her hafta yikaniyor e cocuk da var kucuk de daha Cok yikanir sende.Kizlar a101de etimatik uygun fiyata ama daha hic acilmamis 8kg persil var. 3 kisiyiz napicaz o kadar deterjani tarihi filan gecer diyorum. Benim dusuncem bu. Napsam siz ne diyosunuz alalim mi. Eti matige de iyi diyorlar
Güle güle giy canım Hangi marka aldınBen de bir saatligine ciktim avm yaptim geldim evde giymek icin rahat ama saglam bir seylere ihtiyacim vardi gecen bir aldim Cok hosuma gitmisti surekli yikayip yikayip onu giyiyordum yine o tarz iki tane daha aldim 150 lira tuttu. Bir de kahve aldim 14 lira da o.
Stok yapmayı ben çok severımGittim aldim valla.
Deterjan son kalmisti ben aldim.
Cheesecake
Kola aldim.(aksama hamsi yapacagim o yuzden)
10tl ve izerine elseve 5.95ti. 2 tane de sampuan aldim.
Toplamda 44.5 harcadim markette.
Deterjan tablet diş macunu şampuan krem dıger temizlik urunleri .. hic ihtiyacim yok.
Dagi aldim. Outletine gittim.Güle güle giy canım Hangi marka aldın
Dagi ürünleri çok güzel gerçekten varlığı yokluğu bir ızerındeyken pamuklu hemDagi aldim. Outletine gittim.
Elseve bende alacagımda cıkamadım kalırsa artık. Cheesecake güzel mi hiç almadım, nekadar fiyatı?Gittim aldim valla.
Cheesecake
Deterjan tablet diş macunu şampuan krem dıger temizlik urunleri .. hic ihtiyacim yok.
Ne dedi doktor umarım iyileşiyordurBalık buğulama yaptım.Süpürge yaptım arabayı muayene soktum çocuğu doktora götürdüm birazdan duş alıp ıhlamur denleyecegım.
Hafta sonlari arac muayenesi oluyor muydu ? Ben hafta içi oluyor sanıyordum.Balık buğulama yaptım.Süpürge yaptım arabayı muayene soktum çocuğu doktora götürdüm birazdan duş alıp ıhlamur denleyecegım.
Biz arada alırdık f/p olarak iyiydi.Elseve bende alacagımda cıkamadım kalırsa artık. Cheesecake güzel mi hiç almadım, nekadar fiyatı?
Kulakları açılmış baya iyi gelmıs iğneler balgam söktürücü şuruba devam ağızdan antıbiyotık verdı düşük dozlu. Burun spreyı sabah akşamdı sadece akşam sıkacağız Cuma tekrar görecek.Gece tıslayarak uyuması gectı çok şükür çocuk rahat rahat nefes alıyor.Ne dedi doktor umarım iyileşiyordur
Cumartesıde oluyormus bana iş yerındekı arkadaşlar soyledıHafta sonlari arac muayenesi oluyor muydu ? Ben hafta içi oluyor sanıyordum.
Eti matikten aldım elseve konusunda kararsız kaldım çünkü bayağı stoğum vardı ama sonradan pişman oldum yarı fiyatına 2 tane alsam olurduGittim aldim valla.
Cheesecake
Güzeldi frambuazli. 8.90di galibaElseve bende alacagımda cıkamadım kalırsa artık. Cheesecake güzel mi hiç almadım, nekadar fiyatı?
Bende 3bucuk elseve olduEti matikten aldım elseve konusunda kararsız kaldım çünkü bayağı stoğum vardı ama sonradan pişman oldum yarı fiyatına 2 tane alsam olurdu
2,5 litrelik ayrandan ve 1 kg kaşardan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?