Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun güle güle kullan aldıklarını,

Kahvaltıdan sonra hastaneye teyzemi ziyarete gittim,
KOAH
Daha 50 var yok yaşi 30 yıldır sigara içiyor, sürekli oksijene bağlı
Bi makine almışlar sürekli takılı kalması gerekiyormus en az 16 saat,
Oksijen verip karbondioksiti vakumluyor makine.
Akciğer görevini yapamıyor artık
Görseniz çok perişan çok pişman içtiği sigaralar için. Sigaraya başlamaz olaydım diyor (konuşması tam anlaşılmıyor bile nefes çıkmıyor).
Sağlığımızın kıymetini bilmemiz gerekiyor. .

Çarşı dolaştım çıkışta biraz,
Hiç-bir yerde istediğim gibi hırka bulamadım.
Internetten baktım birazda
Almadım henüz
6 tl harcadım

Of of cok gecmis olsun.
Cok sukur icmiyorum. Bir ara cok ictim ama.
Icilen ortamda da bulunmuyotum

Teşekkür ediyorum çok geçmiş olsun anneannem de koah hastası kadın hayatında sigaranın tadını bilmez halbuki

Birikimin bereketli olsun canim. Sen yazdikca bana da fiziki almak hevesi geliyor hep

Birikimin bereketli olsun canim. Sen yazdikca bana da fiziki almak hevesi geliyor hep
Benim de bir yarım almam lazım bir de çeyrek. Çeyrek aralık başında düğüne gidecek; yarım da yatırımlık.
Bu arada kiracı henüz kirayı yatırmamış ilk defa böyle oluyor. Yasal sürenin dolacağı gün hala yatırmazsa arayıp her şey yolunda mı diye bir sormak istiyorum.

Çok teşekkür ediyorum canım benim . Bu ay istediğim gibi olmadı birikim . Ama ancak yetti alışveriş yaptım lastik aldık 400 tl kesintimiz oldu zaten . Ayrıca eksi hesap kapatmaya çalışıyorum ya 500 tl oraya gidiyor

Bu sabah annem ve kardesim bana kahvaltiya geldi. Buyuk byse girisemedim ama bsyler yaptim. Esim menemen yaparken kekik koymus 2. Ye yaptik onuda sos olarak aksam yemegine kullandik yumurtasini kirmamistik kavurmayla guzel gitti
Bu hafta keyifsizdim hala oyleyim toparlayamadim duaniza ihtiyacim var.
Esime mont aradik bu hafta bakicak black friday kacmasin.

Gecmis olsun E Esila09
Benim de pek neşem yok.
Eşim yanimda degil tek basima yaşamaya çalisiyorum.
Okul yoruyor cocuk yoruyor.
Off

Gecmis olsun E Esila09
Benim de pek neşem yok.
Eşim yanimda degil tek basima yaşamaya çalisiyorum.
Okul yoruyor cocuk yoruyor.
Off

Cocuk yok ama evindesin kendinle ve esinden parcanlasin. Onunla yasami biliyosun.
Kiyas icin yazmadim. Sadece herkesin kendi kesesi farkli dolu sana agir gelen bana baska baksana hayat iste. Bende 3 arada yasamaktan biktim. Inan butcem bile karmakarisik oluyor benim kazancim hic ortada yok. Salak salak tepkiler dertler edindim. Halimi hic begenmiyorum.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Biliyorum senin durumunu da. Aynen dedigin gibi herkesin yasantisi yasadiklari farkli. Kimisi ağir kimisi daha hafif gibi ama insan yasadigini bilir.
Benim de psikilolojim pek tuhaf. Sacma sapan seyleri sinirlenip kafami yoruyorum. Fazla alingan ve çekilmez oldum

Manavla birlikte market alışverişi 310 tl tuttu
Kk bu ay yüklü gelecek o yüzden ondan harcama yapmak istemedim
Bu hafta değilde diğer hafta 1 gr bozabilirim nakit çok az kaldı bu hafta idare edecek kadar

Anlasilmam anlayabilmen bile cok iyi geldi
Allah yardimcin olsun saglik olsun gerisi bos bosver kafana gore takil keyif yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…