Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bak simdi neye kafa taktigimi gör.
Alafranga tuvalete gidemiyorum.
Icinden yilan cikacak ve beni isiracak

filmlerde oluyordur ancak
Çıksa çıksa fare çıkabilir
Evde birileri olunca o da çıkmaz zaten. ...

Bir arkadaşımın oğlunu sigara içerken gördüm sokakta, beni farkedince arkadaşına bir şey söyledi ve bıraktı elinden, gülümseyerek selam verip geçtim.
Belli ki ailesinin haberi yok.
Ailesine soylemelimiyim

Öğrencilerinizde oluyordur , yaklaşım ne olmalı (liseyi bitirdi üniversiteye hazırlanıyor, maddi durumları da çok zayıf, baba inşaatta iş buldukça çalışıyor, anne asgari ücretli çalışmaya başladı 1 yıldır, ev kira..)

Ailesi illaki biliyordur sigara kokusu kolay kolay saklanmaz annesi çamaşırlarından yine anlıyordur seni tanıdığı için utanmıştır

Valla ben velilere sigara iciyor cocuklariniz diyince hocam başka birsey olmasin da varsin icsinler diyorlar.
Devir degisti.
Esrar hap fuhus hersey olabiliyor. Hergun sayisiz tutanak tutuluyor

Yok gerçekten oldu geçen hafta nette okudum. Adamı ısırmıştı Allah korusun

Haftalık yemek menümü yaptım kızlar
Pazar: portakallı kereviz,erişte ve salata
Pazartesi: lahana sarması,mercimek çorba ve ayran
Salı: patlıcan kebabı,pilav ve salata
Çarşamba: etli kuru fasulye,pilav,salata ve turşu
Perşembe: sulu et, kızartma yoğurtlama ve salata
Cuma: biber dolma,tarhana çorbası ve cacık
Cumartesi: barbunya, makarna ve salata
Pazar:arabaşı çorbası,patates salatası ve cacık

Bende evde begenmedigim yemek varsa bunalima giriyorum evimde olsa sunu yerdim diye bi posta aglayip oyle piyasaya cikiyorum kafayi yedim

Ay kızlar ya okudum da sizi benzer şeyleri yaşadım geçmişte bundan sonra da yaşamayacağım diye birşey yok yine olur belki ama çok zor ya anılarım canlandı

Canim ihtimal mi olustu bugunlerde sanki biraz endiselisin
Yok pure böyle bir ihtimal Yok aslında . Kendi kendime yaşadığım endişeler Afrin operasyonunun yıl dönümü yaklaşıyor sürekli o aklıma geliyor seni filan okuyorum ya bende senin çocuksuz halindim üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…