- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.201
Evet yaa vallaBende eşimden ayrı 4 ay geçirmiştim bütün yük benim üstümdeydi çocuk arabasını bile eşimin sürmesinin kıymetini anladım
Bak simdi neye kafa taktigimi gör.Cocuk yok ama evindesin kendinle ve esinden parcanlasin. Onunla yasami biliyosun.
Kiyas icin yazmadim. Sadece herkesin kendi kesesi farkli dolu sana agir gelen bana baska baksana hayat iste. Bende 3 arada yasamaktan biktim. Inan butcem bile karmakarisik oluyor benim kazancim hic ortada yok. Salak salak tepkiler dertler edindim. Halimi hic begenmiyorum.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
Nasıl yani? Ben anlamadı bunuBak simdi neye kafa taktigimi gör.
Alafranga tuvalete gidemiyorum.
Icinden yilan cikacak ve beni isiracak
Bak simdi neye kafa taktigimi gör.
Ailesi illaki biliyordur sigara kokusu kolay kolay saklanmaz annesi çamaşırlarından yine anlıyordur seni tanıdığı için utanmıştırfilmlerde oluyordur ancak
Çıksa çıksa fare çıkabilir
Evde birileri olunca o da çıkmaz zaten. ...
Bir arkadaşımın oğlunu sigara içerken gördüm sokakta, beni farkedince arkadaşına bir şey söyledi ve bıraktı elinden, gülümseyerek selam verip geçtim.
Belli ki ailesinin haberi yok.
Ailesine soylemelimiyim
Öğrencilerinizde oluyordur , yaklaşım ne olmalı (liseyi bitirdi üniversiteye hazırlanıyor, maddi durumları da çok zayıf, baba inşaatta iş buldukça çalışıyor, anne asgari ücretli çalışmaya başladı 1 yıldır, ev kira..)
Çok teşekkürlerhttp://www.oyakgrupsigorta.com/Files/osp_detay.pdf
Bu linkte var canım Hangi sehırler hangi hastaneler olduğu incele sende
Yok gerçekten oldu geçen hafta nette okudum. Adamı ısırmıştıfilmlerde oluyordur ancak
Çıksa çıksa fare çıkabilir
Evde birileri olunca o da çıkmaz zaten. ...
Bir arkadaşımın oğlunu sigara içerken gördüm sokakta, beni farkedince arkadaşına bir şey söyledi ve bıraktı elinden, gülümseyerek selam verip geçtim.
Belli ki ailesinin haberi yok.
Ailesine soylemelimiyim
Öğrencilerinizde oluyordur , yaklaşım ne olmalı (liseyi bitirdi üniversiteye hazırlanıyor, maddi durumları da çok zayıf, baba inşaatta iş buldukça çalışıyor, anne asgari ücretli çalışmaya başladı 1 yıldır, ev kira..)
Valla hersey çikabilir her türlu haşeretYok gerçekten oldu geçen hafta nette okudum. Adamı ısırmıştıAllah korusun
Bak simdi neye kafa taktigimi gör.
Takilamiuorum iste. Oyle bunaldim ki. Haftasonum
Yat kalk otur. yemek yap temizlik yap . Kaka temizle
Evet. Az kaldiEsin yilbasinda gelecekti dimi az kaldi
ben de 3-4tane almıstm canım ama sacımı yaglandırdi bida almayı dusunmuyorum tabi herkesın sac tıpı farklı suanda head shoulders kullanıyorumBende 3bucuk elseve olduartik almam
Canim ihtimal mi olustu bugunlerde sanki biraz endiselisinAy kızlar ya okudum da sizi benzer şeyleri yaşadım geçmişte bundan sonra da yaşamayacağım diye birşey yok yine olur belki ama çok zor ya anılarım canlandı
Yok pure böyle bir ihtimal Yok aslında . Kendi kendime yaşadığım endişeler Afrin operasyonunun yıl dönümü yaklaşıyor sürekli o aklıma geliyor seni filan okuyorum ya bende senin çocuksuz halindim üzülüyorumCanim ihtimal mi olustu bugunlerde sanki biraz endiselisin
yok canım ben zaten mesela en en gec 3gunde yıkarım bu ertesi gun yaglandırıyoduGünaydin herkese.
kronikuykucu benimde 3 güne bir yaglanir. Kullandigim sampuanlarin hepsinde boyle degismiyor.
Icinde sac kremi mi var sac kremi olan sampuanlari ben kullanamiyorum aninda yapistiriyoryok canım ben zaten mesela en en gec 3gunde yıkarım bu ertesi gun yaglandırıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?