Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yoktu aslında ama nıye oyle yaptı bılmıyorum canım
Ben her sampuani kullanamiyorum. Bu ara sacima en iyi gelen Pantene aqua light. Ben de gun asiri yikamak zorunda kaliyorum cunku Cok kotu oluyor. Bir donem yaglanma icin sampuanima 10 damla kadar limon yagi da damlatiyordum. Ancak simdi gebelik dusundugum ve istedigim icin dip boyasina bile gidemiyorum

Selam kızlar haftalık yemek menüsü oluşturdum.
Pazartesi: Arabaşı çorbası, bulgur pilavı , haşlanmış tavuk, Kıbrıs tatlısı , havuç tarator , yeşil salata

Salı : mercimek çorbası, sebzeli makarna , zeytinyağlı pırasa , yoğurtlu mor lahana mezesi , yeşil salata Kıbrıs tatlısı

Çarşamba: mercimek çorbası, karnıbahar kızartması , yeşil salata , kakaolu kurabiye

Perşembe: domates çorbası, kuru fasulye , pirinç pilavı , köz biberli meze , yeşil salata

Cuma : şehriye çorbası, patates yemeği , haydari , yeşil salata

Cumartesi : balık

PaZar : dışarıda birşeyler yeriz

aynen bn de en son boyadıgım boyayla kalmıs oldum ve beyazlarımda çok olsun bebişlerin canı sagolsun Allahm en yakın en hayırlı zmaanda size de nasıp etsın

aynen bn de en son boyadıgım boyayla kalmıs oldum ve beyazlarımda çok olsun bebişlerin canı sagolsun Allahm en yakın en hayırlı zmaanda size de nasıp etsın
Amin insallah. Bu aydan umutluyum cunku Cok duzenli Takip ettim lh in pik yaptigi zaman araligini. Saglikla gelsin de beyazlari Cok umursamayacam Ilk uc ay. Normalde ayda bir mutlaka dip boyaya gidiyordum.

Hiç bitmek bilmeyen bir harcama silsilesi içindeyiz ki anlatamam bu ay ne oldu böyle biliyorum aşırı ödeme yaptık zorlanacağız eminim artık . Eşim 100 tl bölük parası yolladı hiç ortada böyle birşey yokken havadan çıktı 40 tl ilaç alacağım , 60 tl telefon faturası ödeyeceğiz tamam bitti para filan kalmadı ortada

Ya benimde ayni. Öyle eridi ki. Iyi bir butce yapip stoklardan gitmek zorundayim

Ya benimde ayni. Öyle eridi ki. Iyi bir butce yapip stoklardan gitmek zorundayim
Çok canım sıkıldı pure ya eşimde fark etti tabi. Bizim bölükte para topluyorlar evlenene altın çocuğu olana altın filan sinir oldum ama ödedik mecbur . Hesaplarım haftalık 150 tl paramız kaldı o kadar düştük

Selam kızlar, hafta sonu evdeydik çok şükür pek bişey harcamadık. Sadece humana çay aldım eczaneden 44 tl, grip olmuştum sanki bünyem zayıfladı sütüm azaldı gibi geldi. Bu çay sütüme baya iyi geliyor. Eşim maaşının kalanını alırsa bu hafta kredi kartlarını, faturaları filan ödeyeceğiz. Benim maaş yattığı gün bitiyor malum:) Bu sene pek bişey ayıramıyoruz biz, elimizdekini korusak buna da şükür diyeceğim :)

Gecmis olsun @Esila09
Benim de pek neşem yok.
Eşim yanimda degil tek basima yaşamaya çalisiyorum.
Okul yoruyor cocuk yoruyor.
Off
Canım valla tahmin edebiliyorum yanlız çocuk bakmak zor olsa gerek, ben hafta içleri saatleri sayıyorum eşim eve gelse artık diye. Çok yoğun çalışıyor, bazen geç geldiği oluyor. O zamanlar bile istemsiz tripler attığım oluyor:)

Ya en iyisi ögretmen bir erkekle evlenmek miydi neydiya da eczaci filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…