- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.221
yoktu aslında ama nıye oyle yaptı bılmıyorum canımIcinde sac kremi mi var sac kremi olan sampuanlari ben kullanamiyorum aninda yapistiriyor
Ben her sampuani kullanamiyorum. Bu ara sacima en iyi gelen Pantene aqua light. Ben de gun asiri yikamak zorunda kaliyorum cunku Cok kotu oluyor. Bir donem yaglanma icin sampuanima 10 damla kadar limon yagi da damlatiyordum. Ancak simdi gebelik dusundugum ve istedigim icin dip boyasina bile gidemiyorumyoktu aslında ama nıye oyle yaptı bılmıyorum canım
Paranin adi var.Markete gittik oğlanla yürüduk hem.
Kuru kyisi
Lokum
Kabak çekirdegi
Hazir dogranmis kelle paca.
Ekmek
Yumurta 55 lira harcadik.
Yarin is yok kelle pacayi pisirdim cok da guzel oldu.
aynen bn de en son boyadıgım boyayla kalmıs oldum ve beyazlarımda çok olsun bebişlerin canı sagolsun Allahm en yakın en hayırlı zmaanda size de nasıp etsınBen her sampuani kullanamiyorum. Bu ara sacima en iyi gelen Pantene aqua light. Ben de gun asiri yikamak zorunda kaliyorum cunku Cok kotu oluyor. Bir donem yaglanma icin sampuanima 10 damla kadar limon yagi da damlatiyordum. Ancak simdi gebelik dusundugum ve istedigim icin dip boyasina bile gidemiyorum
Amin insallah. Bu aydan umutluyum cunku Cok duzenli Takip ettim lh in pik yaptigi zaman araligini. Saglikla gelsin de beyazlari Cok umursamayacam Ilk uc ay. Normalde ayda bir mutlaka dip boyaya gidiyordum.aynen bn de en son boyadıgım boyayla kalmıs oldum ve beyazlarımda çok olsun bebişlerin canı sagolsun Allahm en yakın en hayırlı zmaanda size de nasıp etsın
Afiyet olsun nereden aldiniz dogranmis kelle pacayi? Zincir marketlerden mi yoksa kasaptan miMarkete gittik oğlanla yürüduk hem.
Kuru kyisi
Lokum
Kabak çekirdegi
Hazir dogranmis kelle paca.
Ekmek
Yumurta 55 lira harcadik.
Yarin is yok kelle pacayi pisirdim cok da guzel oldu.
Marketten aldim burda yerel market.Afiyet olsun nereden aldiniz dogranmis kelle pacayi? Zincir marketlerden mi yoksa kasaptan mi
AynenParanin adi var.
Ya benimde ayni. Öyle eridi ki. Iyi bir butce yapip stoklardan gitmek zorundayimHiç bitmek bilmeyen bir harcama silsilesi içindeyiz ki anlatamam bu ay ne oldu böyle biliyorum aşırı ödeme yaptık zorlanacağız eminim artık . Eşim 100 tl bölük parası yolladı hiç ortada böyle birşey yokken havadan çıktı 40 tl ilaç alacağım , 60 tl telefon faturası ödeyeceğiz tamam bitti para filan kalmadı ortada
Çok canım sıkıldı pure ya eşimde fark etti tabi. Bizim bölükte para topluyorlar evlenene altın çocuğu olana altın filan sinir oldum ama ödedik mecbur . Hesaplarım haftalık 150 tl paramız kaldı o kadar düştükYa benimde ayni. Öyle eridi ki. Iyi bir butce yapip stoklardan gitmek zorundayim
Canım valla tahmin edebiliyorum yanlız çocuk bakmak zor olsa gerek, ben hafta içleri saatleri sayıyorum eşim eve gelse artık diye. Çok yoğun çalışıyor, bazen geç geldiği oluyor. O zamanlar bile istemsiz tripler attığım oluyor:)Gecmis olsun @Esila09
Benim de pek neşem yok.
Eşim yanimda degil tek basima yaşamaya çalisiyorum.
Okul yoruyor cocuk yoruyor.
Off
Ya en iyisi ögretmen bir erkekle evlenmek miydi neydiCanım valla tahmin edebiliyorum yanlız çocuk bakmak zor olsa gerek, ben hafta içleri saatleri sayıyorum eşim eve gelse artık diye. Çok yoğun çalışıyor, bazen geç geldiği oluyor. O zamanlar bile istemsiz tripler attığım oluyor:)
Haftalik 150 iyi bence 2 kişiye. Stogun varsa kahvaltik ve et vsÇok canım sıkıldı pure ya eşimde fark etti tabi. Bizim bölükte para topluyorlar evlenene altın çocuğu olana altın filan sinir oldum ama ödedik mecbur . Hesaplarım haftalık 150 tl paramız kaldı o kadar düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?