Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Haftalik 150 iyi bence 2 kişiye. Stogun varsa kahvaltik ve et vs
Haftaya idare eder önümüzdeki hafta tavuk lazım . Kahvaltılık bizim evde çok yenmiyor eşim hep iş yerinde yiyor bende ekmek arası birşey yiyorum. Ondan var birde ben reçel filan kaynattım pekmez var bal var peynir zeytin eksik Yok

Bana 150 yeter. Kahvaltilik et vs var. Pazar param ayri zaten. Haftaici dısarda bi pizza yiyelim oglumla diyoruz

Yarin lahanayi sarsam mi. Hic yapmadim daha once. Yarinda evdeyim. Yanina da ayran yaparim. Bi video acar bakarim olmazsa. Annem cok kolay dedi. Bukmek filan yok sar sar at diyor

Yarin lahanayi sarsam mi. Hic yapmadim daha once. Yarinda evdeyim. Yanina da ayran yaparim. Bi video acar bakarim olmazsa. Annem cok kolay dedi. Bukmek filan yok sar sar at diyor
Dene bence bende öyle pazı sardım o biraz zordu ama kalın kalın damarları vardı

Beni pazı sararken başladıktan sonra bir bardakla eziyorum damarlarını hafif hafif vurarak, öyle çok daha kolay oluyor canım dene istersen.
Bende böyle bıçağı yan Tutup kesiyordum denerim senin dediğin gibi

Şöyle lahananın tamamını alacak büyük bi tenceren varsa canım bütün haşla, dıştan haşlanan yapraklarını kopar, bu yöntem hem kolay hem de iç yaprakların kesme esnasında zedelenmesinin önüne geçiyor.

Su antibiyotikli hormonlu tavuklara para verip durmayin. Haftalik menune baktim da o kadar yemegi nasil yiyorsunuz iki kisi?

Kenarlarını falan kapatmak için uğraşma hiç bir şey olmuyor ben elimde ufak kenarlarını kapatmadan yapıyorum iç malzemeside normal sarmanınkiyle aynı ben etli yaparsam iç malzemelerini çiğden yapıyorum etsizse malzemelerini biraz kavuruyorum
Benimde yarın ki menüm lahana sarması

Su antibiyotikli hormonlu tavuklara para verip durmayin. Haftalik menune baktim da o kadar yemegi nasil yiyorsunuz iki kisi?
Tavuk yemeyip ne yiyelim eşit şekilde dağıtıyoruz mecbur bir şekilde yeniliyor insan istiyor. Ayrıca en basiti arabaşı çorbası için tavuk lazım ana maddesi o zaten . Üslubunuzda sert geldi

Son düzenleme:
Tavuk yemeyip ne yiyelim eşit şekilde dağıtıyoruz mecbur bir şekilde yeniliyor insan istiyor. Ayrıca en basiti arabaşı çorbası için tavuk lazım ana maddesi o zaten . Üslubunuzda sert geldi
Arz talep meselesi. Insanlar bilinclense yemese ve bir kamuoyu olussa firmalar da bize bunu dayatamazlar. Tum iyi niyetimle yazmistim ancak sanirim yanlis anlasildim. Afiyet olsun, kolay gelsin

Cumartesi:
Dışarıda Kahvaltı 120
Aile Alışveriş 400
(1erparça)

Pazar:
Dışarıda kahvaltı 75tl
Aile alışverişi 400(1erparça)
Market 30
Kuaför 500
Akşam dışarıda yemek 75

Vallahi toplamaya elim varmıyor
Keşke haftasonunu baştan alsak ve hiç birini harcamamış olsam (
Alırken çok gerekli gibi duruyordular
Param bitince çok pişman oldum
Benzin alacak param Yok

günaydın kandilimiz mübarek olsun dün küçük kızımın doğum günüydü pasta yaptırdık içecekler derken baya tuttu sanırım cumarteside kışlık lastikleri taktırdı filtre değiştirildi yazlık lastikte iki yere vida girmiş onları tamir ettirmiş bunları hep karttan çektirmiş bugün nöbetçi yarın akşamda market alışverişine gideriz

Merhaba hanımlar KBB doktoruna gittim 60tl Ordu evınde kahvaltı 6.5tl ilaçlar 20tl geçici görevliydım tayınım çıktı ayrılış yapmaya geldım 37tl Ordu evine verdım.55yol parası bklm öğle yemeği ve dönüş içinde 100tl gider baya masraf oldu.Annem hava yağmurlu dıye çocuğu taksıyle götürdü 10tl aksamda taksıyle donerler 10tl de o bakalım.bunların hepsı karttan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…