Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese tünaydın hayırlı kandiller olsun . Bugün orucum çok şükür . Sabah biraz uyudum temizlik alışveriş ve yemek gibi işlerim var . Görümcemin eşi bedelli askerlik yapacak seneye Ağustos’ta gidecekmiş aile grubundan yazdı kız . Bende daha neredeyse bir yıl var dedim güldüm. Geçen sene eşim tam bu zamanlar bi göreve gitmişti çok kötü bir görevdi yaralılar filan olmuştu . Buda beni aramış ben ağlıyordum sinirlerim bozulmuştu . Sen askerle evleneceğini böyle olacağını bilmiyor muydun demişti . Bu lafı o zaman bana öyle koydu ki anlatamam hala aklıma gelir bu . Bende bugün güldüm daha bir sene varmış dedim kardeşin bi göreve gitmişti tam 20 gündü bende evden çıkmamıştım hiç ağlamıştım tüm evin perdelerini yıkamış sonuncuyu takarken deprem olmuştu . Burada yanlız mı öleceğim acaba diye düşünmüştüm dedim güldüm oda tabi hemen ay şaka bizimki geçer filan dedi işte . Ama bu lafı söylemesem içimde büyürdü kalbimi kırmıştı o zaman . Şimdi de gezeriz şuraya buraya gideriz diyor bende dedim ki sen buraya gel ben seni nerelere götürürüm diyip saydım bir sürü yer . Gelmez biliyoruz ama olsun gelin olarak söylemiş olayım

Allah kabul etsin canım benım
cümleten herkesın kandılı mubarek olsun
nice kutlu dogumlara ınsAllah
bol bol salavat cekelım bugun

Amin amin inş canım dualarda buluşalım. Sen doktora gittin mi
gecen carsamba gıttım canım cok sukur keseyı gördük boş kese de degil dedi carsamba tekrar kontrole gel belki kalp atısını duyarız dedi Rabbim hayırlısıyla devamını getirsin isteyenlere nasıp etsın ınsAllah

Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık bi hamilelik takvimi yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…