- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.261
Allah kabul etsin canım benımHerkese tünaydın hayırlı kandiller olsun . Bugün orucum çok şükür . Sabah biraz uyudum temizlik alışveriş ve yemek gibi işlerim var . Görümcemin eşi bedelli askerlik yapacak seneye Ağustos’ta gidecekmiş aile grubundan yazdı kız . Bende daha neredeyse bir yıl var dedim güldüm. Geçen sene eşim tam bu zamanlar bi göreve gitmişti çok kötü bir görevdi yaralılar filan olmuştu . Buda beni aramış ben ağlıyordum sinirlerim bozulmuştu . Sen askerle evleneceğini böyle olacağını bilmiyor muydun demişti . Bu lafı o zaman bana öyle koydu ki anlatamam hala aklıma gelir bu . Bende bugün güldüm daha bir sene varmış dedim kardeşin bi göreve gitmişti tam 20 gündü bende evden çıkmamıştım hiç ağlamıştım tüm evin perdelerini yıkamış sonuncuyu takarken deprem olmuştu . Burada yanlız mı öleceğim acaba diye düşünmüştüm dedim güldümoda tabi hemen ay şaka bizimki geçer filan dedi işte . Ama bu lafı söylemesem içimde büyürdü kalbimi kırmıştı o zaman . Şimdi de gezeriz şuraya buraya gideriz diyor bende dedim ki sen buraya gel ben seni nerelere götürürüm diyip saydım bir sürü yer . Gelmez biliyoruz ama olsun gelin olarak söylemiş olayım
Amin amin inş canım dualarda buluşalım. Sen doktora gittin miAllah kabul etsin canım benım
cümleten herkesın kandılı mubarek olsun
nice kutlu dogumlara ınsAllah
bol bol salavat cekelım bugun
gecen carsamba gıttım canım cok sukur keseyı gördük boş kese de degil dedi carsamba tekrar kontrole gel belki kalp atısını duyarız dediAmin amin inş canım dualarda buluşalım. Sen doktora gittin mi
Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık bi hamilelik takvimi yaparsıngecen carsamba gıttım canım cok sukur keseyı gördük boş kese de degil dedi carsamba tekrar kontrole gel belki kalp atısını duyarız dediRabbim hayırlısıyla devamını getirsin isteyenlere nasıp etsın ınsAllah
ay hadı ınsAllah canım benim darısı basına carsamba bi gidip kalbini de duyayımda oyle yapim korkuyorum bise olcak diyeAy hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık bi hamilelik takvimi yaparsın
Kaç haftalık canım 7. Haftadan itibaren duyuyorlargecen carsamba gıttım canım cok sukur keseyı gördük boş kese de degil dedi carsamba tekrar kontrole gel belki kalp atısını duyarız dediRabbim hayırlısıyla devamını getirsin isteyenlere nasıp etsın ınsAllah
6haftalık suan canım doktora gıdınce 6+2 olacak ınsAllah ılk gıttıgımde vajınal baktı yıne oyle bakacak sanırım vajınal daha erken görülüyor duyuluyorKaç haftalık canım 7. Haftadan itibaren duyuyorlar
Oh oh insallah duyulacaktir canim hic merek etme. Hic endiselenme . Bizim arkadasin vajinadan bile 9. Haftada duyuldu6haftalık suan canım doktora gıdınce 6+2 olacak ınsAllah ılk gıttıgımde vajınal baktı yıne oyle bakacak sanırım vajınal daha erken görülüyor duyuluyor
pure hazel demin yanlıslıkla ılk sayfaya gırmısım ki 1.yıldönümümüz oldugunu fark ettım sayfada
hepınız ıyıkı varsınız sizi cok sevıyorum
ınsAllah kalp atısı için bana da erken geldı ama dr duyabılırız belki diyince bi heveslendım ınsAllah darısı basınızaOh oh insallah duyulacaktir canim hic merek etme. Hic endiselenme . Bizim arkadasin vajinadan bile 9. Haftada duyuldu
Birikimin bereketli olsun canim.İyi haftalar kızlar yoğunluktan gelen gidenden fırsat bulup giremiyorum bu ayki birikimim bir cumhuriyet 1395 tl aldım 27 kasımda günüm var onunlada bir cumhuriyet alicam inşallah
Amin insallah. Biliyosun ki bende hemen düsuniluyorum. Artik bebek emzirmek onu koklamak ilgilenmek istiyorum. Anne olmak istiyorum yenidenınsAllah kalp atısı için bana da erken geldı ama dr duyabılırız belki diyince bi heveslendım ınsAllah darısı basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?