- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.281
evett o yuzden darısı basına yazdım hemen canım Allahım gönlüne göre versin öncesınde bi doktora git istersen akıl vermek gıbı olmasın görümcemin dıs gebelıkleri vardı o yuzden kan ıgnesı falan kullanıyor hamılelıklerinde önlem olur belki diye soyledmAmin insallah. Biliyosun ki bende hemen düsuniluyorum. Artik bebek emzirmek onu koklamak ilgilenmek istiyorum. Anne olmak istiyorum yeniden
Ben vajinadan baktırmak istemediğim için 7 haftalık olmuştu gittiğimizde6haftalık suan canım doktora gıdınce 6+2 olacak ınsAllah ılk gıttıgımde vajınal baktı yıne oyle bakacak sanırım vajınal daha erken görülüyor duyuluyor
Ay pure inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAmin insallah. Biliyosun ki bende hemen düsuniluyorum. Artik bebek emzirmek onu koklamak ilgilenmek istiyorum. Anne olmak istiyorum yeniden
Insallah canim.Ay pure inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Aynendedigin gibi. Eşim gelsin hemen bi kontrole gidecegim. Genel saglik durumuna bi bakilsin ozellikle kan degerlerime filan. Herhangi bi sıkınti görülmezse başlariz hazirliklaraevett o yuzden darısı basına yazdım hemen canım Allahım gönlüne göre versin öncesınde bi doktora git istersen akıl vermek gıbı olmasın görümcemin dıs gebelıkleri vardı o yuzden kan ıgnesı falan kullanıyor hamılelıklerinde önlem olur belki diye soyledm
Sen artık bol dinlen güzel beslen canım ve olumlu düşün hep bizlere de dua etınsAllah kalp atısı için bana da erken geldı ama dr duyabılırız belki diyince bi heveslendım ınsAllah darısı basınıza
Kapicinin hanimdan istesene vardir belki. Ev yogurduyla mayalamak daha iyi olurSüt aldım mayam Yok. Eşim gelirken alacak ben de kapıcıya marketten roka aldıracamakşama buzluktan ıspanaklı börek çıkardım öğlen yedim biraz kuru fasulye ısladım çok alakasız ama bugün de bu menü var
Ya biliyor musun hiç anlaşılmıyor beğendiğim bir iki marka var onlar ile mayalıyorum ve mayayı devam ettirdikçe orjinalleşiyor .bu arada bizim kapıcı müteahhit in hem eniştesi hem kayınpederi yani kapıcının hanımı teyzesı oluyor kapıcının kızı işe evlenmiş. Kapıcı gibi değiller adam lacoste giyiyor. Bizim de adama verecek tazminat için paramız YOk binada. Kapıcı meselesi ilginç bizde . Gıybet yapayım dedimKapicinin hanimdan istesene vardir belki. Ev yogurduyla mayalamak daha iyi olur
canımm dualarım sızınle mubarek gecelerde Rabbim isteyen herkese evlat nasıp etsın bana da hayırlı bi sekılde devam etmeyi kavusmayı nasıp etsın ınsAllahSen artık bol dinlen güzel beslen canım ve olumlu düşün hep bizlere de dua et
ben de kansızlık var daha dgrusu kan depolama degerim dusuk o yuzden ılac kullanıyorum ona devam et dediAynendedigin gibi. Eşim gelsin hemen bi kontrole gidecegim. Genel saglik durumuna bi bakilsin ozellikle kan degerlerime filan. Herhangi bi sıkınti görülmezse başlariz hazirliklara
Annem ustune salcali tereyagli sos da yapardi sen de denemelisin mutlaka. Afiyet olsunLahanalari sardim. Ocaga koydum. Nasil olacak cok merak ediyorum. Uzunlu kisali kalinli inceli oldu bakalim
Resmen sirket bolunmesin hesabi olmus evlilikleri :))Ya biliyor musun hiç anlaşılmıyor beğendiğim bir iki marka var onlar ile mayalıyorum ve mayayı devam ettirdikçe orjinalleşiyor .bu arada bizim kapıcı müteahhit in hem eniştesi hem kayınpederi yani kapıcının hanımı teyzesı oluyor kapıcının kızı işe evlenmiş. Kapıcı gibi değiller adam lacoste giyiyor. Bizim de adama verecek tazminat için paramız YOk binada. Kapıcı meselesi ilginç bizde . Gıybet yapayım dedim
Bende lahanayı çok küçük aldım salata yapacağım mor lahana ve havuçla değişiklik olur diye düşündümBu hafta bende lahana ve pirasa yaptim. Cok şukur oglum yedi. Her hafta yapacagim menume eklicem .
Lahana sarmanin üzerine de terayag ve nane sosunyaptim döktüm yanin da cacik
Kuru dolma süperAy bende de kuru dolma+pazı sarma ve ezogelin çorbası var bu akşam kızlar. 6.5 TL manava ödedim bugünkü tek harcamam bu. 220 TL doğalgaz faturası gelmiş, oğula feda olsun diyoruz artık napalım:)
Benim oğluşta kış sebzelerini daha çok seviyor lahana sarmasını da etli yaptım yedi maşallah diyelim kuzularaBu hafta bende lahana ve pirasa yaptim. Cok şukur oglum yedi. Her hafta yapacagim menume eklicem .
Lahana sarmanin üzerine de terayag ve nane sosunyaptim döktüm yanin da cacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?