- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.301
Canim hangi tarife ve ne kadarKizlar degistim operatorumu.. haydi hayirli olsunn3 gune mesaj gelir dediler..
Yemek hazirlamaya gucumyok kocamin migreni tutmus.. kiz aciktim diyor...
Reglim de var bugunu nasil degerlendirmeliyim ?
Uyumlu 5 canim.Canim hangi tarife ve ne kadar
Ya benim babam pirasa kereviz karnabahar vs yemezdi o yuzzden hic pisirmezdi annem. Esim de yemedigi icin yapmiyordum. Kereviz hayatimda 1 kez unv de yedimBenim oğluşta kış sebzelerini daha çok seviyor lahana sarmasını da etli yaptım yedi maşallah diyelim kuzulara
Dün portakallı kereviz yaptım onuda severek yedi onu da deneyebilirsin
Benimki 5 gb 750 dk 250 sms 35 tlEsim telefonu hatta almisti 110 lira oduyor . Aralikta o da bitecek. 30 liralik bi tarife yeter onu. Aylik heryone 1000 dk olan
Immm bayılırım ben de. Geçen yaptım evde herkes severek yedi. Yemeğini eşim yiyor ama severek değil mecburiyetten:) Artık böyle değerlendir kerevizi dedi hatta.Kerevizi cevizli salata seklinde seviyorum..
Haha bak bende hiç börek yapmadım öyle bende denesem biPırasanın da yemeğini sevmez zeytinyağlı. Onu da börek olarak ittiriyorum
Valla bizim evde severek yeniyor. Dene bence bi sen de.Haha bak bende hiç börek yapmadım öyle bende denesem bi
Arz talep meselesi. Insanlar bilinclense yemese ve bir kamuoyu olussa firmalar da bize bunu dayatamazlar. Tum iyi niyetimle yazmistim ancak sanirim yanlis anlasildim. Afiyet olsun, kolay gelsin
Aynen canim. Kabagi da son zamanlarda rende yapip az kavurarak ustune sarimsakli yogurtla yemeyi seviyoruz..Immm bayılırım ben de. Geçen yaptım evde herkes severek yedi. Yemeğini eşim yiyor ama severek değil mecburiyetten:) Artık böyle değerlendir kerevizi dedi hatta.
Bence kesin bizde de yenir eşim hiç yemek ayırt etmezValla bizim evde severek yeniyor. Dene bence bi sen de.
Yaa evdeki kabağı nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum iki gündür :) Bunu deneyeceğim ben de.Aynen canim. Kabagi da son zamanlarda rende yapip az kavurarak ustune sarimsakli yogurtla yemeyi seviyoruz..
Iste bir seyleri bi sekilde tatlandirarak yapilmazsa yenmiyor
Az salca ve kirmizi pul ve toz biber tuz..Yaa evdeki kabağı nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum iki gündür :) Bunu deneyeceğim ben de.
Bugun ilkkez terbiyeli kereviz yaptım ba yıl dım en akın zamanda portakallı da deneyechim bol limonlu oldu benimkiBenim oğluşta kış sebzelerini daha çok seviyor lahana sarmasını da etli yaptım yedi maşallah diyelim kuzulara
Dün portakallı kereviz yaptım onuda severek yedi onu da deneyebilirsin
Ben yemesem sen yemesen biz de azinlik degil cogunluk olsak bilincli nesil yetistirsek ...Talep etmesek bize diretilen seyleri, haliyle uretim olmaz. Cok mu utopik dusunuyorum ne:))bir kitap okudum..''Saklı Seçilmişler''
bizlere yedirilen tavuklara ne yem verdikleri,,,beslendikleri,,,
aylardır tavuğa bakamıyorum,adını bile duyduğumda tiksinti geliyor.....boşuna onca baharata bulamıyorlar.
nasıl düzeliriz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?