Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim oğluşta kış sebzelerini daha çok seviyor lahana sarmasını da etli yaptım yedi maşallah diyelim kuzulara
Dün portakallı kereviz yaptım onuda severek yedi onu da deneyebilirsin
Ya benim babam pirasa kereviz karnabahar vs yemezdi o yuzzden hic pisirmezdi annem. Esim de yemedigi icin yapmiyordum. Kereviz hayatimda 1 kez unv de yedim

Arz talep meselesi. Insanlar bilinclense yemese ve bir kamuoyu olussa firmalar da bize bunu dayatamazlar. Tum iyi niyetimle yazmistim ancak sanirim yanlis anlasildim. Afiyet olsun, kolay gelsin

bir kitap okudum..''Saklı Seçilmişler''

bizlere yedirilen tavuklara ne yem verdikleri,,,beslendikleri,,,
aylardır tavuğa bakamıyorum,adını bile duyduğumda tiksinti geliyor.....boşuna onca baharata bulamıyorlar.
nasıl düzeliriz??

Immm bayılırım ben de. Geçen yaptım evde herkes severek yedi. Yemeğini eşim yiyor ama severek değil mecburiyetten:) Artık böyle değerlendir kerevizi dedi hatta.
Aynen canim. Kabagi da son zamanlarda rende yapip az kavurarak ustune sarimsakli yogurtla yemeyi seviyoruz..
Iste bir seyleri bi sekilde tatlandirarak yapilmazsa yenmiyor

Benim oğluşta kış sebzelerini daha çok seviyor lahana sarmasını da etli yaptım yedi maşallah diyelim kuzulara
Dün portakallı kereviz yaptım onuda severek yedi onu da deneyebilirsin
Bugun ilkkez terbiyeli kereviz yaptım ba yıl dım en akın zamanda portakallı da deneyechim bol limonlu oldu benimki

Sşm hayırkı kandiller kızlar bugun işten gelir gelmez kereviz yemeği barbunya yarın için büskivili pasta irmik helvası yaptım 9.30 a kadar uğraşmış oldum çok iyi geldi şimdi de dinlenmeye geçtim biraz h.sonu ütü vs uğraşınca yemek yapıp koymaya vakit kalmamıştı çok iyi oldu irmik helvamı apart.dağıttım şükür
Tabi hafta sonuna doğru iyice yoruluyorum hiçbişey yapamıyorum..

Yarin okul var.
Mutsuz hissediyorum. Reglime 10 gun var .

Yarin aksama fasulye yapayim. Içine sucuk da dograyim bu kez oğlan zevkle yesin bari.
Offf yoruluyorum birde iştahsiz
Sadece ekmek icin harcarim insallah

Bende yarın mercimek çorbası ve makarna yapacağım pırasa yaptım bugün . Yarın zeytinyağlı masada yenir . Önümüzdeki 2 gün çok yoğun olacak ya of

Ben yemesem sen yemesen biz de azinlik degil cogunluk olsak bilincli nesil yetistirsek ...Talep etmesek bize diretilen seyleri, haliyle uretim olmaz. Cok mu utopik dusunuyorum ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…