Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben yanmasam sen yanmasan gibi olmuş biraz...
E oyle tabi biraz :))Ben seker tuketmiyorum cunku biliyorum ilerde bebegimin damak tadini ben olusturacam simdiki beslenme tarzimla. Muhtemelen o da bizim gibi olacak ancak iki gun sonra okula basladiginda gelsin cikolatalar cipsler gitsin jelibonlar. Ancak umutluyum guzel gelismeler de var. Mesela simdi okullarin kantininde artik gofret cikolata satisi yapilamiyor sanirim

Ya tavuk meselesi benim de ciddi canimi sıkıyor. 3 ay önce 2 tane tavuk almistim marketten. Buzluğa attim daha bitmedi.
Lezzetini alamiyorum. Tiksiniyorum bazen hatta.
Bundan sonra pek alacağimi da sanmiyorum. Köylere gidip gezen tavuk kestirmek istiyorum 3-5 tane.

Komşumun çocuğu kantin işletiyor onlar satamadığı için öğrenciler yolun köşesindeki büfeden alıyorlarmış kolayı cipsi vs . Daha bugün konuştuk. Onlarda ekonomik sorun yaşamaya başlamışlar haliyle

Ben bayadir yemedigim icin tadini unuttum artik :)). Kv Cok tavuk yapardi mesela Artik bizim yemedigimizi gorunce o da alternatiflere yoneldi. Konustugum birkac doktor da dedi cocuklara yedirmeyi gectim siz de yemeyin diye. Elimden geldigince uzak durmaya calisiyorum yemekhanede cikiyorsa kantine gidiyorum ordan alternatif seyler yiyorum ya da evden hazirlayip goturuyorum. Sende bi de ufak cocuk var ve yakin donemde gebelik dusunuyorsun. Bence bu fikrini icraata gecirmelisin.

bende harcamalı gündeyim
Bitmiyorduuuu...
muayene yarın gerçi, kardeşim halledecek 226 tl egzoz pulu 55 60 tl lastik değiştirme otel parası 75 tl..

okulların kantinlerinde belirli kısıtlamalar olabilir.ancak öğretmenlerde de iş bitiyor.kızım ana sınıfındayken sütle karıştırılarak yenen top şeklindeki şekerli atıştırmalıkları haftanın bir gününde şart koşmuştu ç.gelişimci.ben kızıma o zamana kadar hiç vermemiştim.o yiyeyiecek günü göndermemeyi düşündüm.öğrtmenle de konuştum.sivrildim.çocuk ta istedi.konuyu biliyordu.1 defa da olsa almak zorunda almıştım,koca bir paket....
okul ve öğretmen seçimi önemli....bir de araştırmıştım sözde okulu.....

herkese günaydın..

an itibariyle trendyol çöktü
Ztn journeyin kazakları da tüyleniyor ne biçim
Sezon fiyatları düşmüş banane
Hiç begenmedim lacivert hırkada istemiyorum ztn

O kadar sıkamiyorum engelleyemiyorum malesef ben kendi cocuğumu. Ama minumuma indirmeye çabaliyorum

selam pure hazel

ben sıkmak olarak görmüyorum çocuğumu...onun sağlığını düşünmek.
şeker...
her şeyde var..tost ekmeğinde de..evde yaptığımız kek ,açmada da.tatlıda krakerde,,,hemen hemen herşeye giriyor.
kısıtlamak değil de;mümkün olduğunca az vermek..biz kendimiz bir şeyler yapmaya çalışsak ta çevresel etkenler maalesef devreye giriyor.anneanne,teyze,okulda öğretmenler ya da veliiler..e zaten göz hakkı deyip bir şey yapamıyoruz bu gibi durumlarda hiç değilse kontrollü verelim bilgimiz dahilinde..

birde ne öğrendim biliyor musunuz?hani sene sonu karne zamanında ya da arada ödül olarak verdikleri abur cuburlar var ya....bizlerden toplanan sınıf parasından alınıyormuş! şok oldum.kalem ,silgi verseler ödül yerine çok daha makbul.
bilinçli öğretmen şart! sizi ve buraya yazan öğretmenleri tenzih ederim.öğretmenlere saygım sonsuz...ancak gerçekten bilinçli öğretmenlere ihtiyaç var.

imla kuralları için özür..zama kazanmak için böyle yazıyorum.sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…