- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.341
Ilk kez duydum . kantinciye jest mi yapiliyor acaba diye dusunulur hemen ama bilemiyorum ki amac ne. Lisede pek kantin konusu gündeme gelmiyor. yani rutin denetimler oluyor galiba.Kızlar geçen gün komşum dedi çok şaşırdım kızı ilk okula gidiyor haftanın bir günü kantin günü oluyormuş o gün bütün çocuklar kantinden yemesi gerekiyormuş
Böyle bir şey olabilir mi ya ilk defa duyuyorum
indirim siz fiyatı neymiş çok merak ettimYa geçen bi market indirimine denk geldim.
Enflasyonla topyekün mücadele diyor.
Yudum 5 lt aycicek yağ 37. 90 yazmis. Şaka gibi
Benim buzluk öyle karısti ki acmak bile istemiyorum. Biraz bosalsaydi rahat edeceğimDun eşime yufka aldırdım 6 tane sabah sardım buzluğa attım ani misafirler için minigim izin vermiyor o yüzden birkaç çeşit hazır bulunduruyorum 50 tane sigara böreği attım buzluğa 15 tanede açmam var kızımın beslenmesinede koyuyorum iyi oluyor
Bugün patlıcan tava göndermeyi dusunuyorum fırına yanina pilav cacık
niye öyle diyorsun buzluk kışın candırBenim buzluk öyle karısti ki acmak bile istemiyorum. Biraz bosalsaydi rahat edeceğim
Eger o donem senin gibi dusunen 4-5 veli daha olsaydi daha farkli olabilirdi.okulların kantinlerinde belirli kısıtlamalar olabilir.ancak öğretmenlerde de iş bitiyor.kızım ana sınıfındayken sütle karıştırılarak yenen top şeklindeki şekerli atıştırmalıkları haftanın bir gününde şart koşmuştu ç.gelişimci.ben kızıma o zamana kadar hiç vermemiştim.o yiyeyiecek günü göndermemeyi düşündüm.öğrtmenle de konuştum.sivrildim.çocuk ta istedi.konuyu biliyordu.1 defa da olsa almak zorunda almıştım,koca bir paket....
okul ve öğretmen seçimi önemli....bir de araştırmıştım sözde okulu.....
herkese günaydın..
Biraz yerlestirseydim iyi olurdu. Karişti.niye öyle diyorsun buzluk kışın candır
kolay hemen düzenlersin ya...Biraz yerlestirseydim iyi olurdu. Karişti.
buzlugun çekmeceli değil mi canımBiraz yerlestirseydim iyi olurdu. Karişti.
Bizde mesela lisede tam gun egitim vardi durumu Cok Cok iyi olan arkadaslar da vardi kotu olanlar da. Ancak ogle yemegini herkes evinden ekmek arasi sandvic olarak getirirdi. Ekstrem durumlar haric kimse kantinden hamburger tost almazdi.Ilk kez duydum . kantinciye jest mi yapiliyor acaba diye dusunulur hemen ama bilemiyorum ki amac ne. Lisede pek kantin konusu gündeme gelmiyor. yani rutin denetimler oluyor galiba.
Ilkokulda daha dikkatli olunmasi lazim.
Bizim kantine gelene kadar ugrastigimiz sigara hap esrar çetecilik zorbalik.. gibi konular varvegm ile işbirligi içerisinde
Esim yilbasina kadar yok diye sadece dolabin buzlugunu doldurdum.buzlugun çekmeceli değil mi canım
bende benim kızla savaşıyordum.. sebep de 'ama arkadaşlarım alıyor'.. olabilir onlar atlasa atlayacak mısın? dedim..Bizde mesela lisede tam gun egitim vardi durumu Cok Cok iyi olan arkadaslar da vardi kotu olanlar da. Ancak ogle yemegini herkes evinden ekmek arasi sandvic olarak getirirdi. Ekstrem durumlar haric kimse kantinden hamburger tost almazdi.
Simdi mesela gorumcem anlatiyor oglu birinci sinifa basladi kantinle anlasmislar aylik cocuk ordan aldigini aliyormus ay sonu topluca odeme yapiyormus veliler. Bu bence facia cocuk icin. Hem beslenme acisindan cok kotu hem de cocukta parasini harcama davransina manipulasyon.
Genelde aileler beslenmelerini hazırlıyordur ufaklıkların büyük ihtimal kantinci zora giriyor ama hiç bir veli karşı çıkmadı mı buna iyi şeylerde yok dedi kadınIlk kez duydum . kantinciye jest mi yapiliyor acaba diye dusunulur hemen ama bilemiyorum ki amac ne. Lisede pek kantin konusu gündeme gelmiyor. yani rutin denetimler oluyor galiba.
Ilkokulda daha dikkatli olunmasi lazim.
Bizim kantine gelene kadar ugrastigimiz sigara hap esrar çetecilik zorbalik.. gibi konular varvegm ile işbirligi içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?