Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar geçen gün komşum dedi çok şaşırdım kızı ilk okula gidiyor haftanın bir günü kantin günü oluyormuş o gün bütün çocuklar kantinden yemesi gerekiyormuş
Böyle bir şey olabilir mi ya ilk defa duyuyorum

Ilk kez duydum . kantinciye jest mi yapiliyor acaba diye dusunulur hemen ama bilemiyorum ki amac ne. Lisede pek kantin konusu gündeme gelmiyor. yani rutin denetimler oluyor galiba.
Ilkokulda daha dikkatli olunmasi lazim.
Bizim kantine gelene kadar ugrastigimiz sigara hap esrar çetecilik zorbalik.. gibi konular varvegm ile işbirligi içerisinde

Günaydın kızlar
Purecim birikim şart yarının ne getireceğini bilemeyiz
Kayınpederin arazisi var anlaşırlarsa mutahite verecekler bizde daha rahat ederiz inşallah herşeyin hayırlısı
Dun zeytinyağımiz geldi 17 lt 330 tl ödedik
Esim arabaya silecek sipariş verdi 130 tl
Bu iki ay arabaya gider maaş kasko sigorta vergi bakim derken paralar uçar herşeye de zam gelmiş

Ya geçen bi market indirimine denk geldim.
Enflasyonla topyekün mücadele diyor.
Yudum 5 lt aycicek yağ 37. 90 yazmis. Şaka gibi

Dun eşime yufka aldırdım 6 tane sabah sardım buzluğa attım ani misafirler için minigim izin vermiyor o yüzden birkaç çeşit hazır bulunduruyorum 50 tane sigara böreği attım buzluğa 15 tanede açmam var kızımın beslenmesinede koyuyorum iyi oluyor
Bugün patlıcan tava göndermeyi dusunuyorum fırına yanina pilav cacık

Benim buzluk öyle karısti ki acmak bile istemiyorum. Biraz bosalsaydi rahat edeceğim

Eger o donem senin gibi dusunen 4-5 veli daha olsaydi daha farkli olabilirdi.

Buzluktan yemeye başlamadık biz henüz
Fasulye patlıcan biber çok güzel burda manavlarda fiyatlarıda iyi patlıcan biber 2.5 tl fasulye 5 tl

Bizde mesela lisede tam gun egitim vardi durumu Cok Cok iyi olan arkadaslar da vardi kotu olanlar da. Ancak ogle yemegini herkes evinden ekmek arasi sandvic olarak getirirdi. Ekstrem durumlar haric kimse kantinden hamburger tost almazdi.
Simdi mesela gorumcem anlatiyor oglu birinci sinifa basladi kantinle anlasmislar aylik cocuk ordan aldigini aliyormus ay sonu topluca odeme yapiyormus veliler. Bu bence facia cocuk icin. Hem beslenme acisindan cok kotu hem de cocukta parasini harcama davransina manipulasyon.

bende benim kızla savaşıyordum.. sebep de 'ama arkadaşlarım alıyor'.. olabilir onlar atlasa atlayacak mısın? dedim..
hayır beslenmeni koyuyorum.. ne gerek var kantine.. hala harçlık vermem... arasıra 1 2 tl götürür kızlarla alıcaz der öyle veririm..

Ben bir kez baska bi okulda isim vardi bi pizza tost yedim. Yemez olsaydim. Yüzümde öyle agrili bi sivilce cikti ki kocaman.
Ve diger o ojuldaki arkadaslara soyledim hepsi de onayladi ve hicbirsey almadiklarini söyledi.
Ama malesef cocuklar aliyor
Güya denetim var. Ne denetimi sorarim ben şimdi

Genelde aileler beslenmelerini hazırlıyordur ufaklıkların büyük ihtimal kantinci zora giriyor ama hiç bir veli karşı çıkmadı mı buna iyi şeylerde yok dedi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…