- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.361
Anladığım kadarıyla kv deler size destek oluyorlar başka evlatları var mı onlara da destek oluyorlar mı zeynolinGünaydın kızlar
Purecim birikim şart yarının ne getireceğini bilemeyiz
Kayınpederin arazisi var anlaşırlarsa mutahite verecekler bizde daha rahat ederiz inşallah herşeyin hayırlısı
Dun zeytinyağımiz geldi 17 lt 330 tl ödedik
Esim arabaya silecek sipariş verdi 130 tl
Bu iki ay arabaya gider maaş kasko sigorta vergi bakim derken paralar uçar herşeye de zam gelmiş
hayır canım bu zamana kadar hic destekleri olması sadece düğünümüz altınlarımız esyalarimiz bunları yaptılar her anne baba gibi 10 yıllık evliyim bu on yıl içinde hicbir destekleri olmadi durumları çok iyi 5 ayrı yerde arazisi var yeni bir daire aldı 310 bin tl ye arazilerine site yapilacak o zaman daire düşecek bizede 5 erkeklerAnladığım kadarıyla kv deler size destek oluyorlar başka evlatları var mı onlara da destek oluyorlar mı zeynolin
Buna da şükür.hayır canım bu zamana kadar hic destekleri olması sadece düğünümüz altınlarımız esyalarimiz bunları yaptılar her anne baba gibi 10 yıllık evliyim bu on yıl içinde hicbir destekleri olmadi durumları çok iyi 5 ayrı yerde arazisi var yeni bir daire aldı 310 bin tl ye arazilerine site yapilacak o zaman daire düşecek bizede 5 erkekler
Bir keresinde kv harçlık verdi demiştin canım galiba o aklımda kalmış şimdide ev falan diyindi öyle bir izlenim oluştu bende. Ev verecek olmaları da güzel.biz düğün eşyalarını kendimiz ödedik.babasınında sadece kendi oturduğu ev var istese üstüne kat çıkabilir ama çıkmıyor. Babamın durumu daha iyi ama hiç bir beklentim yok onlardan da.eşimede diyorum kendimiz ne yaptıysak o.hayırlsı olsun herşeyinhayır canım bu zamana kadar hic destekleri olması sadece düğünümüz altınlarımız esyalarimiz bunları yaptılar her anne baba gibi 10 yıllık evliyim bu on yıl içinde hicbir destekleri olmadi durumları çok iyi 5 ayrı yerde arazisi var yeni bir daire aldı 310 bin tl ye arazilerine site yapilacak o zaman daire düşecek bizede 5 erkekler
Hoşgeldin.Selam kızlar, bende uzuuuun bir zaman sonra nereye ne gidiyor diye düşünmeye başladım sonunda. Çünkü kenarda 10 tl dahi durmuyor, hele ki son zamlardan sonra ... Bugün nerden ne geliyor ne harcıyorum yazmaya başladım bir deftere. Böylece kendi kendime ne yaptığımı görüp toparlayabilirim.
Tüm bu düşünceler içerisinde evde vücuda zararlı olduğundan sadece ayakkabı silmek için kullandığım ıslak mendil bitmişti ve ben kasaya kadar gidip almadan geri çıktım. Zaten artık sabah diyeceklerim ve yanıma alıcaklarımı, kahvaltımı akşamdan hazırlamaya başladım. Akşamdan fazla bir süngerle ayakkabılarımı da temizlersem ıslak mendile gerek kalmıyor diye düşündüm. 8.50 tl ye torku bana da aldım. Çünkü pms bakalım bende artık sizler gibi burada aktif olup kenarıma 3-5 kuruş atma hedefindeyim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz. Sevgiler...
Hicbir fikrim yok.Bir sorum var
Mutfakta dolabin altinda kucuk florasanim var ve onu yakinca da miyfakta rahat isimi hallediyorum o isik mi daha az elektrik harcar yoksa mutfagin kendi lambasi mi mutfagin lambasi tasarruflu ampul ama yine de bi sorayim :)
Ekonomi finans bolumunde tum topiklerde bu konular konusuluyor diye biliyorum canim.Kizlar merhaba :)
Uzaktan pek ses cikarmadan takip ediyorum. Baslik urun ve fiyat belirtilen bi konu gibi ama konusmalar daha cesitli yemek fikirleri dertlesmeler fikir vermeler guzel :))
Basliga bakarsak aradigim yer burasi degil ama aralarda faydalandigim yerler var. Seviykrum burayi okumayi :))
Benim aradigim tasarruf yontemleri paylasilan her haftaya yemek listesi yapilan fatura dusurme sekillerinin konusuldugu bi baslik var mi bildiginiz :) ben soyle bi baktim bulamadm :)
HoşgeldinizKizlar merhaba :)
Uzaktan pek ses cikarmadan takip ediyorum. Baslik urun ve fiyat belirtilen bi konu gibi ama konusmalar daha cesitli yemek fikirleri dertlesmeler fikir vermeler guzel :))
Basliga bakarsak aradigim yer burasi degil ama aralarda faydalandigim yerler var. Seviykrum burayi okumayi :))
Benim aradigim tasarruf yontemleri paylasilan her haftaya yemek listesi yapilan fatura dusurme sekillerinin konusuldugu bi baslik var mi bildiginiz :) ben soyle bi baktim bulamadm :)
Hos buldm :)Hoşgeldiniz
Onu anlamak için ampullerin üzerine bakmak lazım led mi normal mi gibi gibiBir sorum var
Mutfakta dolabin altinda kucuk florasanim var ve onu yakinca da miyfakta rahat isimi hallediyorum o isik mi daha az elektrik harcar yoksa mutfagin kendi lambasi mi mutfagin lambasi tasarruflu ampul ama yine de bi sorayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?