Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel Sütaş’ta almayacaksak ne alacağız acaba sinir oluyorum artık
Acik süt al canim. Doguda pek mumkün olamayabilir belki ama. Yani dogu derken bazi bolgelerde inekler çöplükten besleniyor guneydoguda.
Sütaş yalanlamis. Google yaz bak orda ayrintili yaziyor.
Uzmanlar diyor pakete girmiş hicbirşeyi almiyin. Ama her zaman uyamiyoruz malesef

Bir kaç ihtiyacım var aslında ama az önce sepete eklediğim ürünlere baktım da o eski alışveriş çılgını olduğum dönemlerdeki davranışları sergilemişim. Derin bir nefes alıp sepeti boşalttım

Ya öğretmen olan arkadaşlardan rica etsem acaba şu açıköğretim sınavları için gözetmenlik başvuruları açıldığında burdan yazsak. Okulda pek zaman geçirmiyorum bu yıl, kaçırmak istemiyorum görevleri.

Ya öğretmen olan arkadaşlardan rica etsem acaba şu açıköğretim sınavları için gözetmenlik başvuruları açıldığında burdan yazsak. Okulda pek zaman geçirmiyorum bu yıl, kaçırmak istemiyorum görevleri.

Açık alıyordum şimdiye kadar yani 5 kere filan aldım . Hevesliydim ama olmadı pure ya sütte tat Yok baştan sanki su katılmış gibi . Ki bu tek benim düşüncem değil birlikte aldığımız arkadaşlarım hep söylüyorlar. Ayrıca yoğurt mayalıyoruz yoğurt sünüyor yada sünmeye çok yakın bir konuma geliyor . Kaseye koyup bi yoğurt yiyemiyoruz

kayinvalidem emekli onlar küçük paralar canım o kadarını yapar cocuklara mesela doğumda geldiginde 100 er tl verdi yeni doğan kızıma iki çeyrek takti diğer cocuklarima kayinvalidem ayrı kayınpederim ayrı cumhuriyet taktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…