- 9 Nisan 2015
- 212
- 505
- 103
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.381
Acik süt al canim. Doguda pek mumkün olamayabilir belki ama. Yani dogu derken bazi bolgelerde inekler çöplükten besleniyor guneydoguda.
Him genel anlamda florasan mi cok harcar led mi normal ampul mu pekiOnu anlamak için ampullerin üzerine bakmak lazım led mi normal mi gibi gibi
Şu black friday dalgası geçene kadar biri telefonuma el koysun, kartımı alsın benden. Kendimle mücadele içersindeyim sabahtan beridir
Ben hic bakmiyorum. Lazim degilse hicbirsey alma.Şu black friday dalgası geçene kadar biri telefonuma el koysun, kartımı alsın benden. Kendimle mücadele içersindeyim sabahtan beridir
Açık alıyordum şimdiye kadar yani 5 kere filan aldım . Hevesliydim ama olmadı pure ya sütte tat Yok baştan sanki su katılmış gibi . Ki bu tek benim düşüncem değil birlikte aldığımız arkadaşlarım hep söylüyorlar. Ayrıca yoğurt mayalıyoruz yoğurt sünüyor yada sünmeye çok yakın bir konuma geliyor . Kaseye koyup bi yoğurt yiyemiyoruzAcik süt al canim. Doguda pek mumkün olamayabilir belki ama. Yani dogu derken bazi bolgelerde inekler çöplükten besleniyor guneydoguda.
Sütaş yalanlamis. Google yaz bak orda ayrintili yaziyor.
Uzmanlar diyor pakete girmiş hicbirşeyi almiyin. Ama her zaman uyamiyoruz malesef
Led daha az harcayan kısımdaHim genel anlamda florasan mi cok harcar led mi normal ampul mu peki
Hic de ilgimi cekmiyor biliyor musun?Şu black friday dalgası geçene kadar biri telefonuma el koysun, kartımı alsın benden. Kendimle mücadele içersindeyim sabahtan beridir
Harikasin :)Bir kaç ihtiyacım var aslında ama az önce sepete eklediğim ürünlere baktım da o eski alışveriş çılgını olduğum dönemlerdeki davranışları sergilemişim. Derin bir nefes alıp sepeti boşalttım
Him tamam tesekkurler :)Led daha az harcayan kısımda
Rica ederimHim tamam tesekkurler :)
Ya ben bir yıl öncesine kadar hunharca alışveriş yapanlardandım. Böyle şeyler tetikliyor ister istemezHic de ilgimi cekmiyor biliyor musun?
Ama alabilene basarabilene gipta ile bakiyorum gercek indirimden tabi kii
kayinvalidem emekli onlar küçük paralar canım o kadarını yapar cocuklara mesela doğumda geldiginde 100 er tl verdi yeni doğan kızıma iki çeyrek takti diğer cocuklarima kayinvalidem ayrı kayınpederim ayrı cumhuriyet taktılarBir keresinde kv harçlık verdi demiştin canım galiba o aklımda kalmış şimdide ev falan diyindi öyle bir izlenim oluştu bende. Ev verecek olmaları da güzel.biz düğün eşyalarını kendimiz ödedik.babasınında sadece kendi oturduğu ev var istese üstüne kat çıkabilir ama çıkmıyor. Babamın durumu daha iyi ama hiç bir beklentim yok onlardan da.eşimede diyorum kendimiz ne yaptıysak o.hayırlsı olsun herşeyin
NedenOffff canım çok sıkılıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?