- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.401
Hiç ya öyle anlamsızca eşim eline telefonu almış bi YouTube bir oyun insanı daraltıyor
82 guzel puan . Bolum neydiSlm kızlar bende dershaneleri gezdim ama karar veremedim hem pahalı hem de çok yoğun yorucu bir program olacak bölük börçük. .82 aldım kwndi başıma daha iyi çalışarak iyisini yapabilirim kararsız kaldım kendi başıma işle yürütebilir miyim acaba
Bence 82 güzel puan dershaneye ihtiyacınız olduğuna emin misini bence biraz daha çalışsanız hiç gerek Yok gibime geldiSlm kızlar bende dershaneleri gezdim ama karar veremedim hem pahalı hem de çok yoğun yorucu bir program olacak bölük börçük. .82 aldım kwndi başıma daha iyi çalışarak iyisini yapabilirim kararsız kaldım kendi başıma işle yürütebilir miyim acaba
Onu bugün mağazada denedim aşık oldum nasıl rahatBen trendyol diyorum
Onu bugün mağazada denedim aşık oldum nasıl rahat630 a gelecek indirimle
Bir program var sınav görevi takip ismi. turuncu masada oturan bir insan simgesi var. hem sinav gorevlerini baavurularini gorev iadelerini bildiriyor cok kullanisliYa öğretmen olan arkadaşlardan rica etsem acaba şu açıköğretim sınavları için gözetmenlik başvuruları açıldığında burdan yazsak. Okulda pek zaman geçirmiyorum bu yıl, kaçırmak istemiyorum görevleri.
Motıvasyon açısından düşünmüştüm ama başka çözümler bulmam lazım bunun için sanırım ..Bence 82 güzel puan dershaneye ihtiyacınız olduğuna emin misini bence biraz daha çalışsanız hiç gerek Yok gibime geldi
Bence de merrell olan daha guzel.
Alaninda atamalar nasil? Yilda kac alim oluyor? En son atanan kac puan ve siralama ile atandi? Senin siralaman nasıl? eksiklerin neler kendin cozebilir misin?Motıvasyon açısından düşünmüştüm ama başka çözümler bulmam lazım bunun için sanırım ..
Aslında ben de alabiliyorum ama zaten h içi yeterince yoğun oluyor dinleneyim diye tercih yapmıyorum.Ben katilmicam bu yil .
Gördükce yazarim
En son 5 kişi için atama açıklandı 7 kişi alındı 84lerde kapadı bende 82 civarı almıştım eksiğim belli soru deneme bol yapamadım şimdi çalışıyorum konudan ziyade sanırım soru deneme ağırlıklı gidecegimAlaninda atamalar nasil? Yilda kac alim oluyor? En son atanan kac puan ve siralama ile atandi? Senin siralaman nasıl? eksiklerin neler kendin cozebilir misin?
Şayet profesyonel destek alacaksan ona gerekli zamanı ayırabilecek misin?
Sıralamalar nasıl peki? Önünde kaç aday var 82-84 bandında? Bir de bu sene kaç mezun verip KPSS ye girecek olanlar var? Eksiklerin çok yoksa çok güzel Videolar var konu anlatımlı aslında sanki onlarla da halledebilirsin gibi. Ancak kendini en iyi yine sen bilirsin.En son 5 kişi için atama açıklandı 7 kişi alındı 84lerde kapadı bende 82 civarı almıştım eksiğim belli soru deneme bol yapamadım şimdi çalışıyorum konudan ziyade sanırım soru deneme ağırlıklı gidecegim
Yoğurt sünüyorsa, maya market yoğurdu olabilirAçık alıyordum şimdiye kadar yani 5 kere filan aldım . Hevesliydim ama olmadı pure ya sütte tat Yok baştan sanki su katılmış gibi . Ki bu tek benim düşüncem değil birlikte aldığımız arkadaşlarım hep söylüyorlar. Ayrıca yoğurt mayalıyoruz yoğurt sünüyor yada sünmeye çok yakın bir konuma geliyor . Kaseye koyup bi yoğurt yiyemiyoruz
Hayır değildi sütten kaynaklıYoğurt sünüyorsa, maya market yoğurdu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?