Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bugün koltuğumuz geldi internetten ölçü ve rengine bakarak almıştım. Biraz riskliydi ama normal fiyatı 2950tl idi. En kötü başka kumaş kaplatırız diye düşündük çünkü metal ayaklar çok pahalı.dönen bir koltuk.İndirim ile 1125tl ye geldi. 40 tl kk üç taksit için eklendi. Mudo concept te de güzel indirim var. Zaten alınacaktı o yüzden black friday i akıllıca kullanmış oldum.
Trendyol dan aldıklarımda bugün geldi.
Artık kredi kartımı internet alışverişine kapattım sadece fatura öderken açacağım.
Aralık 1700tl Ocak 950tl Şubat 900tl Mart ve Nisan 197tl kk borcum kaldı.
8 Mart dünya Kadınlar gününde makyaj malzemesi alacağım dört gözle bekliyorum. Ocak’tan itibaren ayda 1000tl birikim yapabileceğiz o zamana kadar gebe kalırım inş

Slm kızlar bende dershaneleri gezdim ama karar veremedim hem pahalı hem de çok yoğun yorucu bir program olacak bölük börçük. .82 aldım kwndi başıma daha iyi çalışarak iyisini yapabilirim kararsız kaldım kendi başıma işle yürütebilir miyim acaba

Bence 82 güzel puan dershaneye ihtiyacınız olduğuna emin misini bence biraz daha çalışsanız hiç gerek Yok gibime geldi

Bir program var sınav görevi takip ismi. turuncu masada oturan bir insan simgesi var. hem sinav gorevlerini baavurularini gorev iadelerini bildiriyor cok kullanisli

Motıvasyon açısından düşünmüştüm ama başka çözümler bulmam lazım bunun için sanırım ..
Alaninda atamalar nasil? Yilda kac alim oluyor? En son atanan kac puan ve siralama ile atandi? Senin siralaman nasıl? eksiklerin neler kendin cozebilir misin?
Şayet profesyonel destek alacaksan ona gerekli zamanı ayırabilecek misin?

Alaninda atamalar nasil? Yilda kac alim oluyor? En son atanan kac puan ve siralama ile atandi? Senin siralaman nasıl? eksiklerin neler kendin cozebilir misin?
Şayet profesyonel destek alacaksan ona gerekli zamanı ayırabilecek misin?
En son 5 kişi için atama açıklandı 7 kişi alındı 84lerde kapadı bende 82 civarı almıştım eksiğim belli soru deneme bol yapamadım şimdi çalışıyorum konudan ziyade sanırım soru deneme ağırlıklı gidecegim

Sıralamalar nasıl peki? Önünde kaç aday var 82-84 bandında? Bir de bu sene kaç mezun verip KPSS ye girecek olanlar var? Eksiklerin çok yoksa çok güzel Videolar var konu anlatımlı aslında sanki onlarla da halledebilirsin gibi. Ancak kendini en iyi yine sen bilirsin.

Yoğurt sünüyorsa, maya market yoğurdu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…