- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.421
Laktik asit bakterilerinin fermantasyonu yarım kaldıysa yoğurt süner. Onun da sebepleri var: uygun inkübasyon derecesi olmaması gibi ya da sütten ya da mayadan kaynaklı kontaminasyonlar gibi.Yoğurt sünüyorsa, maya market yoğurdu olabilir
Ben bimden aliyorumGünaydın hanımlar tuvalet kagıdı alacağım şok bim A101 hangısı uygun sizce fiyat olarak
Yaklasik 6 ay kadar oldu almadim. Iyiki stok yapmisim. Haziranda 2 paket 32li almistim. Komilinin. Ve harika kalinligi filan. 32lisi 17 liraydi . Simdi 37 olmus. Fiyat arastirmasi yap dicem ama hepsi uc asagi bes yukari ayni ve pahali. Ama yine en uygunu bim a101dirSelam kizlar
Valla harcamalarin sonu gelmiyor
Kiza test oglana pijama onluk mama evin mutfak eksigi vs
Heryerde de indirim kiskirtmacasi var Allah tan ben bakmaya bile üşenenlerdenim
Şok markete kasimpati geliyor
Gidersem alacagim
Kredi kartimi 6 gündür kullanmadim .kaldi 25 gün. Kulllanmak istemiyorummDogalgaz faturasi geldi 99 tl
65 metrekup yakmisiz sanirim
Elektrik gelmedi daha
Kk 1700 civari tutacagim inşaalah başaririm
Faturalar taksitler ve 8 inden beri yaptigim bazi harcamalar dahil
Zam zam zam.Günaydın kızlar benim de su geldi 70tl
hayır ne ara bu kadar yükseldi bu su ya.. en fazla 45 gelen fatura..son zamanlarda 60 65 70
Seni de çekerler başin agrirGünaydın canlarım sabah sabah elektrik gitmişti birkaç gündür böyle gidiyor nedense . 09:30 da arkadaşımla alışverişe gideceğiz diye anlaştık evde birkaç eksik var birde şok markete çiçek geliyor bakmak istiyorum alacağım varsa . Oradan gelip evi silip süpürüp kurabiye yapıp komşuma gideceğiz bizi birkaç kişi ile birlikte çaya davet etti . Bunlar 5 kişi arkadaş grubuydular bir şekilde araları bozulmuş . Diğer 3 kişi bunu bana ve arkadaşlarıma anlattılar . Bizde aramızda dedik ki bu olanları birde diğerlerinin ağzından dinlemek lazım . 2 çok samimi arkadaşım var onlarla beni davet etti anlatacağım herşeyi dedi. Daha doğrusu dün gidecektik ama bu diğer ekip bana gelmek istedi o yüzden gidememiştik . Bakalım çok ilginç şeyler dinleyeceğimize eminim merak ettiklerim var soracağız bakalım
Birde tuvalet kagidinda hile yapilmisYaklasik 6 ay kadar oldu almadim. Iyiki stok yapmisim. Haziranda 2 paket 32li almistim. Komilinin. Ve harika kalinligi filan. 32lisi 17 liraydi . Simdi 37 olmus. Fiyat arastirmasi yap dicem ama hepsi uc asagi bes yukari ayni ve pahali. Ama yine en uygunu bim a101dir
Ayni seyi dusundum ama yazmak istemedimSeni de çekerler başin agrir
Dikkat et suveybe cok yormamalisin kendini. Benim pek dagilmiyor ev. Alisveris yoruyor bazen ve psikolojikGünaydın kızlar
Dertlendim iyice
Dersim bittiğinde sevinemiyorum
Evin işleri daha ağır geliyor
Bütün evi çekip çevirmeye gücüm yetmiyor
Okulda merdivenleri bile zor çıkıyorum nefes nefese kalıyorum
Eşimde yoğun yardımcı olamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?