Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın canlarım sabah sabah elektrik gitmişti birkaç gündür böyle gidiyor nedense . 09:30 da arkadaşımla alışverişe gideceğiz diye anlaştık evde birkaç eksik var birde şok markete çiçek geliyor bakmak istiyorum alacağım varsa . Oradan gelip evi silip süpürüp kurabiye yapıp komşuma gideceğiz bizi birkaç kişi ile birlikte çaya davet etti . Bunlar 5 kişi arkadaş grubuydular bir şekilde araları bozulmuş . Diğer 3 kişi bunu bana ve arkadaşlarıma anlattılar . Bizde aramızda dedik ki bu olanları birde diğerlerinin ağzından dinlemek lazım . 2 çok samimi arkadaşım var onlarla beni davet etti anlatacağım herşeyi dedi. Daha doğrusu dün gidecektik ama bu diğer ekip bana gelmek istedi o yüzden gidememiştik . Bakalım çok ilginç şeyler dinleyeceğimize eminim merak ettiklerim var soracağız bakalım

Selam kizlar
Valla harcamalarin sonu gelmiyor
Kiza test oglana pijama onluk mama evin mutfak eksigi vs
Heryerde de indirim kiskirtmacasi var Allah tan ben bakmaya bile üşenenlerdenim

Şok markete kasimpati geliyor
Gidersem alacagim
Yaklasik 6 ay kadar oldu almadim. Iyiki stok yapmisim. Haziranda 2 paket 32li almistim. Komilinin. Ve harika kalinligi filan. 32lisi 17 liraydi . Simdi 37 olmus. Fiyat arastirmasi yap dicem ama hepsi uc asagi bes yukari ayni ve pahali. Ama yine en uygunu bim a101dir

Seni de çekerler başin agrir

Birde tuvalet kagidinda hile yapilmis
Dun tv de izledim
Ruloyu buyutup kagidi azaltmislar bazi markalar
Hatta enden de kisaltmislar :))

Dikkat et suveybe cok yormamalisin kendini. Benim pek dagilmiyor ev. Alisveris yoruyor bazen ve psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…