Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar k.karti kullanmicam bu ay insallah. En kotü ihtimal şubattaki gün paramla temizlerim. Zaten 1 tane kart var.
Mayista en az 2bin borc odemeiz bitecek ve o para cebimize kalacak.
Gorevden de para gelicek.
Nasil bi yatirim yapilir onu düsünuyorum.
Birkac ev ve arsa baktim
Fiyatlar iyi geldi.
Bakalim napariz. Sömestrda bi memleket yapacagiz bu konulari da araştiririz.
Allah im sağlik versin insallah diyorum

Ikisi de guzel yatirim
Arsa al unut akari kokari olmaz cinsten
Evin kira getiri olur onun da yipranmasi kiraciyla ugrasmasi var

Ayni seyi dusundum ama yazmak istemedim
Kimsenin ikili iliskisine karismamak gerekiyor bizi ilgilendiren birsey yoksa
Illa anlatan olursa konuyu da degistiremezsem hi hi olur oyle valla bisey diyemiyorum deyip geciyorum ben artik
Bizim dinlememiz lazımdı çünkü iki taraflada görüşüyorduk bu sefer bunlar ayrıldılar biz ne olacağız ona bakmak lazımdı .

Herkese merhaba sabah arkadaşımla markete gittik ben Çiçek aldım 7 tl verdim . Sarımsak aldım 1 tl verdim . A101 den de tuz su irmik ekmek aldım 6 tl de ona verdim . Bu haftaki harcama şuan 70 tl oldu 150 tl yi geçmeyeceğiz bu hafta . İyi gidiyoruz akşama mercimek çorbası salata karnı bahar kızartması kakaolu kurabiye var

Haftayi yariladik kizlar. Bir nobetin daha sonuna geldim. Aksama buzluktan hamsinin son partını çikardim onu yapacagim fırında.
24 kasım dolayisyla yemek düzenlenevek. 70 lira da ona gider. Guzel bir mekan seçilmiş.
buzlukta hamsiyi nasıl saklıyorsun pure hazel? ben de bulursam biraz fazla alıp koymak istiyorum...

:) menü güzelmiş... kurabiye de sıcak çayın yanında ne iyi olurdu...

ooo sıkıca sarmalanmış o zaman:) ellerine sağlık...
direkt çıkarıp fırına koysak bir sorun olmaz umarım... altına da soğan ve patates halkalarıyla hmmm:) acıktım sanırım:))

ooo sıkıca sarmalanmış o zaman:) ellerine sağlık...
direkt çıkarıp fırına koysak bir sorun olmaz umarım... altına da soğan ve patates halkalarıyla hmmm:) acıktım sanırım:))
Canim cözdür. Ben sade yapiyorum. Firini yagliyorum. Misir una bulayip guzelce diziyorum. Uzerine tereyg parciciklari koyuyorum. Citir citir pisiyor. Bugulama sevmiyorum

Birde tuvalet kagidinda hile yapilmis
Dun tv de izledim
Ruloyu buyutup kagidi azaltmislar bazi markalar
Hatta enden de kisaltmislar :))
Biz bir dönem tuvalet kağıdı ile deney yaptık fiyat olarak aslında en uygunu papia oluyor. Papia daha hacimli olduğu için süre olarak rulo başına daha uzun zaman gidiyor. Onda da parfümsüz olanı olacak ama. Çünkü parfümsüzü daha ağır (terazide tartmışlığımız var)

:) menü güzelmiş... kurabiye de sıcak çayın yanında ne iyi olurdu...
Gündüz hemen yaptım sıcak sıcak komşuma indirdim oda hamile iyi oldu karnı bahar kızartmasını da hayatımda ilk defa yaptım ilk yedim. Babam hiç yemediği için annem yapmazdı bende bilmezdim

Surekli mesaj geliyor. Muhtesem cumanin gelişi çarsambadan belli olurmuş
Indirim indirim indirim
Illa harcatacaklar.
Bir de birkac gundur eminevim mesaj atiyor ariyor illa evi bizden alin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…