- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.461
Bende alışveriş yapmamak için kendimi sıkıyorumSurekli mesaj geliyor. Muhtesem cumanin gelişi çarsambadan belli olurmuş
Indirim indirim indirim
Illa harcatacaklar.
Bir de birkac gundur eminevim mesaj atiyor ariyor illa evi bizden alin diye
Buraya yazdıkların, arama motorundaki arama hareketlerin.. hatta bunları hiç yapma bir arkadaşınla yüzyüze konuş ortam dinlemeleri ile o reklamlar geliyor.Surekli mesaj geliyor. Muhtesem cumanin gelişi çarsambadan belli olurmuş
Indirim indirim indirim
Illa harcatacaklar.
Bir de birkac gundur eminevim mesaj atiyor ariyor illa evi bizden alin diye
2 bin miBugün işyerindekiler sordu gün yapıyoruz girer misiniz diye dedim olur güya çeyrek altın idi. Uyar bana dedim ama anlasamamislar. Tl ye cevirmisler dedim tl olmaz Meger o da ikibin lirasina imis. Yok ben olmayayim dedim.
Geçen ayda 24tl geldı
Evet aslinda girebilirdim de tl olmasi beni bozar o 2 bini Dolar yapalim euro yapalim altin yapalim varim ama tl olmaz dedim. Ocakta gunu olanla agustosta gunu olan arasinda haksizlik olur.2 bin mi
Peki kac m3 e karsilik? Bizim aylik tuketimimiz ortalama 6-8 m3 arasinda degisiyor.Geçen ayda 24tl geldı
Bencede ayrıca rakam yüksek ya baya fark eder haklısınEvet aslinda girebilirdim de tl olmasi beni bozar o 2 bini Dolar yapalim euro yapalim altin yapalim varim ama tl olmaz dedim. Ocakta gunu olanla agustosta gunu olan arasinda haksizlik olur.
Yani 2bin cok fazla. Haksizlik olur.1 tam altina girselerdi bariEvet aslinda girebilirdim de tl olmasi beni bozar o 2 bini Dolar yapalim euro yapalim altin yapalim varim ama tl olmaz dedim. Ocakta gunu olanla agustosta gunu olan arasinda haksizlik olur.
Alırlar purecim erken gitmen lazım amaYarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu
Evet aç git d vitamini tsh t3 t4 filan da baksınlar.Yarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu
Pazartesi dersim yok ac giderim.Evet aç git d vitamini tsh t3 t4 filan da baksınlar.
5m3 harcamışımPeki kac m3 e karsilik? Bizim aylik tuketimimiz ortalama 6-8 m3 arasinda degisiyor.
Devlet hastanesıne dahiliyeye gitsende yardımcı olurlar daha ayrıntılı baktırabılıraın bencePazartesi dersim yok ac giderim.
Gidince ne diyeyim. Tüm kan degerlerime bakin mi diywyim
Hem genel kan değerlerime baktırmak istiyorum de hem de d vitamini b12 yi görmek istiyorum gebelik düşünüyorum de. Çok yardımcı oluyorlar yani bizim buradakilere çok ilgililer. 11 den önce vermen gerekiyor.Pazartesi dersim yok ac giderim.
Gidince ne diyeyim. Tüm kan degerlerime bakin mi diywyim
Bize 6m3 58 lira geliyordu bakalım bu ay kaç gelecek5m3 harcamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?