Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Surekli mesaj geliyor. Muhtesem cumanin gelişi çarsambadan belli olurmuş
Indirim indirim indirim
Illa harcatacaklar.
Bir de birkac gundur eminevim mesaj atiyor ariyor illa evi bizden alin diye
Bende alışveriş yapmamak için kendimi sıkıyorum

Surekli mesaj geliyor. Muhtesem cumanin gelişi çarsambadan belli olurmuş
Indirim indirim indirim
Illa harcatacaklar.
Bir de birkac gundur eminevim mesaj atiyor ariyor illa evi bizden alin diye
Buraya yazdıkların, arama motorundaki arama hareketlerin.. hatta bunları hiç yapma bir arkadaşınla yüzyüze konuş ortam dinlemeleri ile o reklamlar geliyor.

Bugün işyerindekiler sordu gün yapıyoruz girer misiniz diye dedim olur güya çeyrek altın idi. Uyar bana dedim ama anlasamamislar. Tl ye cevirmisler dedim tl olmaz Meger o da ikibin lirasina imis. Yok ben olmayayim dedim.

Bugün işyerindekiler sordu gün yapıyoruz girer misiniz diye dedim olur güya çeyrek altın idi. Uyar bana dedim ama anlasamamislar. Tl ye cevirmisler dedim tl olmaz Meger o da ikibin lirasina imis. Yok ben olmayayim dedim.
2 bin mi

Evet aslinda girebilirdim de tl olmasi beni bozar o 2 bini Dolar yapalim euro yapalim altin yapalim varim ama tl olmaz dedim. Ocakta gunu olanla agustosta gunu olan arasinda haksizlik olur.
Bencede ayrıca rakam yüksek ya baya fark eder haklısın

Yarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu

Yarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu
Alırlar purecim erken gitmen lazım ama

Pazartesi dersim yok ac giderim.
Gidince ne diyeyim. Tüm kan degerlerime bakin mi diywyim
Hem genel kan değerlerime baktırmak istiyorum de hem de d vitamini b12 yi görmek istiyorum gebelik düşünüyorum de. Çok yardımcı oluyorlar yani bizim buradakilere çok ilgililer. 11 den önce vermen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…