Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yol harcırahım yatmış dolarmı alsam altın mı? Cuma’ya kadar dusermı acaba
Ayy ne güzel.
Bizim de aralikta banka promosyonu anlaşmasi yapilacakmis. Insallah yılliķ toplu verirler de bir işe yarar.
Bi genel bütce yaptim. Ocak subat mart nisan aylarinda sadece bir çeyrek altin ya da 2 gram alacak paramiz artiyor ödemelerden sonra. Mayis 15te tekrar rahatlicaz insallah.

Sipariş verdiğim hırka geldi, nette gördüğüm gibi hoşuma gitti
66tl ödedim (bu hatfaki limitimden ödedim).
Mantı yaptırıyorum 100tl de ona verdim .
Fırında etli patatesli patlıcanlı yemek yaptım, pilav, cacık (yarına da kaldı rahatım yarın ).
Portakallı kek yaptım henüz tadına bakmadım

Bizim kurum geçen yıl toplu 3yıllık almışken ben kaçırdımbizimde Ocak ayında kasko sigorta vergı var baya yüklü gelecek kk Mayıs’ta bakım var

İdeal haftalık harcama nekadar olmalı ?bütün terazim şaştıgelen gidiyor gelen gidiyor
Gün parası geldi haftasını görmedi
Rapor parası geldi haftasını görmedi
Bu Ay gelirime ek 2.000tl ekstram oldu
20tl koyamadım kenara çok moralim bozuk

Afiyet olsun hırkanıda güle güle giydün bende kek yaptım cevızlı

Evde stok varsa çok gitmıyor benım ama stok yoksa benımde çok harcama oluyor. Deterjan stoğu yapacağım ben bu ay bırde sıvı sabun kagıt havlu. Et tavuk zeytınyag şeker fln var bakalım onumuzdekı ay markete nekadar gidecek. Sağlık harcamamız çok oldu bızım bu ay 400tl kk na sağlık harcaması yaptım

Bi defter tutmalisin. Gelir gider tablosu.
Evde yazdan yaptigin kıs hazirliklarin filan varsa biraz harcamalar azalir. Ayrica evdeki nufus da onemli. Cocuklar varsa okul kres masraflari. Saglik dilurumlarina gore degisiyor

Doğuda su çok ucuz ben Doğuda görev yaparken 25 falan geliyordu eşim o zaman istanbuldaydı 50-60 arası geliyordu
Elektrik çok pahalı kaçak kullananlarınkini senden alıyorlar 500 verdiğimi biliyorum

Yarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu
alıyolar canım her turlu tahlıl oluyo ama 9-11arası bıldıgım kadarıyla cunku yolluyolar sonra

Yarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu

Aliyorlar hatta sonra sonucu ben netten baktim buldum
Benimde b12 d3 problemim var
Bu sefer Ferritin de cok dusmus ilac arastirdim buldum.

Pazartesi dersim yok ac giderim.
Gidince ne diyeyim. Tüm kan degerlerime bakin mi diywyim

Pek anlamiyorlar sen soylersen secer
Karaciger fonk larinada baksinlar
D3 b12 tsh ferritin ayri soylersin
Kolestrol tam kan sayiminda var sanirim ama ben tek tek ekrandan sectiriyorum

Benim aycicrk yağ 2 litre filan var. Zeytinyaglarim geldi 40 litre. Cok cok uygun gormedigim muddetce almam aycicek
Ben de çok uygun görmedikçe almam çünkü ayçiçek sadece hamurişi ve keke kullanıyorum e onu da çok sık yapmıyorum 1 teneke yağ 1 yıldan fazla gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…