- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.481
Ayy ne güzel.Yol harcırahım yatmış dolarmı alsam altın mı? Cuma’ya kadar dusermı acaba
8 m3 kullanmisiz..Bize 6m3 58 lira geliyordu bakalım bu ay kaç gelecek
Atik su bedeli ne oluyordu ya o cok tutmus.Bize 6m3 58 lira geliyordu bakalım bu ay kaç gelecek
Bizim kurum geçen yıl toplu 3yıllık almışken ben kaçırdımAyy ne güzel.
Bizim de aralikta banka promosyonu anlaşmasi yapilacakmis. Insallah yılliķ toplu verirler de bir işe yarar.
Bi genel bütce yaptim. Ocak subat mart nisan aylarinda sadece bir çeyrek altin ya da 2 gram alacak paramiz artiyor ödemelerden sonra. Mayis 15te tekrar rahatlicaz insallah.
Afiyet olsun hırkanıda güle güle giySipariş verdiğim hırka geldi, nette gördüğüm gibi hoşuma gitti
66tl ödedim (bu hatfaki limitimden ödedim).
Mantı yaptırıyorum 100tl de ona verdim .
Fırında etli patatesli patlıcanlı yemek yaptım, pilav, cacık (yarına da kaldı rahatım yarın ).
Portakallı kek yaptım henüz tadına bakmadım
Atık su 3tl katı atık 6.5tl yazıyor benımAtik su bedeli ne oluyordu ya o cok tutmus.
Evde stok varsa çok gitmıyor benım ama stok yoksa benımde çok harcama oluyor. Deterjan stoğu yapacağım ben bu ay bırde sıvı sabun kagıt havlu. Et tavuk zeytınyag şeker fln var bakalım onumuzdekı ay markete nekadar gidecek. Sağlık harcamamız çok oldu bızım bu ay 400tl kk na sağlık harcaması yaptımİdeal haftalık harcama nekadar olmalı ?bütün terazim şaştıgelen gidiyor gelen gidiyor
Gün parası geldi haftasını görmedi
Rapor parası geldi haftasını görmedi
Bu Ay gelirime ek 2.000tl ekstram oldu
20tl koyamadım kenara çok moralim bozuk
Gece oturmasına gitmeyı ozledım bende akşamları hep evdeyım çocuklaPirasa ve eriste yiyecegiz bugun bide roka kivircik salatalik salatasi.. aksam misafirim var.. caya.. yanina esim biseyler alir insallah:))
Bi defter tutmalisin. Gelir gider tablosu.İdeal haftalık harcama nekadar olmalı ?bütün terazim şaştıgelen gidiyor gelen gidiyor
Gün parası geldi haftasını görmedi
Rapor parası geldi haftasını görmedi
Bu Ay gelirime ek 2.000tl ekstram oldu
20tl koyamadım kenara çok moralim bozuk
alıyolar canım her turlu tahlıl oluyo ama 9-11arası bıldıgım kadarıyla cunku yolluyolar sonraYarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu
Benim aycicrk yağ 2 litre filan var. Zeytinyaglarim geldi 40 litre. Cok cok uygun gormedigim muddetce almam aycicekYarın a 101 e ayçiçek 4,5 litre orkide yağ 28,95 nakit kalmadı kk ile almayı düşünüyorum bakalım
Onu tüketime göre ortalama bir değer olarak hesaplıyorlarAtik su bedeli ne oluyordu ya o cok tutmus.
Bende hiç yok pastalarda kullanmak için alıcam almışken indirimden ve fazlaca olsun dedim bu beni 4-5 ay idare ederBenim aycicrk yağ 2 litre filan var. Zeytinyaglarim geldi 40 litre. Cok cok uygun gormedigim muddetce almam aycicek
Yarin pazar beni bekler .yorulacagim.
Pirasa yapayinm diyorum.
Baliği zor yedirdim sipaya.
Saglik ocaginda kan aliyorlar mi. Bi degerlerime baktirmaknistiyorum. Düşügumden sonra degerlerim de cok düsmustu
Pazartesi dersim yok ac giderim.
Gidince ne diyeyim. Tüm kan degerlerime bakin mi diywyim
Ben de çok uygun görmedikçe almam çünkü ayçiçek sadece hamurişi ve keke kullanıyorum e onu da çok sık yapmıyorum 1 teneke yağ 1 yıldan fazla gidiyorBenim aycicrk yağ 2 litre filan var. Zeytinyaglarim geldi 40 litre. Cok cok uygun gormedigim muddetce almam aycicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?