Bugün ne aldin kaç tl harcadin

B12 yi mutlaka metilkobalamin formu seç. Diğer form yararlı değil.

Evet oyle kullandim fakat solgar isime yaramadi simdi baska bsy kullanicam
Ayrica zarari var karacigeri cok calistirip yoruyor
Yemin ediyorum ekrani asip sarilasim geldi bunu bilen birine ilk defa denk geldim bana israrla igne ignee diyorlar. Bir eczane ben nasil kotuleyeyim sattigimi size helal olsun demisti

Aliyorlar hatta sonra sonucu ben netten baktim buldum
Benimde b12 d3 problemim var
Bu sefer Ferritin de cok dusmus ilac arastirdim buldum.
ferritin için ferplex fol kullanıyorum ben epeydir benım de cok dusuk 4tu 6ya cıktı içinde aynı zamanda folık asıt var bana ıyı geldı canım haplar mıdemı agrıtıyo o yuzden tek ıcımlık surup seklınde onu kullanıyorum

Bizim birimler farkli sanirim referans 11 300 arasi gostermis 33 benimki. Gecen tahlilde 170 lerdeymis.
Simdilik ilac almadim ztn is icin yola gidip geliyorum mideme dokunabilir ve daha masum ilaclar istedim bir tane buldum c vit folik asit fln da var esim istanbuldan getiricek
Birde guvendigim yerden pekmez almistim canim istiyordu hergun c vit ile birlikte iciyorum.
Toparlarim diye dusunuyorum ilk defa boyle dustu. Hic kan demir ferritin sorunum olmamisti

Solgar yeni çıkarmış galiba önceden yoktu
New life a baktın mı? Ben iğne de yedim(dodex) kandaki düzeyi de canavar gibi oldu 500-600 leri gördüm ama kanda yüksek olması demek hücreye girmesi ve tabi çeşitli işlemlere katılması anlamına gelmiyor.
Öyle bir dönemdeyiz ki eczacı tabi önce cebini düşünüyor. Hem iyi niyetli bile olsa bilgilerini güncellemiyorlar. B12 hep siyano formu olur metil formu da mu varmış diye şaşıran kaç eczacı gördüm

Ocean sprey deneyecegim ama ben aslinda ekmek cocuk sutu ciger ve balik ile yukselttim balik en iyisi
Su an demir ilacindada var bakalim ise yarayacakmi hsonu baslayacagim
D3 yukselmis takviyeyi azaltmistim depodan yedigini dusunursek tatil ise yaramis. Takviyeyi azaltmayacagim
Bana bu eczane cok yardim etmisti bulup getirdiler marka bile bilmiyordum. Ama cok gezip dolasmistim.

Neymiş sorun tuce
Canım mesajı yeni fark ettim. Ya iki tarafta aynı şeyi anlatıyor yanlız bir taraf eksik anlatıyor bugün görüştüğümüz arkadaşlar doğru olanı anlatıyorlar benim rahatsız olduğum şeyleri onlar da yaşamaya başlamışlar . Bende dedim ben zaten biliyordum şöyle oldu böyle oldu diye . Ama hiç görüşülmez olmuş araya eşler de girmiş ve çok ağır cümleler var . Bir tanesi yalan söylediği halde çocuğunun üzerine yemin etti ben böyle demedim diye . Halbuki dedi tabi ama çok korkunç bu olanlar

Ben lojmanda kalirken boyle şeyler duyardik. Dedikodu dönermis. Eşler de isyerinde kavga edermis filan. Basitlik diz boyu.ne o öyle cocuk gibi.
Gülerdik kavga ettikleri seylere..

Ben lojmanda kalirken boyle şeyler duyardik. Dedikodu dönermis. Eşler de isyerinde kavga edermis filan. Basitlik diz boyu.ne o öyle cocuk gibi.
Koca koca , toplumda bir yerlere gelmiş insanların bunları yapması çok dramatik. Seviye yerlerdeymiş.

Aynen pure bizde de çok oluyor ama ben kimseyi takmıyorum eşlerin lafları üzerinden erkeklerin kavga etmeside komikmiş
Bizim burda herkesin arkadaş grubu var onla takılıyor sürekli takıldığım 4 ara sıra buluştuğumuz 7 kişilik bir arkadaş grubumuz var

Günaydın Oğlanı okula bıraktım mehil iznindeyım ama yatamıyorum AÖF ye kayıt oldum çok lazımmış gibiDers çalışıyorum haftasonu sınav var neyseki 4.sinıfım Haftayada avm gezeyım yatayım temızlık yapayım ev gezmesı yapayım diyorum

Bugun pazarda görürsem kabuklu ceviz alayim diyorum. Kilosu kacadir acaba
günaydınlarrr
36,95ti markette ben komşuya 33ten getirttim.

sirkencubin canım sim kart değişikliği için 2 gün giremezsin demiştin ya derdi sarmıştı beni(sanki ne yapacaksam) :)) sürmedi. alo'sunu aradım, kart no şifre girdim, değişiklik alındı dendi.. sonra girmeye çalıştım girdim internet şubesine.. düne kadar da turkcelden giriş yapıyordum zaten, bu sabah itibariyle vodafonluyum yaşasın :)

Doğuda su çok ucuz ben Doğuda görev yaparken 25 falan geliyordu eşim o zaman istanbuldaydı 50-60 arası geliyordu
Elektrik çok pahalı kaçak kullananlarınkini senden alıyorlar 500 verdiğimi biliyorum
simdi buralarda pahalı canım bizede 50 civarı gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…