Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen oyle. Okullarda da ogretmenler arasinda oluyor. Hemsire arkadaslarim var sskda çalisanlar var. Hepsi ayni dertten muzdarip. Dedikodu çekememezlik..
Lojmanda da çocuklar kavga ediyor babalar karışıyor bu sefer sonra savunma alınmak zorunda kalınıyor . Eşim harekatta çalışırken hep bebe kavgası yüzünden millet savunma verirdi duyardım şöyle böyle olmuş diye

Bugün sıfır harcama planlıyoruz bakalım ayrıca kuru fasulye pirinç pilavı domates çorbası köz biberli meze yanına yoğurt ve salata yapacağım . Bugün güzelce evde durup kimse ile görüşmesem eşim ve Benim hayrıma olacak bence . Eşimde aynen öyle dedi zaten . Öksürdüğüm kaldı biraz kızlar ya ne yapsam bilemedim

merhaba kızımın okuluna gittim bugün pasta börek vb birsürü şey yapıldı öğretmenler gününü kutladık dünde karacadan alışveriş yaptım 250 tl tuttu bide yiğenime test kitabı ve konu anlatımlı kitap aldım 40 lirada ona verdim akşam 4 tane yufka aldım 6 lira 1.5 kg hamsi aldım 7.5 verdim cebimde para kalmadı

Annemle konuştum babam 15 gündür rahatsızmış. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş sonra tahlil vermiş prostatta bakmışlar ultrasondan. Ayrıca kan vermiş prostatla ilgili bi hormonu 3 olması gerekirken 7.5 çıkmış. Doktor prostat kanserinden şüphelenilir demiş bi antibiyotik yazacağım 15 gün kullanacak sonra yeniden bakacağız düştü ise sorun yok demiş . Babam 15 gün kullanmış bakmışlar 3 e düşmüş. Şimdi yine idrar yolu sorunu yaşıyormuş yarın yine gidecekler kültür verecekmiş ona göre ilaç verilecekmiş . Ayrıcada yeniden garanti olması için hormona baktıracaklarmış inşallah yükselmemiştir yine korktum ağladım biraz allah sağlık ile sınamasın insanı

Bu Black friday şeysine çok indirim oluyor mu? Mesela Zara’da kazaklar kaç tl iken kaç tl ye düşüyor? Aklım avm de ama hiç vaktim Yok aslında nemlendiricim de bitmek üzere kozmetik indirimleri de var mıymış ?

gecmıs olsn canım bnım ya sen uzaktasın diye dememıslerdir Allahtan acıl sıfa dılıyorum uzme kendını olmadı bi gider görür gelırsın

bugun arkadas soyledi bu gece 10dan snra zarada tüm ürünlerde yuzde 50olcakmıs guya

Saol canım sen nasılsın iyisin dimi takip ediyorum seni
ıyıyım canım benım ck sukur bı sıkıntım yok dun ıste 2.kontrole gttım kalp atısını dınledık teyzesi15gun snra tekrar cagırdı.
ya 5gunluk senelik iznim var yanıcak almassam alıcam ınsAllah onumuzdeki ay istanbula gıdım arkdasıma gezim diyodum ama korkuyorum bıse olur falan dıye hastalansam etsem sokakta dıyorum karar veremedm hala

Gitme istersen ya izin al evde ol biraz evin tadını çıkart . Şimdi herkes grip herkes hasta şimdi sende hasta olsan ilaçta alamazsın değmez bence

Gitme istersen ya izin al evde ol biraz evin tadını çıkart . Şimdi herkes grip herkes hasta şimdi sende hasta olsan ilaçta alamazsın değmez bence
bide sunu dusunuyorum onumuzdeki yıl gıdemıcem o bıraz aklımı celıyoda gtmıcem sanırım
benim sol tarafımda kistim var 5cm. bu gebelik surecınde erıyebılır dedı dr. ama soylede bi tehlıkesi var dönebılırmıs oldugu yerde oyle bıse olursa cok sancın olur gel hemen acıle ama ben olcagını snmam dedı. oralarda olursa Allah korusun ondan korktm

Allah korusun olmasın ama sen yine de gitme bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…