- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.541
Evet üzüldüm inş yarın ki tahlilde problem çıkmazBabana geçmiş olsun tuce inşallah sadece bir enfeksiyondan ibarettir ve o da antibiyotikle geçer. Erkeklerde daha çok klebsiella oluyor ve ateş halsizlik yapıyor bir dönem benim babamda da olmuştu. Babam o kadar işkolik bir adamdır ki kamuda ancak hiç izin kullanmaz (yaz tatili hariç o da şehir dışında olduğumuz süre kadar) o dönem izin alıp istirahat etmişti. Tabi baya korkmuştu filan. Sen şimdi bir de uzakta olduğun için daha hassassındır.
ben de oyle dusunuyorum canım tesekkur ederim ilgin içinAllah korusun olmasın ama sen yine de gitme bencede
O zaman ben de akşam oturayım laptop başınabugun arkadas soyledi bu gece 10dan snra zarada tüm ürünlerde yuzde 50olcakmıs guya
Bence kızın olacakben de oyle dusunuyorum canım tesekkur ederim ilgin içinyaa tugce cınsıyet için cok heyecanlıyım ve daha çok var tabi insAllah o günlere erebilirsek
çok enteresan bir bilgi:) teşekkür ederiz...Biz bir dönem tuvalet kağıdı ile deney yaptık fiyat olarak aslında en uygunu papia oluyor. Papia daha hacimli olduğu için süre olarak rulo başına daha uzun zaman gidiyor. Onda da parfümsüz olanı olacak ama. Çünkü parfümsüzü daha ağır (terazide tartmışlığımız var)
ayy agzın bal yesin canımm ınsAllahhhBence kızın olacak
Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi hamilelik takvimi yap haydiayy agzın bal yesin canımm ınsAllahhh
Allahtan hayırlısı tabiki en basta ne verırse kabulum
18ay bekledim bu günleri insan oglu ıste doyumsuz
İnş canım teşekkür ederimGeçmiş olsun tuce Allah babana şifa versın inş güzel sonuçlar alırlar yarın.
Sipariş verdiğim hırka geldi, nette gördüğüm gibi hoşuma gitti
66tl ödedim (bu hatfaki limitimden ödedim).
Mantı yaptırıyorum 100tl de ona verdim .
Fırında etli patatesli patlıcanlı yemek yaptım, pilav, cacık (yarına da kaldı rahatım yarın ).
Portakallı kek yaptım henüz tadına bakmadım
Afiyet olsun hırkanıda güle güle giydün bende kek yaptım cevızlı
yaa burada herkes kek, pasta yapıyor:) canım istedi valla, iştahım açıldı yani:)merhaba kızımın okuluna gittim bugün pasta börek vb birsürü şey yapıldı öğretmenler gününü kutladık dünde karacadan alışveriş yaptım 250 tl tuttu bide yiğenime test kitabı ve konu anlatımlı kitap aldım 40 lirada ona verdim akşam 4 tane yufka aldım 6 lira 1.5 kg hamsi aldım 7.5 verdim cebimde para kalmadı
benim de içimden öyle geçti:) hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah...Bence kızın olacak
Profil resmindeki gibi bir kızı olacak bence hahayaa burada herkes kek, pasta yapıyor:) canım istedi valla, iştahım açıldı yani:)
dün de tuçe kurabiye yapmıştı zaten
benim de içimden öyle geçti:) hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah...
geçmiş olsun tuçecim bu arada...
ya dün yaptımda kaldırdım yazının altında upuzun sayfayı ısgal edıyo gibi geldiHayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi hamilelik takvimi yap haydi
kızım olursa da senin gıbı akıllı becerıklı olsun oh daha ne ısterimProfil resmindeki gibi bir kızı olacak bence hahateşekkür ediyorum canım benim
Aman Yok ya ne becerisi ne akıllı . Bakıyorum da hiç birşey beceremiyorumkızım olursa da senin gıbı akıllı becerıklı olsun oh daha ne ısterim
Cinsiyetle ilgili bir sürü teori var. Kesenin pozisyonu kesede embriyonun durumu. Daha ileriki haftalarda nuba göre. Hepsi de birer tahminden ibaret ama eğlenceli şeyler. Bu arada ben şuna inanıyorum ki bilimsel yönü daha çok. Erkek bebek bekleyen annelerin ciltleri güzelleşiyor parlıyor. Sebebi ise genital organ oluşumundaki testesteron az da olsa plasentadan anne kanına da geçiyor ve bu da annenin cildinde parlamaya sebep oluyorben de oyle dusunuyorum canım tesekkur ederim ilgin içinyaa tugce cınsıyet için cok heyecanlıyım ve daha çok var tabi insAllah o günlere erebilirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?