Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Babana geçmiş olsun tuce inşallah sadece bir enfeksiyondan ibarettir ve o da antibiyotikle geçer. Erkeklerde daha çok klebsiella oluyor ve ateş halsizlik yapıyor bir dönem benim babamda da olmuştu. Babam o kadar işkolik bir adamdır ki kamuda ancak hiç izin kullanmaz (yaz tatili hariç o da şehir dışında olduğumuz süre kadar) o dönem izin alıp istirahat etmişti. Tabi baya korkmuştu filan. Sen şimdi bir de uzakta olduğun için daha hassassındır.

Evet üzüldüm inş yarın ki tahlilde problem çıkmaz

çok enteresan bir bilgi:) teşekkür ederiz...
buradan gerçekten değişik şeyler öğreniyorum:)
merhaba bu arada herkese...
hazelcim ben genelde buğulama yaparım. ama o mısır unlu hamsiyi mutlaka denicem

ayy agzın bal yesin canımm ınsAllahhh
Allahtan hayırlısı tabiki en basta ne verırse kabulum
18ay bekledim bu günleri insan oglu ıste doyumsuz
Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi hamilelik takvimi yap haydi

Merhaba kizlar.
tuce_tuce gecmis olsun. Insallah kotü cikmaz. Haberlerini bekliyoruz
kronikuykucu cokkk sevindim canim.Allah devamina erdirsin.

Bende pazara gittim. Off yoruldum.
Ceviz aldim adam kirdi birkac tane cok guxzel 20 tl kikosu.
Kivircik limon domates patates sogan karnabahar pirasa y.biber turp elma armut hurma derken 55 lira da pazar tuttu.
Ekmek de aldim. Toplamda 77 lira harcadim.
Hersey pahali. Bir cocuk bir ben sebze meyvemiz 55 lira . O da pazardan yani

pure hazel saol canım birşey yok demiş doktor da annem duramamış tekrar bi daha bakalım demiş haklı da iyiki yaptırmak istedi. Bu hafta biz 70 tl harcadık toplamda ilginç şekilde şaşırıyorum hafta sonuna geldik neredeyse

Afiyet olsun hırkanıda güle güle giydün bende kek yaptım cevızlı

yaa burada herkes kek, pasta yapıyor:) canım istedi valla, iştahım açıldı yani:)
dün de tuçe kurabiye yapmıştı zaten

Bence kızın olacak
benim de içimden öyle geçti:) hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah...

geçmiş olsun tuçecim bu arada...

Profil resmindeki gibi bir kızı olacak bence haha teşekkür ediyorum canım benim

Bu arada su faturamız geldi Aralık 15 te ödenecek 29 tl birkaç aylık sanırım 2 aylık

Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi hamilelik takvimi yap haydi
ya dün yaptımda kaldırdım yazının altında upuzun sayfayı ısgal edıyo gibi geldi
amin canlarım Allah razı olsun darısı senin pure hazel in ve tüm isteyenlerin basına
birlikte büyütcez ınsAllah bebişleri
temmuza altınlarını hazırlayın ona gore bebek görmeye gelceniz

ben de oyle dusunuyorum canım tesekkur ederim ilgin için yaa tugce cınsıyet için cok heyecanlıyım ve daha çok var tabi insAllah o günlere erebilirsek
Cinsiyetle ilgili bir sürü teori var. Kesenin pozisyonu kesede embriyonun durumu. Daha ileriki haftalarda nuba göre. Hepsi de birer tahminden ibaret ama eğlenceli şeyler. Bu arada ben şuna inanıyorum ki bilimsel yönü daha çok. Erkek bebek bekleyen annelerin ciltleri güzelleşiyor parlıyor. Sebebi ise genital organ oluşumundaki testesteron az da olsa plasentadan anne kanına da geçiyor ve bu da annenin cildinde parlamaya sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…