- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.561
yaa sen oyle de daha ne becerıceksın acaba masAllah nazar degmesinAman Yok ya ne becerisi ne akıllı . Bakıyorum da hiç birşey beceremiyorum
Cok gecmis olsn insallah problem cikmzEvet üzüldüm inş yarın ki tahlilde problem çıkmaz
geçmiş olsun canım.. su önemli su içsin..Annemle konuştum babam 15 gündür rahatsızmış. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş sonra tahlil vermiş prostatta bakmışlar ultrasondan. Ayrıca kan vermiş prostatla ilgili bi hormonu 3 olması gerekirken 7.5 çıkmış. Doktor prostat kanserinden şüphelenilir demiş bi antibiyotik yazacağım 15 gün kullanacak sonra yeniden bakacağız düştü ise sorun yok demiş . Babam 15 gün kullanmış bakmışlar 3 e düşmüş. Şimdi yine idrar yolu sorunu yaşıyormuş yarın yine gidecekler kültür verecekmiş ona göre ilaç verilecekmiş . Ayrıcada yeniden garanti olması için hormona baktıracaklarmış inşallah yükselmemiştir yine korktum ağladım biraz allah sağlık ile sınamasın insanı
canım gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. varsa fotosunu at tabi ben de az çok bilebilirim belkiyaa sen oyle de daha ne becerıceksın acaba masAllah nazar degmesin
sirkencubin yaa verdıgı fotoda hep bebek sağ tarafta ona mı bakılıyor acaba sizin bi fıkrınız varmı foto atim
Masallah yedi ogliş. Cok şukur istahi duzeldiAksama zeytinyagli pirasa .
Ve patates salatasi yapiyorum. Pirasam pisti.
Yarin oglene de yeter umarim
O tamamen perspektifle alakalı usg probunu kesenin neresinden tutarsa ona göre değişiyor yani sağ pozisyonlu bebek usg yi tutuşuna göre sol pozisyonlu da olabiliyor .yaa sen oyle de daha ne becerıceksın acaba masAllah nazar degmesin
sirkencubin yaa verdıgı fotoda hep bebek sağ tarafta ona mı bakılıyor acaba sizin bi fıkrınız varmı foto atim
Bende dedim aynen saol canım benimgeçmiş olsun canım.. su önemli su içsin..
İnşallah canım saolCok gecmis olsn insallah problem cikmz
Soğanın fiyatı düşecek ona el atıldı . Alanlar boşuna stok yapıyor bana kalırsaYa bugun pazarda millet soğani çuvalla aliyordukilosu 4.5 bu arada.
Bu yil balik da bol masallah ama yine de yuksek fiyatlari bence
Kesinlikle herseyin fazlasi zarar.Soğanın fiyatı düşecek ona el atıldı . Alanlar boşuna stok yapıyor bana kalırsa
Bizim burada evlerin nüfüs fazla ya ben 5 elma alıyorsam adam 20 elma alıyor mesela kasada görüyorum öyle çok alışveriş yapmak zorunda olanlar var kiKesinlikle herseyin fazlasi zarar.
Nüfus fazla olsa neyse de mesela biz gibi cekirdek aile olunca fazlasi zarar
evet canım 15temmuz tahmıni dedi Allahım ınsAllah hayırlısını versin ben aslan burcuyum belki 8gunle aslan olurYengec mi olacak bebis
sagol canım benım yanlıs hatırlamıyosam sen de ıstıyodun dımı darısı basına olsn ınsAllahhhcanım gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. varsa fotosunu at tabi ben de az çok bilebilirim belki
nub teorisi de 12.haftalık görüntüsünde belli olur diyorlar ona da bakarız inşallah..
evet ben de oyle bılıyorum 12-13haftalarda kemik iriliğine göre tahmın edıyomus drlarO tamamen perspektifle alakalı usg probunu kesenin neresinden tutarsa ona göre değişiyor yani sağ pozisyonlu bebek usg yi tutuşuna göre sol pozisyonlu da olabiliyor .
Ama dediklerine göre sağa yaslı ise kız bebek sola yaslı ise erkek bebek oluyormus.
Evet istiyoruz da olursa olur olmazsa olmaz durumundayiz canim.. ama yine de her regl geldiginde uzulmuyorum diyemem..bir de pms var Allahim cekilmez cile... simdi bitti rahatladim dunyayi iyi gozle goruyorumsagol canım benım yanlıs hatırlamıyosam sen de ıstıyodun dımı darısı basına olsn ınsAllahhh
kız fotoda sağ tarafta olduğunu nerden anladın Allah seniyaa sen oyle de daha ne becerıceksın acaba masAllah nazar degmesin
Benim oglani da net 12. Haftada gördükız fotoda sağ tarafta olduğunu nerden anladın Allah seni
Hareketlerini hissedince o zaman ne tarafta olduğunu anlarsın benim oğlum sağdaydı şuan daha hareketleri hissedemiyorum ama doktor net erkek dedi 12. Haftada.ama kızları ilerleyen haftalarda anlıyorlarmış arkadaşımla haftalarımız aynı 14. Haftada görememiş ama kız olabilir demiş 16.haftada tekrar bakalım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?