Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Üc beş kurus bise olsa garibim filan denilir de o kadar mal mulke garibim nasil biriktirdi filan diyemiyorum canim. Onun ki basbayagi varyemezlik. Aldikca almis.
Neyse rahmetli gece yanimiza filan ugramasin
Allah rahmet eylesin
Ya o işte başka birşey vardır allah aşkına nasıl biriksin o para aç yaşasa da birikmez

Bu ay 750 galiba zeytinyagina gitti .
Aralik 15 te o 750de birikime insallah
Bize de gelecek zeytinyağı 5 kg istedim arkadaş bir daha izne gidince yine isteriz şimdi evde biraz daha var. Onu eksi hesap için ayırdığım paradan ödünç alacağım önümüzdeki ay bütçesine ekledim ama bu ay çok ödeme yaptık hesapta olmayan şeyler çıktı of daraldım

Üc beş kurus bise olsa garibim filan denilir de o kadar mal mulke garibim nasil biriktirdi filan diyemiyorum canim. Onun ki basbayagi varyemezlik. Aldikca almis.
Neyse rahmetli gece yanimiza filan ugramasin
Allah rahmet eylesin
Tabiii garibim..yiyemeden gitmiş...allah rahmet eylesin..mekânı cennet olsun...inşallah kemikleri mezarda sızlamaz.. çocukları girmiştir miras kavgasına...
Ama kızlar öyle insanlar harcamayınca mutlu oluyorlar hayattan öyle zevk alıyor biz gibi düşünmüyorlar

Kk çok gelecek bu ay ekstra ödemelerde var geçen aya göre azalacak birikim ama 500 gün parası gelecek onu başka bir şey için ayıracaktım ama birimin az olursa ona da koyabilirim

Eşim yine bir şeyler aldırma derdinde genelde bir şekilde ikna ediyor ama ihtiyaç olsa neyse de şuan ihtiyaç olmayan bir şey bakalım direnicem bir ay birikim yapmayacakmışım onun istediği şeyi alacak mışım

Küçük çocuk gibi ya ne istiyorsa

2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum o yüzden bunlar son gayretlerim tek maaşa düşüncede az çok demeden biriktiririm ama bu kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…