- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.761
Çabalıyoruz resmen ya
Bence çok iyi tek maaşla hem borç ödüyorsun hem evi cevirip birikim yapıyorsun
Ya o işte başka birşey vardır allah aşkına nasıl biriksin o para aç yaşasa da birikmezÜc beş kurus bise olsa garibim filan denilir de o kadar mal mulke garibim nasil biriktirdi filan diyemiyorum canim. Onun ki basbayagi varyemezlik. Aldikca almis.
Neyse rahmetli gece yanimiza filan ugramasin
Allah rahmet eylesin
Kaç tl nakitin kaldı pureBiraz boyle birikim konusalim da kendimizi frenleyelim
Bende hiç diş taşı olmuyor eşimde olur o da arada gidip temizletiyor.Bende elektrıklı fırça var duşta aldım diş taşını fln önlüyormuş
450 küsür. Mutfakta kavanoza koydum.Kaç tl nakitin kaldı pure
Bizimde aynen o kadar kaldı 2 hafta için bu hafta 50 tl mız var . Alışveriş yaptım ama hiç eksik bitmiyor ya450 küsür. Mutfakta kavanoza koydum.
Ek dersten de gelir biraz
Bu ay 750 galiba zeytinyagina gitti .Bizimde aynen o kadar kaldı 2 hafta için bu hafta 50 tl mız var . Alışveriş yaptım ama hiç eksik bitmiyor ya
Bize de gelecek zeytinyağı 5 kg istedim arkadaş bir daha izne gidince yine isteriz şimdi evde biraz daha var. Onu eksi hesap için ayırdığım paradan ödünç alacağım önümüzdeki ay bütçesine ekledim ama bu ay çok ödeme yaptık hesapta olmayan şeyler çıktı of daraldımBu ay 750 galiba zeytinyagina gitti .
Aralik 15 te o 750de birikime insallah
Üc beş kurus bise olsa garibim filan denilir de o kadar mal mulke garibim nasil biriktirdi filan diyemiyorum canim. Onun ki basbayagi varyemezlik. Aldikca almis.
Neyse rahmetli gece yanimiza filan ugramasin
Allah rahmet eylesin
Ama kızlar öyle insanlar harcamayınca mutlu oluyorlar hayattan öyle zevk alıyor biz gibi düşünmüyorlarTabiii garibim..yiyemeden gitmiş...allah rahmet eylesin..mekânı cennet olsun...inşallah kemikleri mezarda sızlamaz.. çocukları girmiştir miras kavgasına...
Bende öyle düşünüyorum maaşını hiç yemese bile o kadar birikmezYa o işte başka birşey vardır allah aşkına nasıl biriksin o para aç yaşasa da birikmez
Aynen kesin başka birşey vardır ki biz bile ciddi maaş alıyoruz yemesek yine öyle birikmezBende öyle düşünüyorum maaşını hiç yemese bile o kadar birikmez
Küçük çocuk gibi ya ne istiyorsaEşim yine bir şeyler aldırma derdinde genelde bir şekilde ikna ediyor ama ihtiyaç olsa neyse de şuan ihtiyaç olmayan bir şey bakalım direnicem bir ay birikim yapmayacakmışım onun istediği şeyi alacak mışım
Belki gerek kalmaz ücretsiz izne2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum o yüzden bunlar son gayretlerim tek maaşa düşüncede az çok demeden biriktiririm ama bu kadar olmaz
Çok ufak olucak ben oğlumuda bir yaşına getirdikten sonra başladım çalışmaya şimdi inşallah 2 tane olacaklar ikisi içinde benim içinde daha iyi olurBelki gerek kalmaz ücretsiz izne
Devam ederler canim moralini bozmak gibi olmasin da. DüzelmezlerKızlar ya bizim evde aşırı sessizlik hakim benim insanlıktan çıkmam eve huzur getirdi resmen
Biliyorum ya kendimi kandırıyorum galiba .Devam ederler canim moralini bozmak gibi olmasin da. Düzelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?