- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.781
Bakicimiz cok iyi. 2. Olursa yine onda devam ederiz galiba ders saatlerimi düsururum. Mudur anlayisli 3 gün gider 4 gun evde olurum diye planliyorum.Çok ufak olucak ben oğlumuda bir yaşına getirdikten sonra başladım çalışmaya şimdi inşallah 2 tane olacaklar ikisi içinde benim içinde daha iyi olur
Benim de bitecek insallah mayis haziranda rahatlicazzcumartesi pazara gittik 50 lira harcadık süt ekmek hergün alıyoruz çocuklar süt içmeden uyumuyorlar ufak kızım çok seviyor internetten bez siparişi verdim akşam hesapladım 200 lira tutuyor her ay bez paramız günlük süt alıyoruz bide birikim pek yapamıyorum sadece 1 gram alıyorum ayda 3 gram oldu şimdilik mayısta kredim bitecek 1230 lira cebime kalacak onunla alırım inşallah bişey çıkmazsa
aynen şimdi eşim 2000 ödüyor bende 1230 onlar bitince rahatlıcaz diyorum ama hep bişey çıkıyorBenim de bitecek insallah mayis haziranda rahatlicazz
Insallah kotu borc cikmasin. Ev alinir araba alinir iş kurulur ev kurulur borc olur. Ödenir gider ..aynen şimdi eşim 2000 ödüyor bende 1230 onlar bitince rahatlıcaz diyorum ama hep bişey çıkıyor
Bizde memnunuz bakıcımızdan ama benim içim rahat etmez bende arada yorulurumBakicimiz cok iyi. 2. Olursa yine onda devam ederiz galiba ders saatlerimi düsururum. Mudur anlayisli 3 gün gider 4 gun evde olurum diye planliyorum.
En olmadi bende ücretsiz izin kullanirim
çok istiyorum ev ya da arsa almak ama en çok bahçeli güzel bir ev olsun inşallahInsallah kotu borc cikmasin. Ev alinir araba alinir iş kurulur ev kurulur borc olur. Ödenir gider ..
Guzel bi arsa alip evi kendimiz yaptirsak diyorum bende. İçimize sinsin. Hersey istedigimiz gibi olsun vs.çok istiyorum ev ya da arsa almak ama en çok bahçeli güzel bir ev olsun inşallah
Bende aynı şekilde düşünüyorumGuzel bi arsa alip evi kendimiz yaptirsak diyorum bende. İçimize sinsin. Hersey istedigimiz gibi olsun vs.
biz de aynı canım 2,5yıllık evlıyız dugun esya borclarımızı odedık pesıne arabanın kredisi hala 1yıl daha var Rabbım saglık versin olur ınsAllah hepsı4 yıllık evliyiz ama bizde de ne ev ne arsa var bakalım belki bu sene nasip olur
Insallah nasip olur.4 yıllık evliyiz ama bizde de ne ev ne arsa var bakalım belki bu sene nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?