Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok ufak olucak ben oğlumuda bir yaşına getirdikten sonra başladım çalışmaya şimdi inşallah 2 tane olacaklar ikisi içinde benim içinde daha iyi olur
Bakicimiz cok iyi. 2. Olursa yine onda devam ederiz galiba ders saatlerimi düsururum. Mudur anlayisli 3 gün gider 4 gun evde olurum diye planliyorum.
En olmadi bende ücretsiz izin kullanirim

Kapıcı iyiymiş ya tuttum onu :))) ne diyelim Allah rahmet eylesin. Kendi yiyememş ancak çocuklarına hatta torunlarına iyi bir miktar varlık bırakmış.
Bizler de kötü kazanmıyoruz Türkiye şartlarında ancak hepsini kenara koysak hiç yemesek fotosenteze bağlasak hayatı yine asla olamaz. Vardır o gelirin altında bir şeyler. Hani derler ya çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye. arkadaşlarım var lisanstan gidiyorlar en lüks sitelerden evler alıyorlar en kısa tatillerde bile soluğu yurtdışında alıyorlar. İstanbul a ünlü bir şarkıcı gelsin hemen konsere gidiyorlar Boğaz’da en lüks yerlerde yemeler içmeler. Çocuklara Filipinli dadılar bakıyor. Gözüm Yok ancak nerden geliyor bu değirmenin suyu diye merak etmiyor değilim. Sosyal medyadan gördüğüm samimi olmadığım için soramıyorum :))

Günaydin kizlar
Yeni bir haftaya merhaba.
Erken kalktim saglik ocağina gideyim diye ama hava soğuk vazgeçtim

Kahvalti da 1 dilim ekmek ve biraz ceviz yedim. Canim hicbirsey istemedi.
Oglene nohut yapacagim eti geveden hasladim. Suyunun birazini buzluğa atacagim.yarin da yenir yemek.
Ogretmenler gunu yemegimiz yarina ertelendi simdi haber geldi

Ay günaydın güzel bir hafta olsun erken kalktık eşime beslenme çantası hazırladım bugün nöbetçi o . O gidince yeniden yattım biraz arkadaşım kahvaltıya gelecek ona mesaj attım doktora gidip gelecek . İçimden tüh keşke davet etmeseydim dedim çünkü aşırı uyumak istiyordum. Bu arada başka arkadaşım akşam msj yazmış ki Tuğçe kızlar bana gelecek sende gel diye . Bende arkadaşım öğlen giderse gelirim dedim . Giderse cidden gidicem ayrıca bugün temizlik yapmam lazım hafta sonundan çıktık kirlendi . Dün piknikten döndük herşey kirli sepetine girdi onları yıkamak ile başlayayım. Un filan almam lazım üf liste yaptım hiç eksik bitmiyor ya

günaydın hafta sonu açıköğretim sınavlarım vardı güzel geçmedi eşiminki güzel geçmiş sinir edip durdu beni işe geldim çay içiyorum sonra işlerimi halletcem eşim izinde çocuklara o bakcak annem hastane işlerini halletcek inşallah

Herkese günaydın maaşı almamıza 10 gün kaldı bizim inş zamanında yatar
Birikim olmasa da hesaplı bir ay daha geçirdik kendi çapımızda.
Akşama dünden kalan mercimek köftesi var. Yanına yoğurtlu kereviz ve çorba yapacağım.
Yarın da hamsi alacağız. Annem bir velisine mantı yaptırtmış Salı günü gidip alacağız. O yüzden Çarşamba akşam da mantı yeriz ve haftayı yarılarız inş

cumartesi pazara gittik 50 lira harcadık süt ekmek hergün alıyoruz çocuklar süt içmeden uyumuyorlar ufak kızım çok seviyor internetten bez siparişi verdim akşam hesapladım 200 lira tutuyor her ay bez paramız günlük süt alıyoruz bide birikim pek yapamıyorum sadece 1 gram alıyorum ayda 3 gram oldu şimdilik mayısta kredim bitecek 1230 lira cebime kalacak onunla alırım inşallah bişey çıkmazsa

Benim de bitecek insallah mayis haziranda rahatlicazz

Oglani banyo yaptirdim. Etrafi topladim. Yemege başlarim birazdan.
Hadi bakalim maaşa son 18 gün

Kizlar simdi baktim nisan 15de 1700 lira kötü borc bitecek
Haziran 15de de 950 iyi borc bitecek. Nisanda o iyi borcu da 2bin vererek bitiririm. Yani mayis 15te fazladan 2600 gibi bi arti paramiz olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…