- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.801
Amin inşallah canımInsallah nasip olur.
İnşallah sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor krediye karşı olduğumuz için borca girip almadık birikimlerle ve arabayla düşünüyoruz hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsinbiz de aynı canım 2,5yıllık evlıyız dugun esya borclarımızı odedık pesıne arabanın kredisi hala 1yıl daha var Rabbım saglık versin olur ınsAllah hepsı
Kıyafetler çok pahalı kaç yaşında ufaksa boyama kitabı ve boya kalemleri alınabilirHerkese Selam kızlar sabah arkadaşım kahvaltıya geldi öğlen gitti bende başka arkadaşıma çaya gittim . Oturduk kalabalıktık zaten geri dönüşte markete girdim un , kakao, krem şantı 8 tl ödedim. Eşim bi arkadaşımızla netten araba için cam suyu mu ne istediler 12.5 tl payımıza düştü . Bu hafta için paramız azalıyor acil sıvı yağ almam lazım. Onun dışında haftaya komşumun kızının Doğum günü var evde 5 çayı şeklinde kutlama olacak bende davetliyim. Hediye ne alsam diye düşündüm. Burada çocuk kıyafeti için mağaza Yok sadece lcw ve defacto var . Oraya göz gezdirmedim daha ama 40 tl den düşük birşey alamam gibime geliyor kıza . Bende güzel bir boyama kitabı ile boya kalemleri alsam dedim ya az mı olur acaba ne dersiniz
4 e giriyor evet işte kıyafet çok pahalı ayrıca bu ay galiba bir arkadaşın çocuğunun daha Doğum günü var . Diğer ayda bir başkasının düğünler bitti Doğum günleri başladıKıyafetler çok pahalı kaç yaşında ufaksa boyama kitabı ve boya kalemleri alınabilir
Oyuncak da alabilirsin. Oyun hamuru gibi bir şey de olabilir. Giyisi ve boyama kitabına alternatif.4 e giriyor evet işte kıyafet çok pahalı ayrıca bu ay galiba bir arkadaşın çocuğunun daha Doğum günü var . Diğer ayda bir başkasının düğünler bitti Doğum günleri başladı
Puzzle olabılır bence4 e giriyor evet işte kıyafet çok pahalı ayrıca bu ay galiba bir arkadaşın çocuğunun daha Doğum günü var . Diğer ayda bir başkasının düğünler bitti Doğum günleri başladı
Benimde aklıma geldi ama yaşını bilmediğimden 10-15 tl ye puzzle var iyi bir hediye benim oğlumun Doğum gününde de gelmiştiPuzzle olabılır bence
Ahşap puzzle var yasına göre baya parçalı onlardan olabılır ben alıyorum hepBenimde aklıma geldi ama yaşını bilmediğimden 10-15 tl ye puzzle var iyi bir hediye benim oğlumun Doğum gününde de gelmişti
Ben de Ocak ı bekleyenlerdenimBizim kredi kartımızdaki son taksit 3000 tl önümüzdeki ay kısmetse bitecek. Çok seviniyorum
Bunlar bizi çok sıkıştırdı ama bur taraftan da iyi oldu. Eşim sıkışmazsak çok harcıyor.
Ocaktan itibaren birikim yapabilirim sanırım.
Eline saglik canim. Iyi kalkmis toplamissin hemen..Odalar topladim. Sildim . Mutfagi duzenledim. Oğlani da uyuttum. Biraz keyf yapayim
Napiyosunuz kizlar
Benim de baktirmam gerek ama uşendim yine birde korkuyorum cok aciyor.Eline saglik canim. Iyi kalkmis toplamissin hemen..
Kan ilacim bitti sanirim en az 3 ay kullanmam gerek yarin izinliyim kan degerlerime baktiricam.. ac karnina gitmek sikinti...:/ agrilarim cok fazla havadan da olabilir de ama ben d vitamininden diye dusunuyorum.. kan ilacini da yazdiririm..
Kuzuyla ogretmencilik oynadik boylece tekrar yapmis oldu
Birazdan da yatarim diyorum..
4,90 lara kadar düşüşünden bahsediyorlar tabi seçime kadar.Altın dolar Euro habire düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?