- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.821
Evet yaa epey düsmüs. Maaslar gelse de biraz alip ortalama düsürsek.Altın dolar Euro habire düşüyor
amin canım Allahım gönlünüze göre versin hayırlı seyler cıkarsın önünüze Allah buyuk ınsAllah olur hayırlısıyla ben de krediye hıc bulasmak istemezdm ama malesef aldık ve almaya da devam edıcez bu gıdısleİnşallah sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor krediye karşı olduğumuz için borca girip almadık birikimlerle ve arabayla düşünüyoruz hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin
Çok zararım var 250 den almıslıgım var gramını benım ortalama zor toparlanırEvet yaa epey düsmüs. Maaslar gelse de biraz alip ortalama düsürsek.
Acisi bir tarafa da beklemek kalabalik can sıkıcı.. hayir bir gunde de hallolmuyorBenim de baktirmam gerek ama uşendim yine birde korkuyorum cok aciyor.
annemin gunu vardı gecen ay 1000tl onu borc almıstm ondan gram alıcaktı normalde deger kaybetmesin dıye not aldm gram 226yazmısım o kadarlık gram olarak geri verım dıye 4.42gram yapıyodu. ama sımdı alsam o kadar binden dusuk oluyo ustunu de ben tamamlayıp 1000tl lik alıcam ınsAllah tabi ocağa kadar cıkmazsaEvet yaa epey düsmüs. Maaslar gelse de biraz alip ortalama düsürsek.
2300tl param var bekliyorum bıraz sakın kalıp almayacağım dolar aldım 5.34 ten 431 dolar neye elımı atsam zarar edıyorım4,90 lara kadar düşüşünden bahsediyorlar tabi seçime kadar.
Biz aldıkça düşüyor nasıl ortalama düşüyor sanırım ben anlamıyorum bu iştenEvet yaa epey düsmüs. Maaslar gelse de biraz alip ortalama düsürsek.
benim de 86dolar var 5.51den 15aralıga kadar bozcam sonra mecbur neyse bozdurcam verılcek paradan almıstm cunku2300tl param var bekliyorum bıraz sakın kalıp almayacağım dolar aldım 5.34 ten 431 dolar neye elımı atsam zarar edıyorım
Matematik hesabi canim 250+210=460/2=230Biz aldıkça düşüyor nasıl ortalama düşüyor sanırım ben anlamıyorum bu işten
aritmetik ortalama gıbı dusunBiz aldıkça düşüyor nasıl ortalama düşüyor sanırım ben anlamıyorum bu işten
Mesela 250den 10 grm aldinBiz aldıkça düşüyor nasıl ortalama düşüyor sanırım ben anlamıyorum bu işten
Seçim havasi da var. Enflasyon olayi da var.Bence bunun sebebi zamlardan önce enflasyonu iyice düşürmek Aralık’tan sonra yükselişe geçebilir
O zaman Mart’a kadar böyle bu sene seçimlerden sonda daha da düşmüştüSeçim havasi da var. Enflasyon olayi da var.
Biz demiyoruz uzman ekonomistler diyor
Hee o ayrii aynen ben de oylee hep diyorum ya bisiyler yapalim derken bir tarafimiz acildikca aciliyorAnladım kızlar ama biz aldıkça düşüyor canım sıkılıyor nerdeyse 2 bin tl zarardayım
Benımde 3bın zararım varAnladım kızlar ama biz aldıkça düşüyor canım sıkılıyor nerdeyse 2 bin tl zarardayım
Ben pek takip edemiyorum pure şu Aydan itibaren yükselişe geçecek diyorlar mıDolar filan düşüyor da zamlar ayni duruyor.
Üretime dair de pek birsey yok. Ithale devam. Belki cok dar acidan bakiyoruz olaylara ama gorunen biz halka yansiyan bu.
İndirim yapıyorlar sözde şilirdiler ztn şişrdikleri kadar indirimlı hali yaptıkları zamın yarısı bıle degılDolar filan düşüyor da zamlar ayni duruyor.
Üretime dair de pek birsey yok. Ithale devam. Belki cok dar acidan bakiyoruz olaylara ama gorunen biz halka yansiyan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?