- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.841
Yok aksine secimlerden sonra tavan yapmisti. Hatta berat albayrak maliye bakani olunca zirve yapmisti.O zaman Mart’a kadar böyle bu sene seçimlerden sonda daha da düşmüştü
Su an mesela yükselmesi lazim. Birkac gun once bazi olaylar oldu herkes yukselis bekliyordu ama yukselmedi.Ben pek takip edemiyorum pure şu Aydan itibaren yükselişe geçecek diyorlar mı
Memur maaşı üzerinden kar yapacaklar yazık yaSu an mesela yükselmesi lazim. Birkac gun once bazi olaylar oldu herkes yukselis bekliyordu ama yukselmedi.
Bankacilikla ilgili bazi terimler kullaniyorlar pek anlamiyorum. Surekli mudahale oluyor merkez bankasindan diye yaziliyor
Eğer çok karmaşık testler yoksa sağlık ocağına gitsene ben öyle durumlar için aile hekimine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar. Çok bekleme de olmuyorAcisi bir tarafa da beklemek kalabalik can sıkıcı.. hayir bir gunde de hallolmuyor
Sen de ihmal etme ama tam zamani iste esin gelmeden tedavin de bitmis olur.. tabi bir sey yoktur umarim da
Ben şu an zarar olarak görmüyorum ama tüp bebek olayına girersek yüksek düşük demeyip bir miktar bozmak zorunda kalabilirim2300tl param var bekliyorum bıraz sakın kalıp almayacağım dolar aldım 5.34 ten 431 dolar neye elımı atsam zarar edıyorım
Ayyhic sorma. Nasil yüksek.Dolar düşüyor ama oteller masallah geçen yıla göre 2katı fıyatları.Birden erken rezervasyon yani yaza doğru nolur bılmem
Aslinda oyle dusunmustum.. ama saglik ocaginda d ye bakmadiklarini soylediler.. ulusta yuzuncuyil semt polk.soyledi annem oraya bakiyim diyorum..Eğer çok karmaşık testler yoksa sağlık ocağına gitsene ben öyle durumlar için aile hekimine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar. Çok bekleme de olmuyor
Türk ün aklı sonradan gelir derler ya öyle oldu şu an. Gazi mahallesinde Ankara fizik tedavi hastanesinin ek binası var 11 e kadar kanları alıp ana binaya (sıhhiye) gönderiyorlardı. Oraya da bir sorsana d vitamini bakıyor olabilirler.Aslinda oyle dusunmustum.. ama saglik ocaginda d ye bakmadiklarini soylediler.. ulusta yuzuncuyil semt polk.soyledi annem oraya bakiyim diyorum..
Puzzle baktım ama bizim burada avm de oyuncakçı vardı orası kapandı dışarıda da öyle düzgün kaliteli bir yer Yok . Netten baktım orada da 30 tl ve üzeri ee böyle olunca kıyafet alırım dedim ama bilmiyorumPuzzle olabılır bence
Puzzle baktım ama bizim burada avm de oyuncakçı vardı orası kapandı dışarıda da öyle düzgün kaliteli bir yer Yok . Netten baktım orada da 30 tl ve üzeri ee böyle olunca kıyafet alırım dedim ama bilmiyorumPuzzle olabılır bence
Inşallah istediğimiz gibi bol birikimli aylar geçiririz canımBen de Ocak ı bekleyenlerdenimyalnız değilsin cnm
Insallah cok guzel gecer 2019 hepimiz icin.Günaydınlar herkese Kasım ayının son haftasına da geldik yılı bitireceğiz ben korkuyorum 2019 dan içimde bir huzursuzluk var anlayamadım
Allah yar ve yardımcın olsn canımKızlar dualarınıza talibim bu bir kaç gün çok önemli işle ilgili büyük bir gelişme yaşayacagım
Hallettim ulus yuzuncuyilda simdi eve donuyorum sagol yine de..Türk ün aklı sonradan gelir derler ya öyle oldu şu an. Gazi mahallesinde Ankara fizik tedavi hastanesinin ek binası var 11 e kadar kanları alıp ana binaya (sıhhiye) gönderiyorlardı. Oraya da bir sorsana d vitamini bakıyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?