Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben pek takip edemiyorum pure şu Aydan itibaren yükselişe geçecek diyorlar mı
Su an mesela yükselmesi lazim. Birkac gun once bazi olaylar oldu herkes yukselis bekliyordu ama yukselmedi.
Bankacilikla ilgili bazi terimler kullaniyorlar pek anlamiyorum. Surekli mudahale oluyor merkez bankasindan diye yaziliyor

Dolar düşüyor ama oteller masallah geçen yıla göre 2katı fıyatları.Birden erken rezervasyon yani yaza doğru nolur bılmem

Ya kizlar kisaca sunu soyleyebilirim.
Eger birkac ay icinde lazim degilse hicc caninizi sıkmayın. Elbet kazandiracak .
Ben aldim unuttum.
Bir de piyasa şuan siyasi olaylara da odaklanmis durumda. Bahceli ittifak yok dediginde nasil yukselmisti biranda.
Suan ittifak halindeler.
Yarin farkli bir söylem gelse yine tepetaklak olur

Ya kizlar kisaca sunu soyleyebilirim.
Eger birkac ay icinde lazim degilse hicc caninizi sıkmayın. Elbet kazandiracak .
Ben aldim unuttum.
Bir de piyasa şuan siyasi olaylara da odaklanmis durumda. Bahceli ittifak yok dediginde nasil yukselmisti biranda.
Suan ittifak halindeler.
Yarin farkli bir söylem gelse yine tepetaklak olur

Su an mesela yükselmesi lazim. Birkac gun once bazi olaylar oldu herkes yukselis bekliyordu ama yukselmedi.
Bankacilikla ilgili bazi terimler kullaniyorlar pek anlamiyorum. Surekli mudahale oluyor merkez bankasindan diye yaziliyor
Memur maaşı üzerinden kar yapacaklar yazık ya
Bence çabaları da bu yüzden

Acisi bir tarafa da beklemek kalabalik can sıkıcı.. hayir bir gunde de hallolmuyor
Sen de ihmal etme ama tam zamani iste esin gelmeden tedavin de bitmis olur.. tabi bir sey yoktur umarim da
Eğer çok karmaşık testler yoksa sağlık ocağına gitsene ben öyle durumlar için aile hekimine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar. Çok bekleme de olmuyor

Eğer çok karmaşık testler yoksa sağlık ocağına gitsene ben öyle durumlar için aile hekimine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar. Çok bekleme de olmuyor
Aslinda oyle dusunmustum.. ama saglik ocaginda d ye bakmadiklarini soylediler.. ulusta yuzuncuyil semt polk.soyledi annem oraya bakiyim diyorum..

Aslinda oyle dusunmustum.. ama saglik ocaginda d ye bakmadiklarini soylediler.. ulusta yuzuncuyil semt polk.soyledi annem oraya bakiyim diyorum..
Türk ün aklı sonradan gelir derler ya öyle oldu şu an. Gazi mahallesinde Ankara fizik tedavi hastanesinin ek binası var 11 e kadar kanları alıp ana binaya (sıhhiye) gönderiyorlardı. Oraya da bir sorsana d vitamini bakıyor olabilirler.

Puzzle olabılır bence
Puzzle baktım ama bizim burada avm de oyuncakçı vardı orası kapandı dışarıda da öyle düzgün kaliteli bir yer Yok . Netten baktım orada da 30 tl ve üzeri ee böyle olunca kıyafet alırım dedim ama bilmiyorum

Puzzle olabılır bence
Puzzle baktım ama bizim burada avm de oyuncakçı vardı orası kapandı dışarıda da öyle düzgün kaliteli bir yer Yok . Netten baktım orada da 30 tl ve üzeri ee böyle olunca kıyafet alırım dedim ama bilmiyorum

Günaydınlar herkese Kasım ayının son haftasına da geldik yılı bitireceğiz ben korkuyorum 2019 dan içimde bir huzursuzluk var anlayamadım

Hallettim ulus yuzuncuyilda simdi eve donuyorum sagol yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…