Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne oldugunu bilmiyorum ama canim Rabbim senin icin hayirli olani versin:)

Amin, doğrudan benimle ilgili değil ama etkileneceğimiz ve çok zorda kalabileceğim bir durum.
Aşırı sinirlerim bozuk. Hayırlısı olsun

Selam
Para hesabi tutamiyorum
Haftasonu ev gormesi ve dogumgunu hediyeleri aldik arti evin eksigi pazar vs ipin ucu kacti bende saldim gitti
Cuma aksami maas yatarsa ctesi pazara gidip ev giysisi corap gibi seyler bakarim
Odemeleri ayarlarim
Daha once yazdim mi bilmiyorum
137 tl elektrik (20 gun kurutma makinesi kullandim)
100 tl dogalgaz geldi ev sicak alt ust dolu
Bebekli ev icin iyi geldi bence
Kumbarama 10 euro attim
Toplam 300 e yaklasti o da

Efsane cumadan ucak bileti almaya kalktik
Yurtdisi ucuslarda gecerliymis
Baktik yurtici de fiyatlar fena degil bahara 3 gunluk bi tatil ayarladik
Mil puanlari da kullaninca uyguna geldi

Altın ve dolar yükselince yükseldi diye herkes figan ediyor..düşüncede üzülüyor.inanin bu durumu anlamıyorum.sonucta düşmesi genel itibarıyla iyimi kötümü.. şahsı olarak bakarsak kiminin kaybı kiminin kazancı.. tabiiki olacak..

Tamam dolar düstu de bize kârı ne.
Piyasadaki ürünler düstü mu. Pahalilik azaldi mi.
Ekonomiyi sadece dolarin düsmesine baglamayalim ki ekonomik anlamda insanlar henuź rahatlayamadi

Yapılan zamlarda düşürülsün bizde sevınelım.Herseyın fiyatı 2katı onlarda niye düşüş yok insanların alım gücü iyice azaldı.Faizler arttı,emlak otomobıl giyim yiyecek hepsı el yakıyor.Enflasyonla mücadele diye kampanyalar başlattılar ama yapılan zamların yarısı bile düşmedi olan yine bize olacak maaş zamı az yapılacak maaşlar iyice eriyecek alım gücümüz zaten düşük iyice düşecek.Zengin hep zengin olan hep fakire oluyor.

Tünaydın kızlar birşeyler yiyeceğim yeni gece pek uyuyamadım ya huzursuzdum. Birazdan komşum ve kayınvalidesi bana gelecekler birşeyler konuşmam lazımdı ondan davet ettim . Kahve yapacağım onlara çikolata lokum ikram ederim. Akşama ıslak kek , ezogelin çorbası , arpa şehriye pilavı , patates köfte yapacağım yanına da ayran ve salata çok şükür bugünümüze. Asgari ücret ile insanlar nasıl geçiniyorlar anlamak mümkün değil gerçekten alla yardımcıları olsun.

aynen katılıyorum sana dolar düşüyor altın düşüyorda ne oluyor Allah aşkına neye indirim yapıldı herşey pahalı

aynen katılıyorum sana dolar düşüyor altın düşüyorda ne oluyor Allah aşkına neye indirim yapıldı herşey pahalı
Yok canım ne indirimi.Geçen yıl 3bın olan tatıl 7bın hanı dolar düştü bu fark neden ozaman özel okullar yarı yarıya artmış kendı ülkemizde hersey dolarla endekslı sadece maaşlar tl ye endeksli.

Yok canım ne indirimi.Geçen yıl 3bın olan tatıl 7bın hanı dolar düştü bu fark neden ozaman özel okullar yarı yarıya artmış kendı ülkemizde hersey dolarla endekslı sadece maaşlar tl ye endeksli.
sırf maaşlara zam çok yapılmasın diye bu düşüşler seçime kadarda biraz daha düşürmeye çalışırlar ya da sabitlemeye sonrası çok kötü diyorlar inanmak istemiyorum en kısa zamanda düzelsinde herkesin yaşam standartı yükselsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…