- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.861
Umarım emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın.Kızlar dualarınıza talibim bu bir kaç gün çok önemli işle ilgili büyük bir gelişme yaşayacagım
Olumlu haberlerini bekliyoruz..Kızlar dualarınıza talibim bu bir kaç gün çok önemli işle ilgili büyük bir gelişme yaşayacagım
Allah yar ve yardımcın olsn canım
Umarım emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın.
Olumlu haberlerini bekliyoruz..
benimde 3000 den fazla zararım var direniyorum bozdurmamak içinAnladım kızlar ama biz aldıkça düşüyor canım sıkılıyor nerdeyse 2 bin tl zarardayım
Benim de var zararum kizlar.benimde 3000 den fazla zararım var direniyorum bozdurmamak için
Ne oldugunu bilmiyorum ama canim Rabbim senin icin hayirli olani versin:)Çok teşekkürler kızlar, çok yazamıyorum netleşince yazarım.
Ne oldugunu bilmiyorum ama canim Rabbim senin icin hayirli olani versin:)
Amiin hayirlisi olsun. Bozma sinirlerini Rabbim saglik versin gerisi hallolur..Amin, doğrudan benimle ilgili değil ama etkileneceğimiz ve çok zorda kalabileceğim bir durum.
Aşırı sinirlerim bozuk. Hayırlısı olsun
aslında lazım olabilir ama direniyorum gerçektenBenim de var zararum kizlar.
Para hemen lazim mi size
Tamam dolar düstu de bize kârı ne.Altın ve dolar yükselince yükseldi diye herkes figan ediyor..düşüncede üzülüyor.inanin bu durumu anlamıyorum.sonucta düşmesi genel itibarıyla iyimi kötümü.. şahsı olarak bakarsak kiminin kaybı kiminin kazancı.. tabiiki olacak..
Yapılan zamlarda düşürülsün bizde sevınelım.Herseyın fiyatı 2katı onlarda niye düşüş yok insanların alım gücü iyice azaldı.Faizler arttı,emlak otomobıl giyim yiyecek hepsı el yakıyor.Enflasyonla mücadele diye kampanyalar başlattılar ama yapılan zamların yarısı bile düşmedi olan yine bize olacak maaş zamı az yapılacak maaşlar iyice eriyecek alım gücümüz zaten düşük iyice düşecek.Zengin hep zengin olan hep fakire oluyor.Altın ve dolar yükselince yükseldi diye herkes figan ediyor..düşüncede üzülüyor.inanin bu durumu anlamıyorum.sonucta düşmesi genel itibarıyla iyimi kötümü.. şahsı olarak bakarsak kiminin kaybı kiminin kazancı.. tabiiki olacak..
Bende etlı bezelye var dünden birde makarna.Yahu aksama ne pisirecegim
Kizlar tavuk cigeri mi yapsam ne dersiniz. Faydali mi vucuda
aynen katılıyorum sana dolar düşüyor altın düşüyorda ne oluyor Allah aşkına neye indirim yapıldı herşey pahalıYapılan zamlarda düşürülsün bizde sevınelım.Herseyın fiyatı 2katı onlarda niye düşüş yok insanların alım gücü iyice azaldı.Faizler arttı,emlak otomobıl giyim yiyecek hepsı el yakıyor.Enflasyonla mücadele diye kampanyalar başlattılar ama yapılan zamların yarısı bile düşmedi olan yine bize olacak maaş zamı az yapılacak maaşlar iyice eriyecek alım gücümüz zaten düşük iyice düşecek.Zengin hep zengin olan hep fakire oluyor.
Yok canım ne indirimi.Geçen yıl 3bın olan tatıl 7bın hanı dolar düştü bu fark neden ozaman özel okullar yarı yarıya artmış kendı ülkemizde hersey dolarla endekslı sadece maaşlar tl ye endeksli.aynen katılıyorum sana dolar düşüyor altın düşüyorda ne oluyor Allah aşkına neye indirim yapıldı herşey pahalı
sırf maaşlara zam çok yapılmasın diye bu düşüşler seçime kadarda biraz daha düşürmeye çalışırlar ya da sabitlemeye sonrası çok kötü diyorlar inanmak istemiyorum en kısa zamanda düzelsinde herkesin yaşam standartı yükselsinYok canım ne indirimi.Geçen yıl 3bın olan tatıl 7bın hanı dolar düştü bu fark neden ozaman özel okullar yarı yarıya artmış kendı ülkemizde hersey dolarla endekslı sadece maaşlar tl ye endeksli.
Amin cnm İnş herkes için ülkemiz için sağlıklı huzurlu bir yıl daha gelirInsallah cok guzel gecer 2019 hepimiz icin.
Rabbim sağlik versin öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?